Şimdi Ara

devil may cry 4 save saçmalığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mission 1 den sonra mission 2 yide bitirdim 53 dk civarında oyunu kaydettim şimdi mission 3 ten başlamak istiyorum gel gelelim mission 2 den başlıyor ve en başından bu save saçmalığı nedir yoksa hata mı yaptım bi yerlerde birde oyundan nasıl çıkıcam yani windows ekranına dönücem onun bi yolunu bulamadım yardımlarınız için şimdiden tşkler

• oyunu load yaptıktan sonra bir ekran geliyor sanırım mission start ekranıydı.en üstte mission var mesela mission 1 onun üzerine gelip sağ ok a basarsan mission 2 olur.onu seçip kaldığın yerden devam edebilirsin.
  • mission 2 bitirdigin zaman mi save ettin ??
  • m2 yi save etmemiş galiba o.durum kötü internetten m3 ten başlayan save dosyasını bul
  • M2 Yİ SAVE ETTİM VE NASIL M3 TEN BAŞLICAĞIMI DA BULDUM YALNIZ Bİ TÜRLÜ NASIL WİNDOWS EKRANINA DÖNERİM ONU HENÜZ BULAMADUM ALT+TAB YAPIPWİNDOWSA DÖNÜYORUM VE KAPAT DİYİP OYUNU KAPIYORUM HOŞ OLMUYO TABİ YAZAN VE YAZICAK OLAN HERKESE TEŞKLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

M2 Yİ SAVE ETTİM VE NASIL M3 TEN BAŞLICAĞIMI DA BULDUM YALNIZ Bİ TÜRLÜ NASIL WİNDOWS EKRANINA DÖNERİM ONU HENÜZ BULAMADUM ALT+TAB YAPIPWİNDOWSA DÖNÜYORUM VE KAPAT DİYİP OYUNU KAPIYORUM HOŞ OLMUYO TABİ YAZAN VE YAZICAK OLAN HERKESE TEŞKLER

yaw exit yazan yer olması lazımdı
  • eywahlar olsun bendede kaydetmemiş m2 yi
    save dosyasını atar mısın m3ten başlamak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devil May Cry 5 Tr yama istek
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çıkmak için Alt+F4 yapın. Gayet pratik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 27 Ağustos 2008; 0:15:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.