Şimdi Ara

DEÜ Dokuzçeşmeler Kampüsü Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi kaç sene önce tatile gelmiştim İzmir'e (daha doğrusu Karşıyaka'ya) arkadaşımın yanına en fazla Bornova'ya kadar gezebildim sonra da Çeşme'ye geçmiştik. Yani sadece Bornova'ya kadar biliyorum şehri ama bayağı etkilenmiştim hala da aklımda (benim için) İstanbul'dan kat be kat güzel bir şehir olarak duruyor, yani işin özeti ya İstanbul ya da İzmir yazmayı planlıyorum, İzmir'de de zannımca gidilebilecek iki tane üniversite var biri Ege biri DEÜ. Ege'nin kampüsü malumunuz Bornova'da çok ta anlatmaya gerek yok, o tutmazsa da DEÜ tutarsa diye düşündüğümden merak içerisine girdim sizce iyi bir yer mi ? İstanbul'dan sırf İzmir'e gelebilmek için yazmalı mı ? Açıkçası İstanbul'da evime yakın bi üniversite kazanamadıktan sonra(örn. İÜ Avcılar kampüsü bana 3 saat uzak trafik bile olmasa 2 saat diyelim) pek düşünmüyorum İstanbul'da kalmayı. Yardımcı olursanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

DEÜ Dokuzçeşmeler Kampüsü

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) en büyük kampüsü olan Dokuzçeşmeler Kampüsü, İzmir'in Buca ilçesinde yer almaktadır. 1982 yılında kurulan kampüs, üniversitenin Fen-Edebiyat, Mühendislik, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler fakültelerine ev sahipliği yapmaktadır.

DEÜ Dokuzçeşmeler Kampüsü, öğrencilere kapsamlı akademik olanaklar sunmaktadır. Modern laboratuvarlar, kütüphaneler, konferans salonları ve sosyal tesislerin yanı sıra kampüste öğrencilerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini destekleyen çok sayıda kulüp ve topluluk bulunmaktadır.

Kampüs, ulaşım açısından da elverişli bir konumdadır. İzmir şehir merkezine yaklaşık 10 kilometre mesafede bulunan kampüse, toplu taşıma araçları ve Üniversite servisleri ile kolayca ulaşım sağlanabilmektedir.

DEÜ Dokuzçeşmeler Kampüsü, öğrencilere hem akademik başarı hem de sosyal gelişim için ideal bir ortam sunmaktadır. Geniş kampüs alanı, modern tesisler ve aktif öğrenci hayatı ile üniversite deneyimini zenginleştirir ve öğrencilerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok mu yardımcı olabilicek birileri?
  • emonetti E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben izmir de okumuyorum ama senin gibi izmir de okumayı isteyen biriyim ve Ankara da yasıyorum. geçtiğmiz ocak ayında da izmire gittim ve bir hafta boyunca buca da kalıp her yerini gezdim arkadasım da deü de dokuzçeşmeler de okuyor. sende görmüşsündür ki izmir biraz pis bi şehir yani şehircilik olarak, buca da biraz öyle. ama dediğin gibi güzel bi şehir ulaşım falan yolların küçüklüğüne bağlı olarak sıkıntıya dönüşse de buca bile bi öğrenci için gerçekten güzel bi ilçe yalnız geçişler biraz saçma yani nasıl anlatayım bi sokakta fellini, kahve diyarı vs vs kafeler barlar varken bi sokak geriye gittiğinde bi köye girmiş gibi oluyorsun. ev kiraları pahalı yani buca hukuk fakültesinin biraz üst tarafları anlattığım gibi biraz köyü andırır ve buna rağmen ev kiraları 2+1 650-700 civarı ki bornovayı sen düşün. iyi tarafları da en azından bi öğrenci için gerekli olan her şeye kolay ulaşabilirsin sosyal yaşantı da falan sıkıntı çekmezsin kafa arkadalar bulursan eğer. şimdilik bu kadar. sorun varsa sor dostum bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

• Hocam eyvallah cevabınız için güzel bi özet olmuş, her yerde olduğu gibi orada da her güzel caddenin bir arka sokağı olması gayet doğal, ev konusunda çok da endişe duymuyorum ilk sene zaten bi yurda giderim ondan sonraki sene hatta olursa 2. dönem max 3-4 kişilik bi grup kurup eve çıkarız diye planlıyorum şu kocaeli Üni de olan Bologna sistemi gelmiş diyorlar arkadaşın ne diyor sence geçilebilir mi o sistemde yoksa zor mu ? Bi de ulaşım sıkıntı demişsiniz çok mu uzak Bornova'ya ? Otobüsler falan otoban yerine şehir içi gittiği için uzun sürüyor diyorlar ama gerçekte durum nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emonetti -- 1 Haziran 2014; 19:27:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • up up up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KTÜ Tıp Fakültesi Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    ODTÜ İİBF Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.