Şimdi Ara

DEVAMSIZLIKTAN KALDIM!!!11111111111

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bittiğimin resmidir beyler. Lise son sınıfta yapılır mı bu

• Kalmassın merak etme.
  • Eğlenmek için geç bir saat
  • bu kadar devamsılığı yapana kadar aklın nerdeydi
  • Javascprit kodunu pm atsana bizde eglenelim.
    Yoksa paint terk mi
  • lise 4te bırakmazlar
    git konuş
    olmadı çeker konuşuruz ;=)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3. sınıfta üni değiştirmek
    7 yıl önce açıldı
    1 sene de mezuna kalınır
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Google Chrome > Nesneye Sağ Tık > Öğeyi Denetle > HTML İçerik değiştir > Geliştirme Modülünü Kapat > Print Screen > Painti Aç > Yapıştır > Kes > Yapıştır > Farklı Kaydet > Jpg Seç > Kaydet > Postimage.org'a upload et > Yeni konu aç > Resmi ekle > Sazanları bekle.
  • Beyler tamamen gerçek. Beni bilen bilir şu ana kadar daha 1 tane dalgasına konu açmadım. Şuan zaten kalbim bi acayip ölcem galiba.
  • sizin liseyi bilmem ama bizim burda (beyoğlu) ne kadar devamsızlık yaparsan yap siliyorlar müdür yardımcısıyla konuşman yetiyor zaten lise zorunlu olucakmış :D Devamsızlıgın hiç bir önemi kalmıcak artık
  • Ailenin haberi varsa gidip müdür yardımcısıyla konuşsun indirirler.Lise sonda adam bırakılır mı yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

Lise son sınıfta yapılır mı bu

sana sormalı son sınıfta yapılır mı bu dıye ..
  • Sağolun beyler, hep aradığım ama hiç bulamadığım sevgi dolu ailem gibisiniz.
  • korkma kardeş bi arkadaş ocak ayında okulu bıraktı 150 gün devamsızlık oldu utanmadan karnesini almaya geldi ama geçti 19.5 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

Lise son sınıfta yapılır mı bu

sana sormalı son sınıfta yapılır mı bu dıye ..

Son sınıfta yapılmaz da, ne zaman yapılır?

• çok komik
  • gelecegını dusun evladım :) Turkıyedeyız burada ne bıldıgın degıl elınde hangı dıploma var o onemlı okulu asmak yerıne okuyacanda unversıteye gırecende yapacagın ısle alakasız bır suru egıtım alacanda sonra elındekı dıploma ıle hıc bı halt anlamadıgın ısıne gırecen ılk calıstıgın yerde ısını ogrenıcende meslekı karıyerın olacak..

Karıyer sahıbı olmadan Turkıyede bıseyler yapmaya calısırsan surunursun.
  • Lise 4'te derslerden bırakmazlar diye biliyorum ben. Devamsızlığa yapılcak birşey yok çünkü çoktan milli eğitim sitesine girilmiştir. Bizim okulda kalanlar olmuştu son sene devamsızlıktan (ama serserilerdi hocalar bilerek bırakmıştı sonra çarşı karıştı) Herneyse eski günlerdi iyide yaptılar
  • Ben liseyi bitirmeden önce tüm devamsızlık bilgilerini not bilgilerini e-okul sisteminden almıştım en çok devamsızlığı 10. sınıfta yaparak rekorun dibine vurdum tam 33.5 gün devamsızlık yaptım 4 gün geç yazıldım.

SS:

• Raad ol kardeş, e-okul sisteminde devamsızlıkları girilen öğrencilerin kaç devamsızlığı olduğu görülmez, yani bilmeden bu şekilde girmişlerdir, değiştirmekte çok kolay hemen değiştirirler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.