Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (669. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
384.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • guneyayhan G kullanıcısına yanıt
    Yetenek derken neyden bahsettiğinizi anlayamadım ben
  • Beyler son raid i yapmadım.



    Ama eski raidlerin hepsini bitirdim tecrubeliyim.son raidi 1 kez yapabilcegim grup arıyorum sararsa devam edebiliriz.taking king den sonra uzin süre oyunu biraktim light 390





    Psn id: tayfun_coldfire

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Gerek kalmadi elden cikardim oyunu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guneyayhan G kullanıcısına yanıt
    Mantıklı
  • 2. Oyun resmi olarak duyuruldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Evet 8 Eylül'de çıkacak.
  • ShalafiTr kullanıcısına yanıt
    Gözün aydın ( kulaklar manisa )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt
    :)

    Valla alıp almamakta kararsızım ama başlığı açtım en azından arkadaşları bilgilendiririm :D
  • Yeni update yayınlandı. 845 mb lik bir boyutu var. Beklentimden daha az büyüklükte olduğu için sevindim ama görev kitabıni açtığımda hayal kırıklığına uğradım.

    Strike, raid, cruicible, osiris ve classlara ait görevleri yeniden yapmanız isteniyor. Birçoğu oynarken yapılacak seviyede ancak özellikle 20 tane gold tier public event görevini bile yeniden yapmak oldukça sıkıcı.

    Tüm bunlarla birlikte belli seviyede oynamışsanız kitabı hemen 5. Levele getiriyorsunuz. Zaten 6. Levelden sonra birşey vermediği için çok fazla kafa yormaya gerek yok diye düşünüyorum. Ödüller de simgeler olduğu için zamanla uğraşıp istenilen simge alınabilir.

    Yeni treasure olarak 3 adet ödülümüz var. Haftalık pvp haftalık story ve haftalık strike dan alıyoruz. Içinden bu zamana kadar elde edemediğimiz herşey çıkabiliyor. Mesela bana ghost ghost ve alevli maske çıktı.

    Speakerda yeni bir görevimiz mevcut. Kaç aşamalı şu an bilgim yok ancak ilk iki bölümü 5 ader haftalık story ve her gezegende 3 adet patrol görevi şeklinde.

    Update in en eğlenceli kısmı ise tabiki yeni raidler. Crota nin raidini bitirdik ve şunu söylemeliyim ki eski versiyona göre daha fazla kişiye görev düşüyor. Birçok kişi zaten biliyordur ama yine de bilgileri paylaşmakta yarar var.

    1. Bölümde sona kadar beraber gidip köprüde savunma yapmak şart olmuş. Eski versiyona göre oldukça fazla sayıda yaratik geliyor. Wizard bile var ki kayaların üstüne çıkıp beklemek artık imkansız.

    2. Bölümde teker teker karşıya geçip gelen gatekeeperları öldürmek zorundasınız. 5 kere öldürdükten sonra bir sürü kılıç ortaya çıkıyor ve o kılıçlarla gelen yaratıkları öldürüyoruz. En son birkaç tane daha gatekeeper geliyor ve bölümü geçiyoruz.

    3. Bölüm eskisi ile aynı.

    Deathsinger ise challenge modlu olarak geliyor. Challenge modu ise şu şekilde. Öncelikle wizard ve shrinkerları temizliyoruz. Sonra ir yut un etrafındaki yaratıkları öldürüyoruz. Bu sırada alt tarafta ir yut fear scream diye bi yazı çıkıyor. Bu yazıdan sonra crotanin ordaki kulelerin üst bölümünde 3er adet knight ve alt bölümünde 1er adet ogre spawn oluyor. Bunları öldürdükten sonra ortadaki kapıdan swordbearer geliyor. Bunu da öldürüp kılıcı alıyoruz ve iryutu bu kılıçla öldürüyoruz. (Bunu henüz yapamadık çünkü gördüğünüz gibi keşfetmesi biraz zordu)

    Crota ise biraz farklı. Öncelikle crotayi her düşürdüğünüzde kalktığı zaman oversoul gaze açıyor. Yani kalktığında acele etmeden tekrar düşürüp hemen oversoul a ateş etmek gerekiyor. Birkaç denemeden sonra alışılıyor yani çok zor değil.

