Şimdi Ara

Destroy All Humans! Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Destroy All Humans! Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

TÜR: Aksiyon, Macera
    GELİŞTİRİCİ: Black Forest Games, Pandemic Studios
    YAYINCI: THQ Nordic
    ÇIKIŞ TARİHİ: 28 Tem 2020

Steam Sayfası
    https://store.steampowered.com/app/803330/Destroy_All_Humans/

Bir klasik geri dönüyor! Şeytani uzaylı Crypto-137 rolüne girerek Dünyada 1950'lerin insanlarına terör saçın. DNA'larını toplayın ve efsanevi uzaylı istilası aksiyonunu yeniden canlandırarak ABD hükümetini yerle bir edin. Çeşitli uzaylı silahları ve psişik beceriler kullanarak çelimsiz ve zavallı insanları yok edin. Uçan Dairenizle şehirlerini taş yığınına çevirin. İnsanlığı ezmek için büyük bir adım!

1950'lerin uzaylı istilası hikayesinde şeytani taraf olun
    Bu oyunun neden bugüne kadarki en eğlenceli oyun olduğunu keşfedin
    En baştan yeni galaktik ihtişamınızı yaratın
    Crypto'nun Anal Sonda Silahı gibi eşsiz silahlarının tadını çıkarın
    Hassas demokrasilerine sızmak için zavallı insanların kılığına girin
    Psikokinezi kullanarak düşmanlarınızı havaya fırlatın veya üstlerine rastgele nesneler yağdırın
    Sırt roketinizle 1950'lerin Amerika'sında özgürce gezin
    Uçan dairenizle insanlığın ilkel mimarisini yok edin
    Yenilenen, çok konuşulan bir ilk: Kayıp 42. Bölge Görevi!

Destroy All Humans! Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] Destroy All Humans! Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] Destroy All Humans! Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] Destroy All Humans! Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

Destroy All Humans! Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] Destroy All Humans! Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] Destroy All Humans! Remake (Çıktı) [PC ANA KONU] Destroy All Humans! Remake (Çıktı) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 29 Temmuz 2020; 7:11:39 >

• Ön siparişi yaptık artık çıkmasını bekliyoruz.Demosunu oynadıktan sonra satın almıştım eğer oyunu denemek isteyen varsa demo sürümünü oynayabilir.Remake Unreal Engine 4 ile yapılmış bu nedenle görsel açıdan orjinal oyuna göre geliştirmeler mevcut ayrıca demodan gözlemlediğim kadarıylada optimizasyonu iyi seviyedeydi.Muhtemelen bir gün önceden ön yüklemeye açılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destroy All Humans! - Release Trailer

• Oyun bu akşam 20.00 da erişime açılacak.Ön yüklemeye açılmadı bu nedenle indirmeyede erişime açıldıktan sonra başlanabilecek.Orjinal oyunu oynamamıştım bu nedenle Remake sürümü kendi adıma yeni bir deneyim olacak.Açıldıktan sonra görüşlerimi paylaşmaya çalışırım.

Ekleme:Oyun erişime açıldı.15 Gb lık bir indirme boyutu mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Temmuz 2020; 20:33:38 >
  • Demosunu oynadım. Oyun çok zevkli, büyük ihtimalle tam sürümünde farklı özelliklere de sahip olacağız ama 135 tl vermem. İndirimde almanızı tavsiye ederim.
  • Oyunun ilk iki saatlik kısmını oynadım.Demosunda gözlemlediğim tek bir sorun vardı oda ara sahnelerin 30 Fps olarak çalışması,tam sürümde bunu düzeltmişler ve herhangi bir fps sınırı olmadan çalışıyor.Oyun oldukça eğlenceli bir yapım olmuş.İlk günündede Steam'de gördüğüm kadarıyla 10k üzeri bir oyuncu tarafından oynanıyor ve ilk incelemelerde epey olumlu yorumlar almış.Oynanış mekanikleri sayesinde oyunun dünyasında gördüğünüz tüm insanların görünümüne geçip görevleri yapabilmek eğlenceli,kombat tarafıda çok sayıda yetenek ve çevreyi kullanabilme sayesinde keyifli bir oynanış sunuyor.Oyunu fizikleride iyi çalışıyor.Remake Unreal Engine 4 ile yapılmış ve optimizasyonuda demoda olduğu gibi iyi seviyede,tüm ayarlar en sonda 4K 60 Fps lik bir performans ile oynuyorum.Oyun gayet eğlenceli,fiyatını hak eder yada hak etmez o konuda tercih oynayacakların ama bu gidişle artık bu fiyatlara oyun alabilir halden oldukça uzaklaşacağız gibi görünüyor.Oyunun fiyatı umarım yükselmez.

• Şimdi bitirdim. Taze taze konusuna bakayım dedim. Yine hakettiği ilgiyi göremeyen bir oyun olmuş. Çok severek oynadım oyunu . Amerikalılar için yaptığı göndermeler ve her mission sonu gazete başlıklarını okumak çok eğlenceliydi. crypto adamım hiç susmuyor illa laf sokuyor. Yalnız çok garibime giden bir durum oldu. Tüm oyunu size verilen birimlerle kendinizi geliştirirseniz hele güle oynaya geçersiniz. Ancak son boss battle hem uzun hem de zorluk biraz kaçmış. Geçilmeyecek gibi değil kesinlikle ama oyunun genel zorluğundan en az 2-3 tık yukarda olmuş . Birkaç kez ölünce noluyo ya moduna sokuyor adamı. 2. oyun da vardı yamulmuyorsam. onu da remake yaparlar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TossA CoinTo Your Witcher -- 17 Ağustos 2020; 1:52:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.