Bildirim
destekliyor mu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
evet cift monitor takabilirsin. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
evet cift monitor takabilirsin.
Abi allah razı olsun bak yine sen geldin yardıma monitore takıyorum ama vga olanı görüyor dvi olanı gormuyor ne yapabilirim dvi olan dönüştürücü kullanıyorum vga normalde ve ayrı ayrı vga olarak taktıgımda sorunsuz calısıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bir tane vga bir tane de vga donusturuculu dvi'a mi takiyorsun yani iki tane vga monitor baglamak istiyorsun.vga onusturuculu olani dvi'a tek takinca calisiyor ama ikisini birden takinca calismiyor mu?donusturucu kullandigin icin olmuyor olabilir mesela bir tane vga bir tane dvi monitor baglamaya kalksaydin olabilirdi.dvi bir tane mi dedigin gibi?iki tane olan kartlarda bir tanesi vga donusturucuye izin vermiyor oyle bir sey de olmus olabilir.vga to hdmi kablo alip bagla diyecektim ama 134 lira vatanda cok pahali bir de alirsin calismaz filan sen emanet hdmi dvi monitor gorursen bir arkadasindan atla dene. _____________________________ -
quote:
bir tane vga bir tane de vga donusturuculu dvi'a mi takiyorsun yani iki tane vga monitor baglamak istiyorsun.vga onusturuculu olani dvi'a tek takinca calisiyor ama ikisini birden takinca calismiyor mu?donusturucu kullandigin icin olmuyor olabilir mesela bir tane vga bir tane dvi monitor baglamaya kalksaydin olabilirdi.dvi bir tane mi dedigin gibi?iki tane olan kartlarda bir tanesi vga donusturucuye izin vermiyor oyle bir sey de olmus olabilir.vga to hdmi kablo alip bagla diyecektim ama 134 lira vatanda cok pahali bir de alirsin calismaz filan sen emanet hdmi dvi monitor gorursen bir arkadasindan atla dene.
Evet abi cok iyi anlamıssın tam olarak olay bu bana demekki bi tane dvi monitor lazım yani ona da tabi ki param yok ama monitor bulursam bi yerden deniyicem cok tesekkur ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
rica ederim.para olmasa da dekgetirirsen arkadas vs dene bak buyuk ihtimal calisacak hatta calismamasi icin hicbir sebep yok.kartta sorun yok yani o iki tane vga donusturucuye izin vermem muhabbeti yuzunden oluyor.sende iki dvi yok ama bir vga bir de vga donusturucu yapinca ayni sey oluyor demek ki. _____________________________ -
quote:
rica ederim.para olmasa da dekgetirirsen arkadas vs dene bak buyuk ihtimal calisacak hatta calismamasi icin hicbir sebep yok.kartta sorun yok yani o iki tane vga donusturucuye izin vermem muhabbeti yuzunden oluyor.sende iki dvi yok ama bir vga bir de vga donusturucu yapinca ayni sey oluyor demek ki.
Ya abi bi saniye ben tam anlatamamısım kızma ama
Simdi elimde 2 vga monitor var
Ama 2 vga girişi yok
1 vga 1 dvı 1 hdmı var
Buyuk ve normalde kullandıgımı vga to vga olarak kullanıyorum OK burda sorun yok
2. Ve eski olanı dönüştürücü ile dvı tarafına takıyorum görmüyor ama VGA TO VGA yaparsam yani dönüştürücü kullanmadan takarsam calısıyor
Eminönü malı olan dönüştürücüm mü bozuk sence görmüyor no signal yazıyor
http://hizliresim.com/0bXYd8
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilocan123bilo
quote:
rica ederim.para olmasa da dekgetirirsen arkadas vs dene bak buyuk ihtimal calisacak hatta calismamasi icin hicbir sebep yok.kartta sorun yok yani o iki tane vga donusturucuye izin vermem muhabbeti yuzunden oluyor.sende iki dvi yok ama bir vga bir de vga donusturucu yapinca ayni sey oluyor demek ki.
Ama 2 vga girişi yok
1 vga 1 dvı 1 hdmı var
Buyuk ve normalde kullandıgımı vga to vga olarak kullanıyorum OK burda sorun yok
2. Ve eski olanı dönüştürücü ile dvı tarafına takıyorum görmüyor ama VGA TO VGA yaparsam yani dönüştürücü kullanmadan takarsam calısıyor
ben anladim senin olayi.simdi cift dvi girisli 7850 gibi bir kart dusun.buna bir tane vga monitor baglayabilirsin iki tane baglayamazsin cunku iki dvi girisi vardir ve vga girisi yoktur ve o iki dvi girisinin bir tanesi vga donusturucuye izin verir yani o kartlarda da vga giris yok ama vga donusturucu destekleyen dvi girisi var.sendeki dvi giris vga donusturucu desteklemiyor buraya dvi takacaksin diyor eger vga girisine de monitor baglayacaksan.sen donusturucu takmissin bir de vga girisine takmissin iki tane oluyor o yuzden olmuyor.mesela vga donustucu ile dvi'a tek takarsan calisiyor ya da onu cikarip vga olani tek takarsan yine oluyor ama ikisi birden olmuyor dvi monitor lazim sana bir tane._____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bilocan123bilo
quote:
Ama 2 vga girişi yok
1 vga 1 dvı 1 hdmı var
ben anladim senin olayi.simdi cift dvi girisli 7850 gibi bir kart dusun.buna bir tane vga monitor baglayabilirsin iki tane baglayamazsin cunku iki dvi girisi vardir ve vga girisi yoktur ve o iki dvi girisinin bir tanesi vga donusturucuye izin verir yani o kartlarda da vga giris yok ama vga donusturucu destekleyen dvi girisi var.sendeki dvi giris vga donusturucu desteklemiyor buraya dvi takacaksin diyor eger vga girisine de monitor baglayacaksan.sen donusturucu takmissin bir de vga girisine takmissin iki tane oluyor o yuzden olmuyor.mesela vga donustucu ile dvi'a tek takarsan calisiyor ya da onu cikarip vga olani tek takarsan yine oluyor ama ikisi birden olmuyor dvi monitor lazim sana bir tane.
Anladım abi peki dedigin gibi bi vga monitor için dvı bi kablo bulsam calısır mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
pm attim. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler