Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (Görüntü Ayarları)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu yeni yükledimde istediğim verimi alamıyorum oyundan en düşük yapınca oyun gayet akıcı oluyor ama 1280x960 vs. 1440x960 hiç akıcı olmuyor.

Bu arada sistem:
    INTEL C2D E2160
    VERITECH 2 GB DDR2 800 MHZ RAM
    MSI NX8500GT
    MSI P965 NEO-F

Akıcı oynayabilmem için hangi ayarları kullanmam gerekir?

Not:1280x960'da diğer ayarlara dokunmadan 18-19 fps alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 19 Temmuz 2008; 13:10:08 >

• AA'i kapa

Vyntc onuda kapa
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

AA'i kapa

Vyntc onuda kapa

Hocam zaten kapatıyorum onları o halde 1280x960'da max. 20 fps veriyor.
  • Gölgeler çok performans düşürür gölgeleri kapat baya akici olur oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehriyet -- 19 Temmuz 2008; 14:41:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

quote:

AA'i kapa

Vyntc onuda kapa

Hocam zaten kapatıyorum onları o halde 1280x960'da max. 20 fps veriyor.

20 fps mi

ben 512 ram , 7600gs'le max 75 FPS min 30 fps aliyorum

• Ewt dostum 8500gt 7600gt ayarı bir kart nerdeyse, akıcı oynatması gerekli bir sorun olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Philipppp

Ewt dostum 8500gt 7600gt ayarı bir kart nerdeyse, akıcı oynatması gerekli bir sorun olabilir.

gt degil gs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemci darboğaz yapıyor olabilir mi?Diğer oyunlarda kartın performansı nasıl???

Şimdilik çözüm bana driverları yenilemek gibi geldi.Ekran kartı driverını yenilemeyi bir dene.
  • Oyunu şuan 1280x960'ta gölge aa felan herşey kapalı texture dışında herşey lowda felan anca akıcı oynayabiliyorum artık bize yeni ekran kartı şart oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

Oyunu şuan 1280x960'ta gölge aa felan herşey kapalı texture dışında herşey lowda felan anca akıcı oynayabiliyorum artık bize yeni ekran kartı şart oldu.

Yeni ekran kartı alsan pek bir şey değişmiyecek kiO işlemciyle baya bir darboğaz oluyodur sistemde.İşlemciye OC yapmadan performans filan alamazsın.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Philipppp

Ewt dostum 8500gt 7600gt ayarı bir kart nerdeyse, akıcı oynatması gerekli bir sorun olabilir.

gt degil gs

Biliyorum 7600gt gs den daha iyi bir kart anlatmak istediğim gs bile rahat oynatırken 7600gt dengi bir kartın nasıl olupta oynatamamasıydı.
  • ya 20 fps o işlemciyle çok yavaş, bende bile 20 fpsden fazla oluyor , amd 3000+ ile 7600gs sonic var, sadece hem ekran kartı hem de işlemci overclocklu

bence sorun işlemci ve ekran kartı sürücülerinde.
  • Driver sorunu olabilir.Aynı şey Mass Effect te başıma gelmişti.8800gts g92 ile menüde bile 15-20fps alıyordum.175,19 u kurdum şuan herşey normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

ya 20 fps o işlemciyle çok yavaş, bende bile 20 fpsden fazla oluyor , amd 3000+ ile 7600gs sonic var, sadece hem ekran kartı hem de işlemci overclocklu

bence sorun işlemci ve ekran kartı sürücülerinde.

İşlemciye ne yapmamı önerirsin ki?
  • bu karta 7600gt(veya dengi 1650xt) dengi diyen arkadaşlara cevap. bendeki kartla 1280*1024 2xaa 4xaf gölg high diğer ayarlar very high min 30 fps ( ara ara çok yoğun bazı sahnelerde 30 un altına inebiliyor) maksimum 60 civarı.
  • Ya beyler ekran kartının driverınıda indirdim yine olmuyor.

Not:Sorunu hallettim AA ve gölgeler kapalı onun dışında herşey full 30 fps aldım ve gayet akıcı oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 19 Temmuz 2008; 22:43:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.