    Challenge ise şu şekilde. Her turda kılıcı başka biri almak zorunda. Tabi sadece bu kadar değil. Kılıcı alan kişi eğer kılıcı bırakıp tekrar alırsa challenge olmuyor. Bunun sebebi de yukarda söylediğim gibi kılıç tutanın oversoul a destek vermesini ve aynı zamanda hunterların görünmez olup rahat rahat oralarda gezinmesini engellemek. Birde her turda iyi vurmak gerekiyor çünkü cani azaldıkça az dmg yemeye başlıyor. Özellikle her turun en sonunda oldukça dikkatli olup kılıcın süper sarjini kullanmak lazım.

    Challenge i yaptıktan sonra 1 adet ornament ve 1 adet exotik silah alıyorsunuz. Bana abyss defiant cıktı. Simgeyi ise aşağıda paylaştım. Şimdiden herkese bol şanslar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwander -- 29 Mart 2017; 3:28:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • oliwander O kullanıcısına yanıt
    Crota okadarda xor olmaz ama vold of glass kan alicak gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar malum eski raidler yeniden yapılıyor. Hala aktif olarak oynayan yaşı 25 üstü, ben yaptım ben vurdum egosu olmayan, yaptığı hatayı saçma sapan bahanelerle başkasına yıkmayan, biri hata yaptığında çıldırıp kendisi aynı şeyi yaptığında bir şey olmamış gibi geçiştirmeyenlerden oluşan bir grubu olup oyuncu arayan arkadaşlar varsa kendileriyle oynamaktan mutluluk duyarım. Benim yaşım 27.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vitoScaletta

    Arkadaşlar malum eski raidler yeniden yapılıyor. Hala aktif olarak oynayan yaşı 25 üstü, ben yaptım ben vurdum egosu olmayan, yaptığı hatayı saçma sapan bahanelerle başkasına yıkmayan, biri hata yaptığında çıldırıp kendisi aynı şeyi yaptığında bir şey olmamış gibi geçiştirmeyenlerden oluşan bir grubu olup oyuncu arayan arkadaşlar varsa kendileriyle oynamaktan mutluluk duyarım. Benim yaşım 27.

    hocam ben demo olarak oynadım, level 7 de kaldı ama geçen indirimleri kaçırmıştım, şimdi collection tekrar 75 tl olmuş, alıcam ve 1 2 sene kasıcam muhtemelen,,beraber oynayabiliriz yaş 33, psn: bnttn-onur
  • Eski raid lerin yeni light seviyesinde ki versiyonlarına son dlc siz girebilme şansımız var mı ? En son 1 sene önce 4. dlc de bırakmıştım oyunu hard raid ten 320 lik item lar alıyorduk. Şimdi açtım oyunu 313 light ta bırakmışım. Sanırım eski raid ler için minimum 380 istiyor bu seviyeye son dlc yi almadan çıkamıyor muyuz ?

    edit: Sorumun cevabına birkaç saatlik oyun süresi ile yanıt buldum. Eski raid'e gelen update'leri oynama şansım yokmuş 390 light istiyor, ben oryx'de bıraktım 317 light'ım var 390'a ulaşmam için rise of iron dlc'si ve item'ları gerekiyor. Ayrıca rise of iron olmadığı için ne weekly nede kendi seviyemde nightfall bile oynatmıyor hemen hemen herşey kitlenmiş. Full oyun + 4 DLC ile oynayabildiğim şey patrol'da parlayan kıytırık görevler, eski birkaç strike ve işe yaramayan raid. Zaten doğru dürüst içerik yok dlc olmayınca var olan içeriğinde yarısına kilit vurmuşlar. Valla rezillik pişman oldum 16 gb update yaptığıma. 1 senedir açmıyordum bu son açışımdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 3 Nisan 2017; 5:56:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: navolta

    Oyun alınır mı beyler 75₺ şuan The Collection.

    ben bugün yarın alıcam 75 e düştü fiyat, taa ikinci oyun çıkana kadar düşmez bu kadar muhtemelen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: navolta


    quote:

    Orijinalden alıntı: bnttn


    quote:

    Orijinalden alıntı: navolta

    Oyun alınır mı beyler 75₺ şuan The Collection.

    ben bugün yarın alıcam 75 e düştü fiyat, taa ikinci oyun çıkana kadar düşmez bu kadar muhtemelen

    İndirim 13 saat sonra sona erecek dostum haberin olsun.

    Hatırlattığınız iyi oldu az önce telefondan girip satın aldım hemen, teşekkürler



    Demoyu ve güncellemeleri indirmiştim hatta geçenki son güncellemeyi de indirdim, silmedim oyunu, inş şimdi ps4 ü açtığımda tekrar baştan indiriliyor demez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni Crota'dan 2 3 ufak bilgi.

