Şimdi Ara

^Detaylı N78 iNCELEMESİ by thehspeed^ SSS Eklendi 1.Sayfada (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
0
Favori
40.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün vatanda inceledim ve Arkadaşın verdiği bilgilere ekliyebileceğim düşüncelerim:

+ince taze şık bir dizayn.
    +güzel fiyat performans ve özellikler
    +ben seçim tuşları,yes-no,clear,menu tuşlarını dokunmatik algılamalı sanıyordum halbuki öyle değilmiş basılabiliyor tıklama sesi duyuluyor. kabarması yok sadece.

-arka kapak ilerde sorun yaratabilir esniyerek ve toz çekerek.
    -Bana göre çok kötü diyebileceğim yorumum;nümerik tuş takımı çok ince ve 3 tane numara için çok kısa.Kesinlikle parmakları uzun kullanımda acıtır ve etkin mesaj yazarken rahatsızlık verebilir.

Kullanmaya değer bir cihaz ama uzun vadede kullanmayı düşünenler için kapak ve nümerik tuş takımında sorunlar çıkabilir(daha önce temiz kullandığım 5140i ve 5500 da 5 ayda başıma gelmişti)
  • ilk sayfadaki telefonun resmi baya kötü çıkmış
  • Telefonu 2 gün önce aldım. Öncelikle belirteyim telefon harika FAKAT

1. Daha ikinci günden tuş takımıyla ilgili kafamda şüpheler var gidip değiştirsem mi bile diyorum. Çünkü KESİNLİKLE kullanışlı değil hele ki 5 tuşuna basmak sıkıntılı. Hiç mesaj yazmadım ama yazdığım zaman baya bi küfredebilirim. Ayrıca kabartmasız fakat basmalı tuş takımı olduğu için bazen tuşlardan garip sesler çıkıyor sanki basında içinde kalıcakmış gibi. Ayrıca arka kapak hafiften oynuyor. Büyük ihtimalle bir kaç ay geçtikten sonra bu tuş takımında ciddi problemler yaşayabilirim.
    Alacaklar buna çok dikkat etsin. Telefonun başka bir dezavantajı yok. Geri kalan herşey harika.
  • Para etmez.

N96'yi bekleyin, dunya harikasi ;)
  • Herkese selam,

Arkadaşlar bu gün N82 veya N78 alacağım. Kullanan arkadaşlar N78'mi N82'mi görüşlerinizi alabilir miyim lütfen. Hepsiburada kampanyanın son günü N82 alırsam oradan alacağım çünkü. Arada 150 Ytl var. Değer mi N82 için? İkisini de hafta sonu biraz inceledim açıkçası N78 daha güzel geldi bana.
  • n78 i olan arkadaslar yazılımı kontrol edip daha sonra on kamerayı acarmısınız goruntu gelıyormu!
  • thehspeed sen ilk alanlardansın galiba dostum. Nedir görüşün iyi bir telefon mu?

Saygılar
  • arkadaşım,
    mali durumun elveriyor ise yani sen de asgari ücretle çalışıp taksitle 1000 ytl üstü telefon alanlardan değilsen elbette ki (benim tavsiyem) n96...

ancak tv olayı kesinlikle türkiyede çalışmayacak bir uygulama...bunu bilesin...en azından şimdilik. görüntülü konuşma dahi yok keza...
    n69 çok güsel bir multimedta cep telefonu. ama getirdiği yeni bir çok özelliğini türkiyede kullanamayacaksın.

ben n95 8 gb almayı planlıyorum. nokiashoplarda oldukça makul fiyatlara indi...hele bir de bu model satılmaya başlansın, daha da düşer :)

n78 ise benim inceledi,ğim kadarıyla çok hassas bir telefon.
    tuş takımı parmaklarıma uygun değil....ben sinirlenip kaldırdığım gibi fırlatırım bu telefonu ki çok mesaj atan biri de değilim. ayrıca daha 1 ayda arka kapak o hala geliyor, tuş takımı pisleniyorsa ben o telefonu ......

neyse...

