Şimdi Ara

Desteklenmeyen 16-Bit Uygulama HATASI - TERA Rising Onlie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1-2 Haftadır şu lanet oyunu yeniden yüklemek için uğraşıyorum. Retrieving Manifest, Appyling Patch %0 Stuck. Başıma gelebilecek her türlü hatayı aştım büyük bi heyecanla 1 yıl önce bıraktığım yerden devam edicem derken birde bu hatayı almaya başladım. Ağlamak veya bileklerimi kesmek üzereyim o kadar yaptığım indirme boşa gitsin istemiyorum yardımcı olabilecek var mı acaba?

Desteklenmeyen 16-Bit Uygulama HATASI - TERA Rising Onlie

GPU: Asus HD7870
    CPU: i5 3.3 gHz
    MB: Sabertooth p67

Başka detaya gerek varsa onlarıda yazabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_king -- 6 Mayıs 2014; 16:09:25 >

• %90 windows 8 ile alakalı bir durum bence. w7 ultimate 64 bit sürüm var bende sorunsuz açılıyor.

bu arada resimdeki e-mail adresini sansürle bence

Orijinalden alıntı: Hachiman Hikigaya

%90 windows 8 ile alakalı bir durum bence. w7 ultimate 64 bit sürüm var bende sorunsuz açılıyor.

Forum kuralları açısından bi sıkıntısı varsa sansürleyimde benim için bi sorunu yok :D

Ama ben bu oyunu daha önce oynayabiliyodum ya oyunda 20GB'a yakın tutup çöpe atamıyorum :(

Orijinalden alıntı: black_king

quote:

Orijinalden alıntı: Hachiman Hikigaya

%90 windows 8 ile alakalı bir durum bence. w7 ultimate 64 bit sürüm var bende sorunsuz açılıyor.

Forum kuralları açısından bi sıkıntısı varsa sansürleyimde benim için bi sorunu yok :D

Ama ben bu oyunu daha önce oynayabiliyodum ya oyunda 20GB'a yakın tutup çöpe atamıyorum :(

yok ben senin güvenliğin açısından söyledim mail olayını. bu arada bende oyun 30+ gb

• OMG! Bi sorun daha keşfettim.

Şimdi oyunun eski launcheri vardı bende ondan giriş son maintance'den sonra kısıtlanmış, TERA diye klasörde o, şimde TERA'ya sağ tıklayıp özellikler dediğimde 30.3 GB diyor lakin yeni indirdiğim oyunda TERA2 klasörüne sağ tıkladığımda 456 MB diyor :S Acaba sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.