Şimdi Ara

Destro party - Raid Boss çıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi film adı gibi oldu biliyorum ama, ark.lar her yerde okudum ettim , bi de gözlerimle gördüm sub questi için golkondanın ölmesini beklerken , 5-6 kişi geldiler sadece 2si vurarak 5 dakkada golkondayı indirdiler..Bahsettiğim olay low rate Dex serverinda oluyo , gmshop, overenchant falan hak getire yani..

Sonra gerek bu forumda gerek sağda solda (39613 yere baktım) konuyu aradığımda hemen gaza geldim destro sub açtık 3 ark.la..Her yerde de 3-4 destro + 1 sws + 1 bd + 1 bishop + 1 wc dağıtırsınız ortalığı falan deniyo..
    Aynen kurduk ekibi B grade bossları da 3-4 dakka olmasa da 10-15 dakkada yedik ama Earth Egg için A grade 60+ bosslara gelince jiletle kazıdılar bizi yerden..Mutlaka bi yerde bi eksiğimiz noksanımız var ama (item deil orası kesin full A grade set + Dragon slayer vs vs) , işte bu noktada size sığınıyorum eyyyyy ark.lar :)

Biri bana biraz daha detaylı olarak anlatabilir mi ? örneğin buff setupını , aşağı yukarı saldırı taktiğini ; olmazsa olmaz buff yada kritik karakterleri.Çünkü mesela A grade denemelerinde DoomCryer (ah bi DC yapmadık o WC yi:( ) dolayısıyla da CoV kullanamıyoruz...Bishop 3rd class var ama lvl 62 boss denerken kullanamıyoruz tabi boss penalty yuzunden..Calibre de kullanamıyoruz haliyle.. Tank desen biz criticallari vururken frenzyyle hate'i sallamıyo boss amcalar..ben olsam ben de sallamam o da ayrı :) Ama hala da dragon slayerlı 3 destro lvl 62 bossa frenzyyle 90 sanie boyunca dalip canını %10-15 azaltırken Tiger 'in HP yi nası indiriyosunuz %80-85 , devlet sırrı değilse her tür yardıma açığım..

En son sizi Kayahan'dan "ben nerde yanlış yaptım" isimli şarkıyla uğurluyorum :p

• 2 destro golkonda kesecek?? 5 dk sürecek?? Agro healera kaçmayacak?? Bir yanlışlık var oralarda
  • yhaf ben vicious ta titanla toi8 i tek kestim adi aklmda diil tam olarakta 2,5 dk surdu 2 titan diil ama pwp serweri full itemler ama cow we warchant ws ws fln yoktu onunda altini ciziyim
    buff olarak m def we speed bufflarini alma ama ilk basa al da frenzy basnca gidio cunku en azindan boss a gidene kadar hizli git
    might -shield-body-berkerser-focus-death whisper-haste-warrior dance -fire dance-fury dance-vampire dance-vampiric rage-earth song-hunter song-vitality song
    ben boyle kullaniorum siralamasini istedign gibi yap
    sana tawsiyem yaninda bi no grade dagger bulundur low ratedeysen frenzy i hizli basar we hizli dolar ayrica ilk zealot sora frenzy sora battle roar sora da rage yi bas deli gibi atk we atk spd oluo

• Arkadaşım bana mail atmışsın gerekli olan cevabı sana yolladım. Bol şanslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrit -- 22 Mart 2008; 10:59:52 >
  • ok hybrid tesekkur ederim,

---> 8th sin
    Abi aynen şu an ne hissediyosan o dakika ben de ööle hissettim...Healer en fazla 2 kere HP basti adamlara...Onun dışında ne olduğunu bilmediğim ama Calibre olduğunu tahmin ettiğim bi skill yaptı arada o kadar.. sadece 2 destro vurdu herife abi (herif --> golkonda oluyo) bi tane de okçu getirmişler, okçu süs olrak durdu , başkası dalarsa bossa die koruma yapıyo..diğer elemanlar da sws,bd,DC ydi sanırım..6 kişilermiş sonuçta :) normal mob keser gbi HPnin her vuruşta azaldığına şahit oldum abi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 8thsin

2 destro golkonda kesecek?? 5 dk sürecek?? Agro healera kaçmayacak?? Bir yanlışlık var oralarda

Bizim serverda piskopatın teki RB ile teke tek kapışıp kesiyor RB yi. Olmayacak iş değil..
  • kimmiş bu piskopat merak ettim hocam.
    quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

quote:

2 destro golkonda kesecek?? 5 dk sürecek?? Agro healera kaçmayacak?? Bir yanlışlık var oralarda

Bizim serverda piskopatın teki RB ile teke tek kapışıp kesiyor RB yi. Olmayacak iş değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AŞKINN -- 23 Mart 2008; 10:42:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AŞKINN

kimmiş bu piskopat merak ettim hocam.
    quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

quote:

Abyss x300 de oynuyorum, rusun teki.

Üstünde +6 Imperial Crusader set var. AQ ring+6 ve Valakas Necklace+4 var. Tateossian lar +6 ve bu yüzüklerin max. safe enchant rate i +3 tür. Elinde de Heavens Divider +12 Drain Health var. Kritik vurdukça adamın HP si yükseliyor. Bu nedenle de RB ye 20-40k arası vurup indiriyor. Golkondanın da zaten 1.5kkk HP si var. Pek uzun sürmüyor indirmesi. Frenzy nin süresi bitse bile log out yapıp yeniden giriyor oyuna tekrar açıyor frenzy yi.

