Hem okula hem yaşam yerlerine yakın neresi var? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-616A5C9B6 -- 29 Temmuz 2022; 17:17:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hem okula hem yaşam yerlerine yakın neresi var? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-616A5C9B6 -- 29 Temmuz 2022; 17:17:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam deüye gidenler bucada yaşıyor genellikle ama tıp fakültesi nerde bilmiyorum |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DCE9E722B -- 29 Temmuz 2022; 17:53:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
fiyat /performans olarak narlıdere.. |
yapma ya kaç dakka sürer metroyla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ege'ye mi karar verdiniz hocam |
zaten ege yazacam en kuvvetli ihtimal de o inşallah.Ama benim bir arkadaş da deu yazacak ona da gelme ihtimali var onun için sordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nerede kalacaksın hocam |
hele sonuçlar bir açıklansın ona göre bakarım.Ama şu anlık eve çıkarım gibi duruyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ev bakarsanız konum konusunda yardımcı olurum hocam ben de ev tuttum ege dişteyim |
hocam arkadas kız yalnız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam hangi mahallede orası < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |