Şimdi Ara

Dev Rezaletin En Bomba Sunumu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Halk Tv olayı ilginç bir şekilde aktarıyor.

Dev Rezaletin En Bomba Sunumu!!!

• "Küçük kavga" kısmı haricinde olayların başlangıcı böyle değil mi zaten?
  • Bu arada bu olay üzerinden hükümet yanlısı olmayan herkese ve taraftarların tamamına şerefsiz deyip devamında hakaretlerini esirgemeyen AKP milletvekilinden veya ROK'tan daha ileri gitmemişler bence.
  • Bursaspor taraftarının hepsi AKP yandayışmış. Baksanıza, başkanlarını için stadta yapılan törende hiç susmadan tekbir getirmişlerdi, geleceği görmüşler(!)
  • Sözcü gazetesinden de haber paylaşın da tam olsun
  • Onu bunu bilmem de arkadaş ben maçı canlı izledim ordan biliyorum 2.yarının başlarında taraftar birbiri ile kavga ediyordu tribünde.Başta olayı anlaamadım dedim herhalde gsli falan sızmıştır diye demek ki.Savcılar bile basmış orayı.Koskoca savcı maçta çarşıyı izlemeye geliyor olaya bak abi ya böyle bir ülkedeyiz ne diyeyim.
  • Halk tv de odunu kendine göre yontuyor tarafsızız ayağına.

Ancak benim aklımda şu sorular var..

-Maçın başlamasına dakikalar kala stadın giriş turnikelerin neredeyse hepsinin kabloları kesilmiş kendileri kırılmış halde. Ve onlarca kişi stada giriyor biletsiz ve üst araması yapılmaksızın. Oradan sorumlu görevliler nerede? Stad yetkilileri neden bununla ilgili bir açıklama yapmadı?

-1453 Kartalları denilen grubun maçtan saatler önce çarşaf çarşaf yayınladığı kışkırtıcı twittler ve deste deste normalde toplu satışı yapılmayan biletlerin resimleri var iken, yetkililer neden olaya müdahale etmedi? Neden stada alındılar?

-Normalde maçlara bir savcı gelirken neden dört savcı görevlendirildi?

-Maçtan sonra çekilen resimler bir anda akp gençlik kolları ve hükümet yanlısı olanların ellerine geçip sosyal medyadan Gezi karşıtı yazılar ile süslenmesi neden şüphe uyandırmıyor? Neden inceleme başlatılmıyor?

-Ligtv her türlü siyasi söylemde yayını kesip, sesi kısar iken, neden sahaya inildikten sonra canlı yayını hiç kesmeden bütün olayları yayınladı?

-70. dakikadan sonra tribünlerde başlayan taraflar arasındaki arbedeye neden polisler ve güvenlikler müdahale etmedi? En az 15 dakika bu arbede sürdü ve ara ara ligtv ekranlarına geldi.

vs vs...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulkeyi sonunda bolduler. Hadi hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bi konuya yazdım aynen kopyalıyorum

Bu olayın Beşiktaş taraftarıyla alakası yok hala anlayamadınız.Hakem bu kadar sahaya girecek kadar kötü bi performans sergilemedi.Hataları oldu ama iki tarafada oldu kaldıki şampiyonluğumuzun alındığı Samsun maçında bile sahaya inmemiştir Beşiktaş taraftarı.Dün amaçlarını önce tribünde kavga çıkararak belli ettiler,milleti kışkırttılar sonra sahaya girince sürü psikolojisi herkes girdi zaten.

Hadi diyelim hakeme sinirlenip sahaya girecek kadar fanatik olan Beşiktaş taraftarı (https://pbs.twimg.com/m...1SX4MCMAACVFp.jpg:large ) niye masum güvenlik görevlilerine saldırıyor sandalyelerle ?Ayrıca bu kadar fanatik sahaya girecek kadar niye üstlerindeki Beşiktaş ile alakalı olan tek şey stat önlerinde satılan 3-5 liralık atkılar ?
    Bu olay Beşiktaş,Galatasaray,Fenerbahçe olayı değil beyler ne olur bu konuda sidik yarıştırıp ayrışmayın.Bugün bizim için yarın sizin için gelecekler.2 gün önce Fb maçında GFB'nin Sol Açık grubuna saldırmasıda mı tesadüf ?

• Deprem olsa, Halk Tv hükümetin bayram namazına gitmesine bağlayacak.

Bu ülkede herkes kirlenmiş
  • Klasik halk tv işte onlara bakarsan ölenler ve yaralılar doludur stadda. Polis saha toma getirdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz kanalların gereksiz haberlerini paylaşıp şunlara pirim vermeyin. kendi saçmalıkları içinde boğulmaya devam etsinler
  • Maçtan önce sahaya girenlerde 1071 Malazgirt Kartallarıymış.
  • BU NASIL HABERCİLİK BÖYLE!!!
  • Maçın ortasında her düdükten sonra aydinusa ana avrat küfür edenlerde akp lilermi.ya bunlar hayatta suç işlemezler,hayatta kurallara karşı gelmezler.heryeri yakar yıkarlar polis suçlu,şikeden ceza alırlar cemaat,şampiyonluk kaybederler derin devlet,sahayı basarlar biz değiliz.
    Yav he he.
    Yav he he.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Maçtan önce sahaya girenlerde 1071 Malazgirt Kartallarıymış.

• Şu normal bir taşkınlık olsa, Halk TV'nin umrunda olmaz. Olay siyasete ve Akp'ye bağlanıyor ya, hemen son dakika girerler
  • amaçları belli işte akp yi kötülemek.

ülkede savaş çıksa darbe olsa bunlar kanalda halay çeker. tarafsızlık ayağına kandırmasınlar milleti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.