    2. Bölümde Karşıya MECBURİ 5 kişi geçme sınırı koymuşlar köprülerden geçmek zor değil ama gelen nigtlar inanılmaz damage veriyor var ise sleep simulant ile çakın yanınıza yaklaştırmayın zaten kılınçlar çıkında çatur çutur temizliyorsunuz içeri girdiğinizde mutlaka chest odasına 1 kişi dahi yetişmesi gerekli giremedim diye aşağıya atlamayın içerden kapı açılıyor :)

    Gelelim Cadıya challenge yapılacaksa arkadaşlar bir kere herkes de exotic kılıç şart çatur çutur adam kesilecek çünki.

    Şimdi youtube'dan izlemedim oynarken arkadaşlarla geliştirdiğimiz ufak bir taktik verim

    Öncelikle alt ortayı taktik maktik yok BAM BAM BAM temizliyoruz

    daha sonra 3erli 2 grup olarak sağ ve sol a ayrılın (burayı oyunu başlatmadan belirleyin)

    içerde fazlalıkları alınca gelen cadılar da kesilince hemen iki gruptan da birer kişi balkonlar a koşacak

    içerde kalan 2 kişilik gruplar sheaderlar dahil (büyük cadı hariç) gördükleri herşeyi kesecekler sheaderlar dahil.

    balkonda olan arkadaşlar da hemen çıkacak 3lü night grubunu alıcak daha sonra orta da 3 adet OGRE olacak ogrelere artık allah ne verdiyse dalacaklar en son kapıdan kırmızı night çıkıp kılıcı alıp cadıyı kesmeye gidecek zaten bir vurmaya cadı kesiliyor.

    Yukarda yazdıklarım cadının challenge ı şansınız varsa exotic adeptli yeni egzotik silahı atıyor.


    Gelelim CROTA BABAYA :)

    Crotaya 2 titan 2 hunter şart sebebine gelince önceden sağ taraftan çıkılıyordu şimdi sol taraf daha rahat.

    Titanların birisi blesing de durucak 1 tanesi weapons bubble da

    İlk titan sol balkon a bleasing açıcak ve balkondaki nightların dikkatini çekicek öteki titan da sol tarafta çıkılan yere weapons açıcak

    Damage verirken belki şaşıracaksınız 1 seferde düzgün vurulursa crotaya yüz70 neredeyse canını alıyorsunuz.

    Gelelim hunterlar'a HUNTER'lardan birisi goldengun'da durucak birde hunter ın exotic başlığı var goldengun çekince 6x daha fazla damage vermesine yardımcı oluyor adını unuttuğum için yazamıyorum ama
    bilen arkadaşlar zaten yazar.

    diğer hunter da mutlaka ve mutlaka ok u ile kılıç alınacak night ı tutması gerekli zaten sonra 1 bazuka atınca ortalık evlere şenlik oluyor.


    Goldengun'da ki hunter crotanın arkasında ki balon ışık adına her ne derseniz olmaya başlayıp kızarmaya yakın geldiğinde süperini çekip 1 kere dahi vursa crotanın arkasında ki ışığı patlatıyor herkesin atmasına gerek yok.

    Crotayı düşürecek arkadaşlar crota ilk vurmadan sonra ayağa kalktığında etrafında kalkan oluyor LÜTFEN RİCA EDİYORUM ateş etmeyin bırakın etrafında ki ışık zaten 2 saniye sonra kayboluyor glajhornlar ile tekrar düşürün 2.damage i zaten rahat rahat veriyorsunuz.

    bu yukarda yazdığım crotanın 1.round'u

    Gelelim 2. round'a aynı işlemi yapıyorsunuz fakat biz işi garantiye alip engrage e girmemek için 2. raund'da sadece 1 kere crotaya dalıyoruz ki öyle yapın zaten weapons olduğu için damage çok fazla geliyor.

    Eğer 2.raund'da vurucak arkadaş kendine güveniyorsa süperini çakıp öldüre bilir ama baktınız öldürülecek gibi değil 1 sefer dalın crotaya.

    Bu sefer İÇERİYE GİRMİYOSUNUZ balkonların altına giriyorsunuz 3lü 2li grup olarak balkonların altından tepelere çıkın kapıların üstüne.

    ogre gelecek her grup'a da 1er tane ogreleri alıp tekrar yukarda içeri girebilirsiniz.


    3.Round'da yine taktik maktik yok BAMBAMBAM diye keserseniz tek seferde crotayı en fazla 15 20 dakika da challenge modunu bitirirsiniz.


