< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
'Deterjan Pazarı' saadet zinciri çöktü: Kocabaş üç aylık süre istedi

-
-
Bu ünlüler her seferinde paçayı kurtarıyor (aynı şey Çiftlik Bank'ta da oldu)
"Biz de mağduruz, işin içinde dolandırıcılık olduğunu bilmiyorduk" deyip kenara çekiliyorlar.Bu tür hileli işlerin reklamlarında oynayan ünlüler de sorgulanmalı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıntı
metni:Sisteme 50 bin lira ödeyerek giren bir kişiye ürünleri teslim ettiğinde 150 bin lira taahhüt ediliyordu İnsanımızda az zamanda kolay yoldan çok kazanma hırsı olduğu sürece bu tür dolandırıcılıkların sonu gelmez.
Tamahkar ile sahtekar birbirini çabuk bulur..
Dolandırıcılık dolandıranın zekasından değil dolandırılanların aptallığına bağlıdır.
-
Ponzi 😅 ilk giren kazanir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düşünün yolda gördüğün adam diyor ki ver bana 10.000 sana ay sonu 30.000 geri oderim bunu banka bile vermezken nasil bir cesaret Aman Yarabbim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten ancak onlar kazanıyor. Bu sisteme çok erken girersen iyi kazanıyorsun. Bu da çevreye iyi gaz veriyor. O 5 koyup 15 aldıysa sen 25 koyayım 75 alayım diyorsun. Öbürü 100 koyuyor sonra büyük para toplandığında da iş patlıyor çünkü ortada üretim, fabrika falan yok.
Bir ihtimal sen girsen patlamaya denk gelebilirdin.
-
bu memleketin kerizi bitmez.
Bir akrabam mahallesindeki bir dolandırıcı iyi tanıyordu. Kahvede felan muhabbetleri oluyormuş.
dolandırıcı buna diyormuşki, abi ben ne yapayım, millet dolandır beni diye basbas bağırıyor, ben ufak bir kurgu ile
milletin isteğini yerine getiriyorum.
Millet 1 koyup,3 almayı hedeflediği sürece, bunu vaad edenlerin her zaman kurbanı olmaya devam edecektir.
Kimse kimseye reel piyasanın verdiğinin bilmem kaç katını veremez,veririm diyende paraları toplar gider.
-
Düşünün dünyanın en yüksek faizi olan ülkede bile 10₺ ay sonu 30₺ vermiyor
Bunlar neyin kafasında
Adam açık açık demiş
Ürünü alırım paranı vermem fabrika kapanacak gibi düşünün diye
Hala yok bana komplo kuruldu diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paraguaydan Swift yapacakmış paraları. Yakında bu haber de gelir. Papaz kaçtı oyununa bilerek giriyor çoğunluk artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence artık ponzi sisteminde dolandırılmak suç olmalı. Bu çağda böyle bir cehalet örneği sergilemek suç sayılmalı. Devletin yargı organları bu şekilde meşgul edilmemeli.
En Beğenilen Yanıtlar

Ponzi 😅 ilk giren kazanir
|
Bu ünlüler her seferinde paçayı kurtarıyor (aynı şey Çiftlik Bank'ta da oldu)
"Biz de mağduruz, işin içinde dolandırıcılık olduğunu bilmiyorduk" deyip kenara çekiliyorlar.Bu tür hileli işlerin reklamlarında oynayan ünlüler de sorgulanmalı... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X