Şimdi Ara

Devamlı alışveriş yaptığım market

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Poşete para ödememek için almış olduğum 2 litre fan colayı için manav poşetine koyayım dedim onun için de 25 kuruş para istedi.

Pintilik bir hastalıkmıdır? Poşeti manav kısmından aldığım için banada pinti diyebilirsiniz ama o durum öyle değil. Büyük bir gross market bu sürekli alışeriş yapıyoruz yani.

Takdir edersiniz ki her seferinde alışveriş yapınca büyük poşet almanın bir mantığı yok manav poşetine koyuyoruz ve bildiğin market sahibi 25 kuruş istedi.

Colayı bıraktım çıktım bir daha da alışveriş yapmıyacağım. Bim ve şok market var onlara gittiğim zaman manav poşetinin hesabını yapmazlar hoş geldin derler güle güle der uğurlarlar.

İnsanda biraz vizyon olmalı. Düşünceleriniz nediR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 19 Aralık 2022; 0:12:6 >

• 25 Kr verirdim ben poşete o kadarda cimri değilim bimde kıçı kırık thraki siyah çekirdek bile 4.75 olmuş

Alıp koyardım kenara sonraları gittiğimde yine kullanırdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

Ya bu bildiğin manav poşeti ekmek alınca meyve sebze alınca para istenmiyor bizde sürekli o marketten alışveriş yaptığımız için bir poşetin hesabını yapması ister istemez mide bulandırıyor.

25 kuruş değerinden ziyade müşterisine manavdan poşeti aldı die 25 kuruş demesi gerçekten hiç hoşuma gitmedi. Ne bim ne şok nede a101 böyle bir sorun yaşamadım.

• BİM'de içecekler soğuk değil maalesef. Poşete para ödemek normal oldu artık. Zara ile Mango bile istiyor poşet ücreti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.