:)

quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

quote:

Orjinalden alıntı: gitarcigokhan

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

N96 mı? Kesinlikle öyle bişey yapmayın.

fikriniz için teşekkürler...
    ne bileyim kimseden doğru dürüst yanıt alamıyorum bu konuda..
    bende kendim 2 cihazı karşılastırınca ağam şaham bi fark göremedim..ancak biri çok pahalı biride normal fiyata tek fark bu gibi sanki..bilen arkadaşlarımız aradaki farklar şunlar fır..sakın öyle bi şey yapma diyebilirse çok memnun olurum..

not:ya birader sen kendin telefonunun broşürünü okuyup anlasana aradaki farkları..cihaz bizdemi de sana söyleyelim diyenler olabilir.ancak n96 4-5 gün sonra elime geçecek..parası verildi..ancak cihaz henüz bende değil..bende n96 var derkende bu anlamda soledim..artık oyle yada böyle sağ kalırsak 4-5 gün içinde elimde olacağından dolayı söyledim..ancak elimi yarın öğlene kadar çabuk tutarsam başka cihazda alabilirim..uygun fiyata ..verdiğim para üstünüde ucuz cihazla birlikte geri allırım...bi sıkıntı olmaz yani...bu sebepten dolayı aranızda ya kardeş git ucuzunu al arada ki farlar şunlar ancak o paraya değmez derseniz valla makbule geçer..yada sen boşver n96 yı al o cihaza laf yok dersenizde paranın boşa gitmeyeceğini anlamış olurum..birde bu n96 daki tv bizde çekecekmi çok şüpheliyimsaygılar....

inceleme isterük hayırlı olsun cihazınız

• güzel inceleme olmuş teşekkürlerbenim sormak istediğim müzik performansı daha doğrusu ses seviyesi nasıl hoparlör sesi?
    birde bugün bi turkcell shopta gördüm fiyatını sordum 760 ytl dedi bence çok uygun denemeyi düşünüyorum açıkçası
  • N96 tercih edeceğim bir telefon olmaz. Beğenmedim. Özelliklerinin çoğunun kullanışlı olmadığını düşünüyorum. Ve çok yüksek bir fiyata geleceğini tahmin ediyorum. N82 iyi gibi durmakla birlikte telefon biraz kaba geldi bana o yüzden 78' i düşündüm açıkçası.
  • Aslında güzel telefon ama 5 mp olsa nede güzel olurmuş.
  • resim kalitesi oldukça güzel gerçekten
  • beyler yaa bu tuş olayı geldi başımıza tam alıcam derken ne yapıcam yaa n82 ye para denkleşmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 11 Ağustos 2008; 14:44:15 >
  • Tuşlarının çok kötü ve kullanışsız olduğu söyleniyor. Ben Navi-whell'in durumunu merak ediyorum. Sorunlu mu dendiği kadar. Kampanyadan N82 alacağım olmazsa ama çok beğenmedim N82'nin dış görünüşünü ne yalan söyleyeyim.
  • @emrahsnr ve @<==burak7777==> arkadaşlarıma yardımları ve yorumları için teşekkür ederim...

zaten benim mesleğim icabı çok cep telefonu değiştiriyorum..sanırsam n96 yıda değiştirrim 2-3 aya kadar...ondan sonrada n78 i de alırım belki....ama iyice araştırdım sizinde dediğiniz gibi tv olayı ''mort''

bi de bi şey daha soracağım...internette gezerken rastladım..bağzı n serisi gps destekleyen nokia model cep telefonlarını internette şöyle satıyorlar....

örnek.... NOKIA N78 (2 GB HAFIZA KARTI+OTO ŞARJ ADAPTÖRÜ+3 AYLIK NAVİGASYON PAKETİ HEDİYELİ )

BURDA MERAK ETTİĞİM KONU ŞU...NEDİR BU 3 AYLIK NAVİGASYON PAKETİ...

