Bildirim
Devamsızlık sınırı 30 u geçti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu şekilde sınıf tekrarına kalırsın. Raporlu-izinli devamsızlık sınırı kaç?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçamayan Süper Penguen -- 2 Haziran 2016; 0:25:10 > -
Düzeltmenin imkanı yok izinli göstersen bile kalıyorsun toplam sınırı aşmışsın -
30 gunu asmissin bu sekilde kalirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar o izinler formalite izinler anlatabiliyor muyum hani 10 gunluk siburi astin mi kalirsin vs vs diyince onu izinli yapiveriyordu ole iste baskada bisi degil yani gecmise donuk faaliyet raporu fln alsak olmaz mi sizce hocalara fln yalvarsakda
Raporlu izinli siniri mi var birdee
Okul bize bisi demedi iste rapor bile alsan dedi seni dedi yok yazarim devamsiLigina isler dedi
Baban müdürleri konussun okula çek fln yazarsa düzelttirler belki
Faaliyet yazarlar düzelir, müdür ve müdür yardımcıları yapabiliyor. Ama yaparlae mı onlara kalmış, öyle bir imkanları var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Öğrencilik yıllarım geldi aklıma be. Ne işkence dolu yıllardı. Devamsızlığı takvim gibi yapar, kağıda not alır hesaplardık özgürlüğümüzü. Eğer not alıp takip etmezsen ileride işler karışırdı, bilemezdin ne kadar devamsızlığın kaldığını. O yüzden takip etmek hayati öneme sahipti. Eğer okunan dönem 2. dönemse, son haftalarda yazın leş gibi sıcağında gitmemek için 2. dönem başlarında devamsızlık yapmaz, dişimizi sıkardık. Tabii olabilecek geç kalıp yok yazılma kazalarına ve okulu mutlaka asman gereken bazı tahammülsüz zamanların için yedekte biraz pay bırakman gerekirdi. Demek artık sitelerden takip ediyorsunuz özgürlüğünüzü. Hiçbir zaman plansız devamsızlık yapmayın, özgürlüğünüzü dikkatli hesaplayıp, yudum yudum kullanın. Birde yarım günlük devamsızlıklar devamsızlık israfı oluyor. Tam gün gitmeyip keyif yapmanın tadı bir başka.
edit: tabii işin rapor kısmı doktor kısmı önemli. şimdi o zamanki sınırları hatırlamıyorumda 20 gün rapor/ 20 gün normal devamsızlık desek örnek olarak: 19 gün rapor, 19,5 gün devamsızlık yapardım. Rapor yazdırırdık yani. Tanıdık doktor bu noktada önemli. O üzerinde ÜSYE yazan raporu uzatırken üst solunum yolu enfeksiyonunu temsilen yapılan yalandan öksürüklere ne ödüller geldide almadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 2 Haziran 2016; 5:45:04 >
-
Hocam söyle 2 güne faaliyet yazsınlar anca öyle kurtarırsın yada 2 günü görmezden gelecekler buda her baba yiğidin harcı değil.
Devamsızlıktan kalma yok hocam. Annen ya da baban gidip müdür yardımcısıyla konuşsun. O sınırı astığın zaman ailene soruyorlar çünkü geçsin mi kalsın mı diye.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ThePscho
Devamsızlıktan kalma yok hocam. Annen ya da baban gidip müdür yardımcısıyla konuşsun. O sınırı astığın zaman ailene soruyorlar çünkü geçsin mi kalsın mı diye.
Yok oyle bir sey
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim lise dönemlerinde devamsızlığım 61 günü geçtiği halde mezun olmuştum ben okuldan. -
Özürsüz 11.5 velin okula gitsin kağıt imzalayıp onu 9.5 a düşürüyorlar. Yoksa kalırsın.
Hocam size para fln verelim desem bu seferde ters teper mi diye dusunuyorum cildircam bu konu beni yedi bitirdi
quote:
Orijinalden alıntı: efeemmi
Öğrencilik yıllarım geldi aklıma be. Ne işkence dolu yıllardı. Devamsızlığı takvim gibi yapar, kağıda not alır hesaplardık özgürlüğümüzü. Eğer not alıp takip etmezsen ileride işler karışırdı, bilemezdin ne kadar devamsızlığın kaldığını. O yüzden takip etmek hayati öneme sahipti. Eğer okunan dönem 2. dönemse, son haftalarda yazın leş gibi sıcağında gitmemek için 2. dönem başlarında devamsızlık yapmaz, dişimizi sıkardık. Tabii olabilecek geç kalıp yok yazılma kazalarına ve okulu mutlaka asman gereken bazı tahammülsüz zamanların için yedekte biraz pay bırakman gerekirdi. Demek artık sitelerden takip ediyorsunuz özgürlüğünüzü. Hiçbir zaman plansız devamsızlık yapmayın, özgürlüğünüzü dikkatli hesaplayıp, yudum yudum kullanın. Birde yarım günlük devamsızlıklar devamsızlık israfı oluyor. Tam gün gitmeyip keyif yapmanın tadı bir başka.
edit: tabii işin rapor kısmı doktor kısmı önemli. şimdi o zamanki sınırları hatırlamıyorumda 20 gün rapor/ 20 gün normal devamsızlık desek örnek olarak: 19 gün rapor, 19,5 gün devamsızlık yapardım. Rapor yazdırırdık yani. Tanıdık doktor bu noktada önemli. O üzerinde ÜSYE yazan raporu uzatırken üst solunum yolu enfeksiyonunu temsilen yapılan yalandan öksürüklere ne ödüller geldide almadık.
Simdi ne isle meşgul sunuz hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hem özürlü sınırını geçmişsin hem de özürsüz ü.
İşin zor
Simdi hocaya gidim ne diyim ben onu soleyin banaaa gitmedigimiz yer kalmadi ya heryere gittik kaymakamliga bilee ya siz dusunun lutfen bi yardmci olmaya calisin okula gidiyoz uyuyoz valla ya bi sene daha ayni psikolojiyi cekemicem :(
önce sakin ol. ailen gidip yönetimle düzgünce konuşsun. son sene öğrencileri için iyilik yapıyorlar. rahat ol kalmayacaksın. benim arkadaşın 40 gündü. sıkıntı çıkartmıyorlar. ama bundan sonra son güne kadar gitmen lazım.
Benzer içerikler
- 3 ayda saç ne kadar uzar
- zıbık ne demek
- ayrı eve çıkmak
- yaştan gün almak ne demek
- yağ bezesi yorumları
- çay emojisi
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X