Şimdi Ara

Dev ayakkabı mağazası için iflas kararı: 50 şubesi kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dev ayakkabı mağazası için iflas kararı: 50 şubesi kapandı

Beta Ayakkabı iflas nedeniyle 50 mağazasını kapattı

Mahkeme, Beta Ayakkabı’nın pazarlama faaliyetlerini yürüten şirketi için iflas kararı verirken, diğer şirketi için de konkordato süresi bitti. İflas nedeniyle 50 mağazası kapanan Beta, internet odaklı satış ve ihracata yönelecek.

Ekonomik krizin en fazla etkilediği sektörler arasında yer alan ayakkabıcılık sektöründe, 60 yıllık bir marka için daha iflas kararı verildi. 2018 yılında konkordato talep eden Beta markasının pazarlama faaliyetlerini yürüten Beta İç ve Dış Pazarlama A.Ş için Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi iflas kararı verdi. Diğer şirketi olan BETA Ayakkabı San. A.Ş için ise konkordato süresi bitti.

Sözcü’den Derin Gökçe‘nin haberine göre 50 mağazasının yaşanan bu iflas nedeniyle kapandığını söyleyen BETA Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Taner İkiışık, bundan sonraki süreçte ihracata ve internetten satışa yönelecekleri bilgisini vererek, “BETA Ayakkabı’da üretim devam ediyor. İmalat devam ediyor. Kendim tekrar faaliyet gösteriyorum. Mağazalarda bir satış yok ama üretim yapıyorum. İnternetten satış var. BETA Ayakkabı’da borç çok fazla değil. Mesela alacaklı olan dericilerle konuşuyorum hepsi şirketin devamlılığı için alacaklarından belli bir süre için fedakarlık yapıyorlar hatta bazıları borçlarını siliyorlar” dedi.

Şirketin bu süreçten çıkacağına inandığını anlatan İkiışık, ihracata yönelik temaslarda bulunduklarını söyledi.

kaynak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunlar hep algı oyunu, kaldırımlarda park edecek yer yok,kafeler dolu,avmlerde kuyruk var,otoparklar dolu,tatil gelince otellerde yer yok, benzinliklerde sıra var,marketlerden millet poşet poşet alıyor,herkeşin elinde aypon var,caddeler lüks arabalardan geçilmiyor,halkpazarlarında iğne atsan yere düşmez,ramazan gelince pide kuyrukları var,millet şans oyunları için sıraya giriyor,starbuckslarda bi kahveye 15 20 lira veriyoğlağ,blek frideylerde alışveriş yapıyorlar,krismislerde çam ağaçları yok satıyor,pazar günleri sinemalarda bilet kalmıyor,kargolarda yoğunluk var, her evde elektrik var,herkesin interneti var, herkesin sosyal medya hesabı var,eskiden fırın yoktu buzdolabı yoktu,yol yabdı,köprü yabdı, avrupada 1 tane domatesi kaç yurolara alamazsınız,nusret'in restoranı hep kalabalık,her sömestrede tatile gidiyorlar ,yaz gelince hep düğün var,hastanelerin yenidoğan birimlerinde yoğunluk var,forumun araba bölümü çok aktif,hurdacılar çöpleri atv ile topluyor,yerli araba gö?lerde,avrupa'da benzini tl çevirince burası daha ucuz,iskandinav ülkeleri battı,avrupadan ilerdeyiz,almanya kıskanıyor, hollanda 3.havalimanını çekemiyor

• Alsin ziraat bunuda. Al ziraat simitcinin yanina ayakabici da koyarsin
  • Dev ayakkabı mağazası için iflas kararı: 50 şubesi kapandı
  • Yurtdışına satış ve internet üzerinden devam ederler. Çıkardıkları personellerinin hakedişlerini ödesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.