Şimdi Ara

DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
34.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
358 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

DEV ANKET - SURİYELİLER GÖNDERİLSİN Mİ KALSIN MI ?

(En Son Oy Tarihi: 27.6.2022)
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir birey 18 yaşına gelene kadar kaç Türk kızına taciz tecavüz ediyordur hiç düşündün mü? Peki ya bir Suriyeli kaç?
    Dildo ile

• 30 euro dediğin 180 lira, ben onun 100 katını her sene vergi olarak veriyorum. Senin ne haddine benim ülkemin işlerine karışmak?
    Çamur ve idrar ile

• Dava uğruna mi kaçıp gittin ülkeden
    Yapppprak ile

• Güldürdün. Bakıyormuş, hanım kardeşmiş haha
    Sümük ile

• `Kalsın diyenler suriyelileri evde beslesin` diyenlere iki çift sözüm var.

Tek adam dünya lideri fakir ümmetçi reisimiz den daha iyi bilemezsiniz. O yanılmaz. Suriyelilere gelince Onlar din kardeşlerinmz. Millet olarak boşuna konuşmayalım. Tabi ki iş kuracaklar, çoğalacaklar ki önümüzdeki 10 yıl içinde nüfuslarının 10 milyonu aşması bekleniyor, iş sahibi olacaklar. Türkler de işlerine sahip çıkmazlarsa tembel olurlarsa işlerinden olacaklar.

Devlet ümmetçi kardeşlerimize 35 milyar dolar harcadı ve harcamaya devam edecek. Benim evde bakmama gerek.yok devlet baba bakıyor.

Tek adam olan reisimizin kararlarını sorgulamazsınız artık bunu kabul edin. Daha da şikayet ederseniz aizin fetocu olduğunuzu düşünür savcılığa şikayet ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha bu arada reis isterse en başta biz akp liler ümmetçi dostlarımızı alır evimizde de besleriz. Kızımızı da veririz. Bu böyle biline

• Çocuklar ve yaşlılar kalsın diğerleri gitsin ülkeleri için savaşsın.

• Büyük Ortadoğu Projesi planları tıkır tıkır işliyo. Asıl suçlular mülteciler değil ama yine de yaptıklarını görünce, özellikle yılbaşındaki bayrak olayından dolayı, bunun dışında taciz vakalarını falan da duyunca terketsinler ülkemi demekten başka çarem kalmıyor.
  • Yilbasi kutlamalarina tepki gosterilmesini yersiz buluyorum. Yasadisi bir sey yapmadilar. Bence de gonderilmeliler asgari kosullar olustugunda.

• Suriyeliyim şıkkını görene kadar gönderilmeleri gerektiğini düşünüyordum fakat gördüğüm anda suriyeli olduğumu anladım. Xd abbey abbey suri zakso 5 tele

• Anketin en ilginç yanı, forumda ankete oy kullananların yaklaşık %10 nun Suriyeli olması. Bunlar ülkede kaç kişi ki donanım habere takılanların %10 u Suriyeli oluyor. Türkiye ye geldiklerinden sonra, yangından mal kaçırır gibi doğurdukları yüzbinlerce bebe biraz yetişsin 10 yıla kadar forumda %50 bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 7 Ocak 2019; 6:37:7 >
  • Din kardeşliği falan da değil, insan ne olursa olsun insandır ve ölüme terk edilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeym -- 7 Ocak 2019; 9:29:19 >
  • Hahah şu sıralar gördüğüm en iyi kısa ve öz kapak.

Merhaba ve ain ile.

• kalsın diyen vatan hainlerinide gördük.

salam ve pastırma ile
  • Senin dava uğruna ne oluyor biliyor musun ? Almanyada rahatlık içinde konuşmak kolay , dediklerin oldu da ne oldu ? Başörtü ile işe okula gidiliyor ama bir düşün bakalım o iş çıkışında eve ne kadar huzurlu gidiyorlar ? Ben erkek halimle korkuyorum bunlardan. Sürü ile geziyorlar , şehrin belirli semtlerini işgal etmiş durumdalar. Müslüman kardeşliği bu değil. Bu arada hastahanelerde hala sıra var . Neden biliyor musun ? Suriyeliler sözde müslüman kardeşlerimiz savaştan kaçıp her gece çocuk yapıyor. Sürekli hasta oluyorlar kendilerine bakamayan adamlar çocuk yapıyor. Peki bu insanlara bu rahatlık nerden geliyor ? Senin o dava uğruna ikamet bile etmeden oy verdiğin parti yüzünden. Kendi vatandaşın yoksulluk sıkıntısından çocuk yapmıyor . Kimse kusura bakmasın ama benim böyle bir müslüman kardeşim yok. Eli bıçaklı gözü karı kızda olan bir müslüman zaten olamaz. Bende müslümanım ama din üzerinden sömürüldüğümüzü gördükçe dayanamıyorum , burada yaşamıyorsan oy da verme .

Gurbette bol rahatlık ile.

• Sadece TR de savaş çıksa suricikler bizi ister miydi bunu düşünün.

• Suriyeliler kendi aralarında konuşurken diyorlar ki biz geldik Türkiye bize kucak açtı ve şimdi burada ki halk rahatsız ve gidecek ülke arıyorlar gitselerde kurtulsak yani yüzsüzlüğün anlamı yok gitmeleri için illa savaşmı lazım?

Zaten olması gerekende budur bi yerde rahatsız olduysan rahatsız olduğun kişileri kovalayamoyorsan ergeç sen gidersin.

Bu halk Suriyeliler den memnun olmasaydı akp yi seçmezdi. Demek ki alan memnun satan memnun zaten buradaki anketlerin ve yorumların gerçek hayatla alakası olmadığını seçimler dahil her meselede tecrübe ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 7 Ocak 2019; 10:29:55 >
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Reis kalsınlar diyor. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ona ne diyeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 7 Ocak 2019; 10:37:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Devletini düşünen bir işveren olarak kalmalarından yanayım

Anlatayım.

Bir bireyin 18 yaşına gelene kadar devlete maliyetini hiç düşündünüzmü?

Bunu düşünecek beyine sahip bir birey suriyelilerden rahatsız olmaz.

Asayiş olayları istatistiki sınırlar içinde olduğu müddetçe,kapılarımız herkese açık olmalı

Dua ile
    Senin yazdığını düşünecek bir beyine sahip olmak için; sadece cebini düşünen, kan emici bir işveren olmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.