YA KARDEŞİM BEDAVA DEĞİLMİYDİ BU GPS OLAYI...HANİ UYDUYA BAĞLANINCA BİLMEMNE BEDAVADAN YOLLAR AYAĞIMIZA GELİYODU...N95 İLANINDADA 1 YILLIK NAVİGASYON PAKETİ ÜCRETSİZ DİYOR...E HANİ REKLAMLARDA CEBİMDE Bİ ŞEY VAR AMA TEK BİR ŞEY DEĞİL DİYİP DURUYORDU...GPS İ GÖSTERİP ÖVÜP DURUYODU...YOLAR ÜCRETSİZ AYAĞINIZA GELİYOR...KESİNLİKLE KONTÖRLE PARAYLA DEĞİL DİYE..NEDİR BU NAVİGASYON PAKETİ DAVALARI...3 AY YADA HER NEYSE 1 YIL BİTİNCE BİZ BU PAKETTENMİ ALICAZ Kİ GPS İ KULLANALIM..TAMM KONTÖR GİTMİYOR AMA ANLADIĞIM KADARIYLA PAKET ALMAYINCADA HAVAMIZI MI ALIYORUZ...BİRİ BANA UFAKTAN AÇIKLAYA BİLİRSE ÇOK MAKBULE GEÇER...ÇÜNKÜ EĞER GPS İ KULLANMAK DIŞARDAN PAKET ALMAMIZA BAĞLIYSA+3.5 G Yİ BİZDE 2.5G OLDUĞU İÇİN KULLANAMIYORSAK+GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPAMIYORSAK+TV Yİ İZLEYEMİYORSAK==......... (NOKTALI YERLERİ SİZ DOLDURUN)anlayan anladı....=HA BİDE 2 BİN YTL VERİCEZ........

• Arkadaşlar Telefon Şu Ana Kadar En Isındığım En Beğendiğim Nseries Telefonu!
    Neden? Boyut....En Küçük Nseries Telefonlardan Biri Hacim Olarak......
    Tasarım: Tamam Güzellik Göreceli Bir Kavramdır Ama Ben Tasarımını Çok Beğendim...Bide 5 Sn. Yanıp Sönen Beyaz Halkasıda Var Tam Bir Karizma ....
    Böyle Bişesi Var Tuş Kilidine..Alındığında..Saat Çıkmıyor Ekranda Telefon Anında Simsiyah Bir Hal Alıyor...Evet Ekran Koruyucu Saat Yok!!
    İnternet Radyosu Var Wifi Desteğiyle Manyak Bir Şekilde Çalışıyor...Tema Efektlerini Açtığınızda İki farklı Temanın Efektleride Farklı Olabiliyor....

Bilmiyorum Ben Çok Beğendim....Tabiki Karar Size Kalmış...AMA n95 n82 'yi Kullanırken Yaşamıi Olduğum 6600'la Aynı Hissi Vermesi...Bunda Öyle Bişe Yok...Anlatabilmişimdir Umarım......
  • Telefonu bugün bir daha inceledim telefoncuda. Tuş takımı gerçekten sorun çıkaracak gibi duruyor. Neden bu kadar dar yapmışlar anlamak mümkün değil. Mesaj yazan biri değilim ama 1-2 ayda tuş takımı yüzünden telefonu servise verirsem üzülürüm. Daha önce K700'ün joystiği beni aldığıma pişman etmişti. Telefonu kullanan arkadaşlardan tekrar bir yorum istiyorum. Sizce de sorun çıkarır mı tuş takımı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Telefonu bugün bir daha inceledim telefoncuda. Tuş takımı gerçekten sorun çıkaracak gibi duruyor. Neden bu kadar dar yapmışlar anlamak mümkün değil. Mesaj yazan biri değilim ama 1-2 ayda tuş takımı yüzünden telefonu servise verirsem üzülürüm. Daha önce K700'ün joystiği beni aldığıma pişman etmişti. Telefonu kullanan arkadaşlardan tekrar bir yorum istiyorum. Sizce de sorun çıkarır mı tuş takımı?

