|
|

1 Mobil
|
|
AMD Phenom II X6 1090T Black Edition| MSI 870A-G54 Soket AM3 DDR3-2000MHz|KINGSTON HyperX 8GB(2x2x2x2GB) DDR3-1333MHz|SAPPHIRE Radeon HD6870 1GB GDDR5|SAMSUNG Spinpoint 1TB|XIGMATEK UTGARD PURE BLACK EDITION|XIGMATEK NRP-PC SERİSİ 80PLUS 700W|ASUS MS238H LED PANEL
|
|
|
|
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 / AMD Ryzen 5 7600X / Asus Prime B650M-R / GSkill Ripjaws S5 2x16 GB DDR5 6000 MHz / Samsung 990 PRO 1 TB SSD / Asus Prime LC 360 ARGB / FSP Vita GM 850W Gold / Asus A21 Plus / Samsung Odyssey G5 27" 165 Hz 1440P
|
|
|
OS-101 | Mobil İşletim Sistemleri Rehberi | Symbian & S60 Rehberi | Dokunmatik Cihazlar & Tercih Rehberi Teknik & Detaylı Anlatımlarım | M o b i l B e k c i s i . c o m | Nokia Cihazlar için Fotoğraf Çekim Rehberi Önemli Nokia Konuları, Anlatımları, Rehberleri ve Bölüm Konu İndeksi / LÜTFEN bakmadan yeni konu açmayın! Rica etmek için ayrı bir mesaj atmayı lüzumsuz buluyorum, teşekkürünüze cevap alamazsanız lütfen yanlış anlamayın. |
|
|
Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 1 Aralık 2010; 19:48:54 > |
|
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 / AMD Ryzen 5 7600X / Asus Prime B650M-R / GSkill Ripjaws S5 2x16 GB DDR5 6000 MHz / Samsung 990 PRO 1 TB SSD / Asus Prime LC 360 ARGB / FSP Vita GM 850W Gold / Asus A21 Plus / Samsung Odyssey G5 27" 165 Hz 1440P
|
|
|
|
| _____________________________ |