    Her round'da kılıçları farklı arkadaşlar alıcak.

    Umarım anlatabilmişimdir oynamak isteyen olursa DM'den kullanıcı adını atarsa seve seve yaparız.




  • Merhabalar, ismim Fatih yaş 32 oyunu rise of iron çıktığında aldım genellikle akşamları oynamaktayım light 393 warlock. Arkadaşlarım askerlik veya farklı işler nedeni ile girmiyor yalnız kaldım. Özellikle raid ve strike lar için güzel bir gruba katılmak isterim. Psn; fottomans

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni vault of glassin challenge modları oldukça zorlayıcı ve birazda sinir bozucu olmuş. Eski versiyonlarını oynayanlar zaten az çok bilgilidir ama ilk defa deneyen yada henüz denememiş olan arkadaşlar için bilgileri paylaşmak istiyorum.

    1. Bölüm eskisi ile aynı.

    Sandıkları açmak lazım çünkü içinden mutlaka bir adet legendary yada sublime engram çıkıyor. Eğer şanslıysanız bir tanede exotic item verme olasılığı var.

    Değişiklikler 2. Bölüm ile başlıyor. Defans yaptığımız bölümde en dikkat edilmesi gereken konu legionlarla beraber gelen patlayan harpy eklemesi olmuş. Çok hızlı hareket ediyorlar ve nereden geldiğini anlayamıyorsunuz. Buradaki püf nokta ise legion yazısını gördükten sonra alanın gerisindeki merdivenlere çekilip savunma yapmalısınız. Bu bölüm eskiye göre daha kısa yapılmış ama daha fazla yaratık geliyor. Özellikle patlayan harpy ve minatourlara dikkat edilmeli.

    Oracle patlatma bölümü ise eskiye göre oldukça kısa ve nispeten kolay. Alanı tam ortasından ikiye bölüp sağa sola eşit dağılım şart. Zaten oracle çıkma noktaları eskisi gibi çok değil. Void kılıç veya fusion rifle la hemen geçiliyor. 4 tur patlattiktan sonra görev bitiyor.

    Templar ise challenge ile geliyor. Bu challenge eski oyuncular için yabancı değil aslında. Tempları teleport olmadan öldürmek 😀 eski versiyonunda teleport alanı randomdu ama bunda 2 noktada belli olduğu için yapılması kolay. Tabii bazı püf noktaları var. Ilk olarak relici alan kişinin acele etmeden partiyi organize etmesi lazım. Birde teleport alanını tutmaya giderken dikkat etmesi gereken bir konu var. Eğer o alana hemen atlarsa relicin kalkanı dayanmıyor. Alttaki attempt to teleport yazısını gördükten 5 saniye falan sonra atlayıp alanı tutmalı. Calling minatour yazısını görünce de hemen kaçmalı. Kaçarken merdivenlerin bulunduğu bölgeyi kullanırsa herhangi bir tehlikede yaşamıyor. 2. Nokta ise partide bulunan titanların saint kaskı kullanması işi kolaylaştırıyor. Çünkü diğer teleport alanı bir süre sonra minatour doluyor ve kalkan içindeki kişiyi öldürebiliyorlar. Birkaç dememeden sonra geçilmesi kolay.

    Gorgon ve altama bölümü eskisi ile aynı. Sandıkları almayı de ihmal ermemelisiniz. Birde eski versiyonunda olan özel sandığı alma durumu da ortadan kalkmış. Challenge modu olduğu için ödülü zaten alıyorsunuz.

    4. Bölüm ise eskisinden daha kolay olmuş. Tek zorluğu gatekeeperın garip garip yerlere ışınlanması. Bu bölümde iki yerine 3 relic var. 3. Relic gatekeeperi öldürünce ortaya çıkıyor. Bunu diğer relicleri almayı kolaylaştırmak için koymuşlar ama eski versiyonu oynayan arkadaşlar için tıpkı crota daki challice of light gibi gereksiz bir malzeme olduğunu da söylemeliyim. Hard raidlere yakışmayan hareketler olmuş 😀

    Geldik en zor challenge olduğu söylenen atheon challenge a. Öncelikle zor olduğu bir gerçek ama zorluğu senkronizasyon ve uyumdan geçiyor. Uzun süreler beraber oynayan kişiler için bu problem değil ama eğer yeni bir partiyseniz rol dağılımını düzgün yapmak şart.

