|
Dev iddia! Turkcell, Türksat KabloNet’i satın alıyor (2. sayfa)

-
-
Kablonet her ne kadar teknoloji olarka zayıf olsa da hala ekonomik bir çözümdü. Turkcell bulaştığı an kazığın en sivrisi haline gelecektir. Yine normal vatandaşa girecek.
-
25 Mbit i 250 ye kullaniyorum turcell alırsa x2 olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Editör kardeş ilk benim paylaştığım haberi tekrardan paylaşıyorsunuz emeğe saygı saat kaçta açtık konuyu açar bakarsınız yapılan ayıp oluyor....
@metin Yasir akpınar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
x2 olursa öp de başına koy.
-
Düşük ihtimal olarak görüyorum ama, olacaksa şöyle bir şey olabilir, Turkcell, KabloNet altyapısı karşılığı Türksat'a bazistasyonu ağlarının bir kısmını bedelsiz kullanma hakkı verebilir.
Diken dikene X3 olsun
Turkcell için faydalı olabilirse, tüketici için faydalı olmaz. Çünkü yıllardır Türksat kullanıcısı biri olarak, memnuniyet oranım Türksat haliyle daha iyiyken, Turkcell de hiçbir zaman mutlu olmadım. Fiyatlar ve altyapısal sorunlarda beni mağdur etmesi hiçbir zaman bitmedi. Türksat’tan vazgeçtirirler. Çünkü el attıkları her işi kuruturlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kötü haber fiyatlar tek elde olur yüksek olur. Demekki yeni gms oparatör türkcell in baz istasyonu nu kullanacak. Telekom bimcell gibi.
Bulgar firması zamanında istedi vermemişlerdi 2000 li yıllarda. Eğer o firma alsaydı süper olurdu.
Geçmiş olsun kablonet çilere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 22 Mayıs 2025; 18:48:37 > -
Yine birileri hamuduyla sağlam götürecek. Doyamadılar, doyuramadık.
Kablonet'in şu an Superonline'dan pek farkı yok zaten DPI var bir kere ayrıca bir çok yurtdışı servise Superonline üzerinden çıkartıyor.
-
Acı haber geldi Kablonet için Bu fiyatlar burada kalmaz, turkcell kalite de sorun yaratmaz ama fiyatta acımaz
Fiyatların 2 katına çıkmasını bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firefoxx -- 22 Mayıs 2025; 19:47:25 >
Ok harika, kablolu dronecell yaparlarsa depremlerde internetsiz kalmayız.
Turksat Kablo/koaksiyel ve FTTH altyapısı sunuyor.
Kaldı ki FTTH altyapısı görece yeni, çoğunlukla Coax var.
Nasıl bir birleşme olacak? Altyapı hizmeti çok dallanmış olmaz mı? Gerçi Turksat bile son dönemde Türk Telekom altyapısı ile xDSL ile FTTx altyapı hizmeti sunmaya başladı.
-
Böyle bir şey olmasın lütfen ya. Kablonet son derece etik çerçeveler altında çalışan muazzam bir kurumdu. Mahvolacak.
SOL'ün DPI ile Kablonet DPIz arasında fark var. Birde, yurtdışı BGP anonslarından daha çok SOL'ün değişken BGP anonsları herhalde TR'de tektir.
Örneğin eski işyerinde SOL fiber vardı fakat tatic IP alsan bile yurtiçi BGP her seferinde değişiyor, başlangıç ping 30 ile başlayıp devamında L3 cihazlarda 60'ı bulduğu oluyordu. Veya Smart Service Router'de ping 10 ilebaşlıyor mesela, Edge ve Core cihazlara geldiğinde 40'ı geçtiği oluyordu. L2 veya L3 kaynaklı ping sorunları yüzünden TT DSL'e geçtiğim bile oldu.
Bunu ciddi olarak yazmış olamazsınız.
-
intenetsiz evde yok üstüne üstülük, bunlar milletin gırtlağına çöker artık...
-
her güzel şey bitermiş...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X