Şimdi Ara

Destek rolünde bir devrim... Bard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler bugun aldım ve hemen bır kac normal mac attım , bard mobilitenin , mesafe kapatmanın yenı yuzu resmen , ozellıle uzun mesafelı ultısı benı benden aldı usta ellerıde ozellıkle 50. dakkalara uzamıs bır macda yakalanan takım arkadasınızı kurtarabılmek yanı rakıp takımı ultının ıcınde bırakıp arkadasınıza uzaklasmak ıcın 2.5 sanıye kazandırmak cok harıka bır sey support rolunu sevenlerin kesinlikle alması lazım

• Ejder'in orda Bard kapı acıp diğer 4 arkadaşının kapıdan ejderin içine girme sahnelerine hazır olun
  • LANE'DE NASIL BEYLER? GÜÇLÜ ÇAR MI? SUPP KALDIĞINDA ALACAK PEK SEÇENEK BULAMIYORUM. BUNDLE ALSAM MI ACABA?
  • Thresh de bi devrimdi şimdi yüzüne bakan yok

Edit: yanlış birşey mi dedim. O nerflerden sonra oynanmaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Assasin -- 14 Mart 2015; 14:13:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam trolleme şampiyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

LANE'DE NASIL BEYLER? GÜÇLÜ ÇAR MI? SUPP KALDIĞINDA ALACAK PEK SEÇENEK BULAMIYORUM. BUNDLE ALSAM MI ACABA?

hocam normal game oldugu ıcın cok cekısmelı gecmıyor maclar ama , micinleri toplarsan normal saldırılar early de ıyı vuruyor ozellıkle q ıle 2 sampıyonu da stunlarsan harıka , ayrıca w su koruyucunun mabedını kule altına atıyon 3 tane onlar fullenıyor takası kaybedınce hemen don canlaarı fulle kazanana kadar gır takasa , mesafe kapatma ozellıgının neredeyse sınırı yok duz bır hatta olan butun duvarladn gecebıldım
  • 2 kişiyi düzlemde yakalama tamk dotadan arak windrunnerın shackleı gibi ama sorun değil zevli bi şampiyon yanlız yeni öğrenen arkadaşlara tavsiye eğer takım arkadaşınızın canı az sa ona atmayın ultiyi karşı takıma atın ki adam kaçsın yoksa zhonya basıp ölmeyi bekleyen garibanlar gibi kalıyoruz ortada bide dikkat edin açtığınız geçiş deliklerinden rakip oyuncuda geçebiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skill seti yuzunden ne kadar nerf yesede yesin asla kaybolmaz,surekli oynanir..

Nerf yersede sadece skill rangelerinden nerf yer buda fazla sorun cikarmaz

Riot acaip isler yapiyor helal olsun adamlara devamli yeniliyor kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Assasin

Thresh de bi devrimdi şimdi yüzüne bakan yok

Yüzüne bakan mı yok ?
  • yalniz karsi supporttan 1 skill yerseniz (nami baloncuk blitz q thresh q morgana q annie stun vsvs. ) aninda tek yiyorsunuz asiri squishy sampiyon. bende bundle aldim

• Dün geldi birkaç oyunda karşıma 6lvl annienin full combosundan tek yiyor can değerleri çok mu düşük sanki ?
  • biz devrimi threshle gördük kardeş

• Thresh ilk çıktığında "Beni kesseler bu şampiyonu almam diyenler?, böyle sup mu olur diyenler" neler vardı neler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Threshin cikisini gordum.

• Cok capsiz düşünmüşsun o ulti icin adam kurtarmak basit kalır.

Ultisi 5v5 savaşları 5v3 5v2 ye çevirebilecek durumda toplu duran takımın 2-3 kişisini kapsayacak şekilde u at free win.Hiçbir turnuvada bu heroyu goremeyeksiniz cunku banlanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevDivane

Dün geldi birkaç oyunda karşıma 6lvl annienin full combosundan tek yiyor can değerleri çok mu düşük sanki ?

Annie nin kombosundan tek yemeyen mi var? Pc başında ben bile tek yicem nerdeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Cok capsiz düşünmüşsun o ulti icin adam kurtarmak basit kalır.

Ultisi 5v5 savaşları 5v3 5v2 ye çevirebilecek durumda toplu duran takımın 2-3 kişisini kapsayacak şekilde u at free win.Hiçbir turnuvada bu heroyu goremeyeksiniz cunku banlanacak.

135 saniye donmuyorlar kardeş 2.5 saniyede hangi tf yi kazaniyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

quote:

tanka ve ormancıya tuttur gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

quote:

tanka ve ormancıya tuttur gg wp

Ya ben bunu uzaktan atılan ultiler için söylemiştim uzaktan tutursan bile yanina vatana kadar bir yada iki saniye harciyorsun ama totemsi bir çalışan yakin mesafeye 5 kişinin 3 unu tuttursan dediginiz gibi çok daha etkili bir kullanım olacaktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.