tuş takımı sorun çıkarırmı bilmem ama kesinlikle parmakları acıtır bence.
  • çok emin olmamakla birlikte burada bahsedilen bilmem kaç aylık nav paketi hediye dediği, sesli gps....yani ekrandan yönlendirildiğin gibi sesli olarak "50 mt sonra sağa dön, bilmem kaç mt ilerle" gibi bişi...
    ama tekrarlıyorum, emin değilim.

rica ederim ayrıca

quote:

Orjinalden alıntı: gitarcigokhan

@emrahsnr ve @<==burak7777==> arkadaşlarıma yardımları ve yorumları için teşekkür ederim...

zaten benim mesleğim icabı çok cep telefonu değiştiriyorum..sanırsam n96 yıda değiştirrim 2-3 aya kadar...ondan sonrada n78 i de alırım belki....ama iyice araştırdım sizinde dediğiniz gibi tv olayı ''mort''

bi de bi şey daha soracağım...internette gezerken rastladım..bağzı n serisi gps destekleyen nokia model cep telefonlarını internette şöyle satıyorlar....

örnek.... NOKIA N78 (2 GB HAFIZA KARTI+OTO ŞARJ ADAPTÖRÜ+3 AYLIK NAVİGASYON PAKETİ HEDİYELİ )

BURDA MERAK ETTİĞİM KONU ŞU...NEDİR BU 3 AYLIK NAVİGASYON PAKETİ...

YA KARDEŞİM BEDAVA DEĞİLMİYDİ BU GPS OLAYI...HANİ UYDUYA BAĞLANINCA BİLMEMNE BEDAVADAN YOLLAR AYAĞIMIZA GELİYODU...N95 İLANINDADA 1 YILLIK NAVİGASYON PAKETİ ÜCRETSİZ DİYOR...E HANİ REKLAMLARDA CEBİMDE Bİ ŞEY VAR AMA TEK BİR ŞEY DEĞİL DİYİP DURUYORDU...GPS İ GÖSTERİP ÖVÜP DURUYODU...YOLAR ÜCRETSİZ AYAĞINIZA GELİYOR...KESİNLİKLE KONTÖRLE PARAYLA DEĞİL DİYE..NEDİR BU NAVİGASYON PAKETİ DAVALARI...3 AY YADA HER NEYSE 1 YIL BİTİNCE BİZ BU PAKETTENMİ ALICAZ Kİ GPS İ KULLANALIM..TAMM KONTÖR GİTMİYOR AMA ANLADIĞIM KADARIYLA PAKET ALMAYINCADA HAVAMIZI MI ALIYORUZ...BİRİ BANA UFAKTAN AÇIKLAYA BİLİRSE ÇOK MAKBULE GEÇER...ÇÜNKÜ EĞER GPS İ KULLANMAK DIŞARDAN PAKET ALMAMIZA BAĞLIYSA+3.5 G Yİ BİZDE 2.5G OLDUĞU İÇİN KULLANAMIYORSAK+GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPAMIYORSAK+TV Yİ İZLEYEMİYORSAK==......... (NOKTALI YERLERİ SİZ DOLDURUN)anlayan anladı....=HA BİDE 2 BİN YTL VERİCEZ........

• Ya Arkadaşlar Bugün Farkettim Ana Kameradan Ön Kamerya Geçince Hata Veriyor Yazılımı Güncelledim Olmadı Servisede Hayatta Vermem İçine Ederler....
    Acaba Version Kaynaklı Bir Hatamıdır..Yoksa Donanımsalmıdır
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.