Şimdi Ara

DETECTİNG ARRAY HATASI ACİL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akşam birşey yoktu bilgisayarımda kapattım ve biraz önce açmaya çalıştım

Nvdia bios 6.70
    Detecting Array....

Hatası geliyor ve böyle pc kalıyor.Lütfen acil yardım edin internet cafeden yazıyorum ve sürem kısıtlı.

• raid mi var yani vardı demek daha doğru olur.Uçmuş galiba
  • Raid ?
  • Raid yok dostum tek HDD kullanıyorum
  • biosunu resetleyip açmayı dene o zaman.
  • Arkadaşım resetledim full söktüm pc yi tekrar taktım fakat hala aynı hata.
  • parçaları söküp takmanı kasdetmiyorum anakartın pilini çıkarıp bi yarım saat sonra açtın mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tmm yapıyorum hemen oda olmassa formatlıyacağım artık.

Ama bütün veriler C'de kaldı
  • Tamam sorunum çözüldü teşşekkürler şuan kendi pc'mden yazmaktayım...Ne kadar kolay bir işmiş oysaki ben 2 saat sök tak temizle uğraştım

SAYGILAR...

NOT:Konu kapanabilir.
  • nasıl yaptığını da yaz bari, biri görürse faydalansın. işini gördür sonra kapattır konuyu vaybe!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

nasıl yaptığını da yaz bari, biri görürse faydalansın. işini gördür sonra kapattır konuyu vaybe!!

quote:

anakartın pilini çıkarıp bi yarım saat sonra açtın mı?

quote:

Tmm yapıyorum hemen oda olmassa formatlıyacağım artık.

quote:

Tamam sorunum çözüldü teşşekkürler

Sence nasıl yaptığı buradan anlaşılmıyor mu?

• pili felan çıkarmay hiç gerek yok biostan ide configration ayaralarına gireceksin orada ide mode raid seçili ise onu ide olarak değiştirip f10 ile kayıt edip çıkacakasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 25 Ocak 2010; 14:32:24 >
  • aynen dostum hiçbisi yapmasa bile biosdan confirigasyona girsin f7 olmasi lazim default var ayarlari sıfırlasin düzeliyor benim masaüstündede ayni sey oldu sıfırladim valla çok saolun eger foruma girip bakmasam dünyanin parasini alcaklardi benden adam ana kartini deişcez diyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunyilmaz

aynen dostum hiçbisi yapmasa bile biosdan confirigasyona girsin f7 olmasi lazim default var ayarlari sıfırlasin düzeliyor benim masaüstündede ayni sey oldu sıfırladim valla çok saolun eger foruma girip bakmasam dünyanin parasini alcaklardi benden adam ana kartini deişcez diyordu :)

anakartı mı değiştireceklermiş
  • tayfunyilmaz T kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi harfi harfine yaptım ancak bi sonuca Ulaşamadım. Başka Bi yöntemi Varmı ?

Paylaşırsanız Sevinirim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.