Şimdi Ara

Dev anket sonuçlandı: AKP'nin en çok oy aldığı iller 'hayır' diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dev anket sonuçlandı: AKP'nin en çok oy aldığı iller 'hayır' diyor

Times Araştırma Şirketi, AKP'nin en çok oy aldığı illerde referandum anketi yaptı. Bu iller dışında yalnızca İzmir ve Muğla'nın olduğu ankette yüzde 55.72 oranında 'hayır' çıktı.

Times Araştırma Şirketi, AKP'nin en çok oy aldığı illerde yaptığı referandum anketinin sonuçlarını açıkladı. 16 Nisan referandumuna dair kamuoyu araştırması Hatay, Adana, Mersin, Antalya, Kahramanmaraş, Ankara, Çankırı, Çorum, Yozgat, Ordu, İzmir ve Muğla olmak üzere 12 il ve ilçede gerçekleştirildi. Sonuçlar ise oldukça dikkat çekici:Times Araştırma Şirketi'nin anketine göre; kararsızlar dağıtılmadığında yüzde 51.69'un 'hayır' dediği göze çarparken, yüzde 42.26'lık bir kesmin 'evet', yüzde 6.05'lik kesmin de 'kararsız' kaldığı ortaya çıktı.

Kararsız seçmen dağıtıldığında ise, yüzde 55.72'lik kesmin 'hayır', yüzde 44.28'lik kesmin ise 'evet' diyeceği ortaya çıktı.

KARARSIZLAR 'HAYIR'A KAYIYORAraştırmanın 2000 kişiyle yüz yüze görüşme methoduyla yapıldığı belirtilirken, araştırmanın sonucuna göre seçim tarihi yaklaştıkça kararsızların 'hayır' oyu kullanma eğilimlilerinin arttığı ve kararlarının netleşmeye başladığı açıklandı.

Kaynak:http://www.yenicaggazetesi.com.tr/dev-anket-sonuclandi-akpnin-en-cok-oy-aldigi-iller-hayir-diyor-160418h.htm

• Anketin doğruluğu hakkında bir şey diyemem ama Kırıkkaledeki koyu AKPli amcam ve köydeki tanıdıklar hayır oyu vereceklerini söylüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp lilerin %35 hayır diyecek
  • çevremde ağır sağcı olup yorumlarına büyük bi zevkle eze eze cevap verdiğim arkadaşım ve ailesi var. yakınız.
    bu konuda pek tartışmazlar bile benle :) affetmem.

onlarında hayır oyu vereceğini biliyorum ve 'bunlar bile hayır diyecekse baya iyiymiş' düşüncesi oluşmuştu.

benim tek korkum yeteri haberi alamayan, neyin ne olduğunu bilmeden oy kullanacak köylülerimizdir.
    o köylerde yapılacak olan hileler asıl korkum.

-baba o bu değil de ne yaptın ya? bölümde evetçiler çokken geziniyordun? insanlar akıllanıp hayıra dönünce mi akıl vermelerin bitti? @MonsterMMORPG
    'gidip sandık başınızda durun, oylarınızı çaldırmayın' şeklinde bi yorum atmıştın ya onun için sordum.
    sandıkta oy çalanalara, hile yapanlara yardım edecek misin bu sene?
  • esenyurt bile hayır diyorsa gerisi siz düşünün .

yani anketler gerçeğe yakın duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKS571 -- 1 Nisan 2017; 16:20:30 >
  • MHP'nin büyük bir kısmı hayır diyecek. AKP'de de çok fazla olmasa da önemli bir kararsız ve hayırcı kesim var.

Oy versem ne olacak kesin hayır çıkar diye düşünmeyin. Evet çıkar nasıl olsa diye oy vermezseniz tabiki de evet çıkar. Çevrenizi ve yakınlarınızı bilgilendirin, oy vermeye teşvik edin. Referandum günü gidin güzelce oyunuzu kullanın ülkenin geleceği belirlenecek 15 gün sonra.
  • Referandum ertelemesi incoming...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

Anketin doğruluğu hakkında bir şey diyemem ama Kırıkkaledeki koyu AKPli amcam ve köydeki tanıdıklar hayır oyu vereceklerini söylüyorlar.

Benim üniversite de arkadaşım vardı zamanında , bu derdi gerekirse bu dava uğruna ölürüm derdi.

O bile Hayır diyorsa vay be
  • köydeki tanıdıklarım da hayır diyor.ama bunun anayasayla falan alakası yok, ceplerine paranın girmediğini anladılar.intikam hayırı güya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa'da şu monarşi sistemini dayatsalar %90 hayır çıkar.
    Ama bizim ülkemizde öyle değil maraba olmayı isteyen biat etmeyi seven çok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.