Şimdi Ara

Dertleşmek İsteyenlere Özel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu aşağılara bir yere bir mail adresi bırakıyorum gelin dertleşelim. Gizlilik müessesemizin vazgeçilmezlerindendir

sarhosdegilimhepboyleyim@gmail.com

• Böbrek.avi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • podkayfom kullanıcısına yanıt
    Yok hocam direkt ciğer
    Hocam kimsenin derdi yok galiba gelin biz dertleşelim. Nasılsın, iyisindir umarım?
  • cakmarihanna kullanıcısına yanıt
    Ne desem yalan olur

Derdim yok

Ve tuhaf günler geçiyor

Senin nasıl¿ derdin var anladığım kadarıyla

Tuhaf günlerden kastın ne? Anlatmak istersen dinlerim.
    Kestiremediğim bir zaman dilimi yaşıyorum, şöyle söyliyim "kendini hissetmek" denilen büyüye kapıldım sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hissedebilmek güzel şey. Zaman zaman insanın bu ruh haline girmesi kendine bir şeyler katıyor, ama dediğim gibi zaman zaman. Kafanı kurcalayan sorular mı var yoksa karışmış düşünce yumakları mı? Bir de yanlış anlamazsan yaşını merak ettim.
    Hocam çok soyut ya anlatamıyorum ama benim yerimde farklı bir mizaca ve karaktere sahip birisi bu soruyu cevaplasa "her şey harika" falan diyebilirdi. 98 liyim

İçerlerde bir yerde hassas bir adam vardır belkide. Dozunda olduğu müddetçe hayat konusunda 'her şeyin harika olmadığını' düşünmek gayet gerçekçi bir bakış açısı. Düzensizliğin hakim olduğu bir evrende özellikle soyut olanı sorgulamamak neredeyse imkansız. Dediğim gibi ne zaman detaya inmek veya inmeye çalışmak istersen dinlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmarihanna

İçerlerde bir yerde hassas bir adam vardır belkide. Dozunda olduğu müddetçe hayat konusunda 'her şeyin harika olmadığını' düşünmek gayet gerçekçi bir bakış açısı. Düzensizliğin hakim olduğu bir evrende özellikle soyut olanı sorgulamamak neredeyse imkansız. Dediğim gibi ne zaman detaya inmek veya inmeye çalışmak istersen dinlerim.

Senin anlatmak istediğin bir şey var mı hocam?

Kısmen paranoyak ve kaygı bozukluğu yaşayan biri olarak ufak şeylere çok takılan biriyim ben. Sağlıklı insanın psikolojisini etkileyebilecek takıntılarla sağlam bir şekilde yaşıyorum, henüz. Anlatacak çok önemli şeyler çıkmaz ama kendimce var olan şeyler var. Akşam akşam kaçırmayayım tadını ben
    Bu durumu kabul edip yaşayabilmek insanı ne yüceltir ama:)

Çok güzel bir hikayen var, detayını anlatman benim için hic sorun teşkil etmez

İnsanlar sadece hayal gücümün yüksek olduğunu düşünüyor ama bir bilseler içerde neler oluyor Sorun olmazsa özelden devam edeyim?
    Comeon

• Mailin şifresini unuttum açıkçası varsa dertlisi dmden gelsin. Konuyu da uplamış olalım.

• Sizce intihar etmek mantıklı mı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail atmayın dedeler videosu yolluyo

• Daha öncede yazdım foruma incideki gibi dertlesme ve kiz meselesi forumu açılmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    Her zaman bir çaresi vardır, mantıklı değil ve sağlıklı (hem bedenen hem aklen) insanların yaklaşacağını düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.