    Challenge ise şu şekilde. Her turda 6 oracle da farklı kişiler tarafından patlatılmalı. Ilk versiyonu oynayanlar için bu hayal bile edilemez birşeydi ama mümkün olmuş. Öncelikle işin sırrı oracle patlatan kişinin başka oracle a ateş bile etmemesi gerekiyor. Bu riski almak anlamsız çünkü 2. Oracle ı patlatmak demek challenge a elveda demek anlamına geliyor.

    Kendi yaptığımız şekilde anlatmam gerekirse 3 kişiyi ışınladıktan sonra kapıyı açıp hemen 4 ve 5. Kişileri içeriye gönderiyoruz. 6. Arkadaş genelde warlock oluyor çünkü bir süre harpylerle başbaşa kalıyor. Ölmemesi önemli. Herneyse 1 ve 2. Oracle icerdeki 2 kişi tarafından patlatiliyor. 3. Oracle i ise içeri sonradan giren kisi alıyor. 4. Oracle relic ile patlatiliyor. 5 ve 6. Oracle lar geç geldiği için 4. Oracle dan sonra 1 kişi -ki bu genelde titan oluyor- dışarı çıkıyor. 6. Kişi iceri giriyor ve kalan oracle lar patlatilip ortaya geliniyor. Dışarı çıkan titan onceden ortaya atlayıp kalkanı açıyor. Sonrası ise malum. Tek seferde öldürmek mümkün ama riskli olduğu için 2 turda öldürmek daha garanti. Bunun içinse relicin gitmesine 5 6 saniye kala herkes ortadan atlayıp etraftaki harpyleri öldürmeli. Çünkü bu bölümdeki ölümlerin büyük bir bölümünün sorumlusu bu arkadaşlar oluyor. Harpy temizliğinden sonra 2 gate e de mümkünse en yakın korunaklı bölgelerde ve ayaklarımız yerde olacak şekilde bekliyoruz. Çünkü ilk yaptığımız işlemi tekrar etmemiz gerekiyor. Bunun içinse gateleri mümkün olan en çabuk şekilde açabilmemiz lazım. Aynı mantıkla tekrar oracle bölümünü geciyoruz ve bölümü bitiriyoruz.

    Şimdi ufak tefek şanssızlıklardan bahsedeyim. Ilk olarak aynı gate i tutan 3 kişiyi birden ışınlayabiliyor. Yani mars tarafında duran 3 kişiyi de marsa atarsa yetişmek oldukça zor. 2. Olarak özellikle venusteki minatour biraz güçlü. Relici alan kişinin dikkatli ve birazda şanslı olması lazım. 3. Olarakda detain dediğimiz olay var. Havada buna yakalanmamak lazım. Bu sebeplerden dolayı yapamamak oldukça normal yani kafaya takmadan bir sonraki sefere odaklanmak gerekiyor.

    Challengelar diğer tüm challengelar gibi bir adet ornament bir adet simge ve yine 1 adet adept exotic silah veriyor. Atheon ise şansınıza bağlı olarak 360 light vex mythoclast verebiliyor. Baştan sona kesintisiz yani orbite çıkmadan yapılırsa partiden 2 kişiye random olarak attığı söyleniyor ama kesin değil. Yinede bizim partiden 2 kişiye attığını da ekliyim.

    Yeni simgeleri paylaşmadım çünkü kötü görünüyorlar bence. Silahları ise pvp de deneme şansım oldu. Scout ve pulse rifle ı işe yarıyor. Auto ve hand cannon ise pwe itemi. Vex ise pvp de hiç işe yaramaz. Fusion rifle bountysi için kullanmak zorunda kaldım ve sinir krizleri geçirdim.

    Gorgon öldürme görevini ise yapmadık. Yapan arkadaşlardan taktikleri bekliyoruz 😉😉 herkese kolay gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwander -- 8 Nisan 2017; 5:38:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selam;

    Oyun oynayan arkadaş var mı ? oyun içerisinde gurup kurup Raid vs vs gibi aktiviteleri sorunsuz yapabiliriz.
    Ayrıca şuan destniy oynayıp destiny 2 çıktığında hazır kurulu olan bir gurup olur ve yeni oyunda hızlıca ilerleyebiliriz.
    İletişime geçemek isteyenler aşağıda oyun içi nick ve Xbox Live hesabımın adı var.

    platform : Xbox One
    Nick : QinGeas

    bungie linkhttps://www.bungie.net/en/Profile/1/4611686018464227163



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 20 Nisan 2017; 12:20:55 >
  • Destiny 2 de ne gibi farklar var en son 2014 de mesaj atmışım konuya
  • 
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.