• İyi güzel yazmışsında relog yaparak frenzy skili hazirda olmuyor. O serverda relog yapmasına da gerek yok dance con song renewal ile götürür işi.
  • arif abinin dediklerini dikkate alin bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazuya55

İyi güzel yazmışsında relog yaparak frenzy skili hazirda olmuyor. O serverda relog yapmasına da gerek yok dance con song renewal ile götürür işi.

Bizim serverda oluyor
  • bende cevap verdim mert. DEtayli olarak. Sanirim yetyerli olcak. Buff isimlerini de sirasini da taktikleri de yazdım. Takıldığın noktalarda msn im den bana ulaş.
  • En iyisi biz video yapıp koyalim adnan abi
  • olabilir aksama bakalim
    cekelim biseyler ama islemesi mesele divx vs
    ugrastiriyor
    2dk lik video 2-3 saatimi alir
  • Merhabalar biz arkadaşlarla böyle bir takım oluşturmayı düşünüyoruz ama olmaz bu işi destrolar beceremez diyenler oldu.
    Video yapmaktan ziyade böyle bir takımla boss keseceginizde abyss 7x e girip izlemek isterim.
    Her ne zmn kesecekseniz söylerseniz memnun olurum.
  • aksamlari 7 den sonra oyunda bizden bilgi alabilirsin boss partyler heran olabilio cunku bosslarin respawn suresini yakaladikmi dizioz hepsini sıraya kesioz.eger calişmiosan yada okul vs yoksa sabah rb partyleri oluo bazen 8 ve ya 10 rbp si gidip izleyebilirsin.
  • Arkadaşlar Mertazorla ben de *birçok* kereler destro olayına şahit oldum. lvl70 Cabrio yu 3 destro kestiler... 73 Hallateyi 2 destro, Golkondayı da 2 destro...

mantığı da temel olarak şöyle... Destroların düşük hp deiken açabildikleri frenzy ve zealot skillerinin üstüne rage skili açılıyor, sws nin song of hunter ve bd nin ilgili dansları (+at speed ve +crit) DC veya PP den ilgili patk atk speed ve +crit bufflarının yanında, vampiric rage (se), dance of vampire (bd), CoV (DC78)... Eldeki de kesinlikle Focuslu 2handed sword olucak (Destro Hammer gibi 2 handed Blunt değil)

Danlsar ve skiller 90sn etkin kullanılırsa saniyede 1 kere vuran destronun 5 vuruştan 4ü crit. (DS+focus ile yaklaşık 5k+ dmg) 5 saniyede yaklaşık 20k dmg. VR ve DoV sayesinde bu verilen dmg in %18i hp olarak kazanılıyor (döngü) 90 saniye etkin kullanılamasa da 80 saniyede 1 destro 300k+ dmg veriyor... 3 destro nerdeyse 1kk dmg veriyor... ilk 2 dakikada sadece...

bu arada atk speedin reuselarda etkili olduğu bilinen birşey, bufflıyken dans ve songlardan sonra, frenzi açmadan önce (zaten hp düşük) ele alınan bir rsk.haste SA lı dagger (c grade cursed dagger mesela) reuse u 5,2 dakikadan 2,6 dakikaya kadar çekiyor... (Makro yaparsanız rahat edersiniz) bilginize (test edildi, ölçüldü, doğrulandı)

Bu arada Dex 12x (Wrath) da 15+ kişilik bir türk klanımız var, gelen olursa bekleriz. Forumumuzun linki dewww.kunthepyucel.com/overdrive

• Destroyer için dye söyler misiniz ? STR ağırlıklı olacak sanırım ?

Ben şöyle düşünmüştüm :

STR+4 CON-4
    STR+1 CON-1
    DEX+4 CON-4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 25 Mart 2008; 16:06:56 >
  • kısmet olmadi bugun cekemedim cok dualim vardı. 10 rb aldik sabah (Balıga cikar gibi). 1 draco bot ve 1 bews 1 tate earing hasilatimiz oldu. Cimri bu boslar. BS deki naga drop vermedi hayretler icinde kaldik. İnsan bi part verir:d.
    Sbahki kadro: Titan lv79 (İc set,HD+3focus,Epic boss jewelli), 3 tane lv 75 destro (a set ve silahlar) ve 1 tane lv70 (carnageli) archer. 1 SD lv79, 1doomcryer lv80,sws lv75, cardinal lv79 kullandik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

yhaf ben vicious ta titanla toi8 i tek kestim adi aklmda diil tam olarakta 2,5 dk surdu 2 titan diil ama pwp serweri full itemler ama cow we warchant ws ws fln yoktu onunda altini ciziyim
    buff olarak m def we speed bufflarini alma ama ilk basa al da frenzy basnca gidio cunku en azindan boss a gidene kadar hizli git
    might -shield-body-berkerser-focus-death whisper-haste-warrior dance -fire dance-fury dance-vampire dance-vampiric rage-earth song-hunter song-vitality song
    ben boyle kullaniorum siralamasini istedign gibi yap
    sana tawsiyem yaninda bi no grade dagger bulundur low ratedeysen frenzy i hizli basar we hizli dolar ayrica ilk zealot sora frenzy sora battle roar sora da rage yi bas deli gibi atk we atk spd oluo

okumadiniz heralde tek 1 char...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.