geçen sene kadıköyde olduğu gibi bariz golümüz iptal edilmezse inönüde olduğu gibi taça çıkan topa devam denilmezse adil bir maç olabilir.
Hadiiiiii ordan hadiiii
Bizim Fenere şansımız tutmadıgı gibi Fenerin de Beşiktaşa şansı tutmuyor.Bjk kazanır
Bence geçen seneki galibiyet önemliydi... zaten ben bjknin bize üstünlüğünü tümer-rüştü eşleşmelerinde olduğunu düşünürüm hep... oyuncular takım değiştirdi her ne kadar tümer oynamayacak olsada... bjknin şansı çok az rahat kazanırız gibime geliyor ama daha 2 hafta var o zamana kadar neler olur neler yaşanır görmek lazım konuşmak için erken, burası 1 hafta boyunca karşılıklı sataşma mekanı olur diye düşünüyorum umarım utandırırsınız beni ey dh forum kullanıcıları...
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
Bizim Fenere şansımız tutmadıgı gibi Fenerin de Beşiktaşa şansı tutmuyor.Bjk kazanır
böyle bişey yok !!! Galibiyet sayıları eşit hatta FB 1maç üstün galiba, atılan gol sayısında da FB nin bariz üstünlüğü var...
ayrıca bizim BJK ye 7-0 gibi farklı skor üstünlüğümüz var ( ama biz sizin gibi yıllar öncesini konuşmayı pek sevmiyoruz.. )
Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında en farklı skorlu galibiyetini 6 Aralık 1958'de oynanan özel maçta 7-0'lık skorla elde etti.
hakem maça etki etmezse kazanırız
alalla. 2002 yıllar öncesi olmuyormu chiller.özel maçta 7-0 yenmişiniz biz ise lig maçında 5-1 yendik ve bizzat gözlerimle gördüm o maçı. maça gelince.iyi oynayan kazanmasın iyi osnasak da kötü oynasak da biz kazanalım...iyi oynamaya puan verilmiyo...
bu fikstürle fener bütün derbileri kazansada 2. devrede işi zor
Bjk futbolcular Galatasaray'lılar gibi havaya sokulursa bir 4te onlara atariz.
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
alalla. 2002 yıllar öncesi olmuyormu chiller.özel maçta 7-0 yenmişiniz biz ise lig maçında 5-1 yendik ve bizzat gözlerimle gördüm o maçı. maça gelince.iyi oynayan kazanmasın iyi osnasak da kötü oynasak da biz kazanalım...iyi oynamaya puan verilmiyo...
ya usta benim bişey dediğim yok, sadece şu BJK FB yi herzaman yeniyor, FB nin BJK ye şansı tutmuyor gibi
yorumları kabul etmiyorum çünkü böyle bişey yok.. hani BJK 10 maç üstün olur galibiyet sayısında anlarım
ozaman hak veririm ama böyle bir şey yok, ya 1 maç var yada eşit galibiyetler...
hatta gol sayılarında FB üstün...
Ki son yıllar FB nin İnönüde BJK den fazla Galibiyeti var...
yoksa benim bişey dediğim yok yani
Sataşma Fena yaparım
Son bi kaç yıldır Fenerbahçe'yi yenmiyoruz maalesef ama bu sene kaldığımız yerden devam
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
Fenerbahçe-Trabzonspor 36'ya karşı 34 galibiyetlerde Fenerbahçe üstün.
Fenerbahçe-Beşiktaş 118-118 eşitlik var galibiyetlerde
Fenerbahçe-Galatasaray 136-116 Fenerbahçe üstün.
Görüldüğü gibi bizim şansımızın tutmadığı takım gibi bir durum yok.Hele ki son yıllarda Bjk'a karşı oldukça üstünüz.
bugün ankara maçına gittim az önce geldim stattan bjk maçınada bilet aldık evde duruyo bugün ilk defa stada gelişimdi çok beyendim bjk maçı çok daha güzel olucak