Şimdi Ara

Dertleriniz-Sıkıntılarız Neler Beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Dertleriniz-Sıkıntılarız Neler Beyler?

(En Son Oy Tarihi: 27.11.2011)
Giriş
  • Ya bakıyorum da herkes sıkıntılı kiminin ya maddi sıkıntısı var yada manevi.
    Ben şuan hem maddi hemde manevi yönden büyük sıkıntılıyım çok zor durumdayım
    Sizde durumlar nasıl???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supernatural7 -- 27 Kasım 2011; 0:27:14 >

• jinekomasitm var zar zor randevu aldım gittim 1 ay sonraya gene ultrasona gideceğim
    onun dışında şişmanlık ve ygs lysye hazırlanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 26 Kasım 2011; 22:58:19 >
  • Bende amansız bir aşka tutuldum sürekli damar şarkılar dinliyorum kız çok güzel
    Kilo bendede var.Maddi yönden desen b*mbok
  • İddaa yatiyorum param yok paypaldan bagis alinir
  • bendede var bi maddi bozukluk şu düzeni bi oturtsam herşey rayına oturcakta du bakalım
  • Dertsiz insan mı olur
    quote:

Orijinalden alıntı: ShadowEviL

Bende amansız bir aşka tutuldum sürekli damar şarkılar dinliyorum kız çok güzel

• Benim kolum kırık.P.Teside sınav var.Ve hiçbişi bilmiyom.Perş. Doğumgünümdü.Sevgilim yok.

Ve hiç derdim yok.Gayet mutluyum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugun ki planınız nedir
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_fertek

Dertsiz insan mı olur
    quote:

Doğru diyosunda bazen insan çok kötü duruma düşüyo.Hani sadece maddi sıkıntı olunca yine dayanıyosunda manevi sıkıntı
    eklenince çekilmez oluyor:(

• Çok şükür öyle aşırı maddi bir sıkıntım yok.Ama 2-3 gündür içimde sebepsiz bir sıkıntı var.İçim daralıyor.Uğraşacak , vakit geçirecek bir şeyler arıyorum sanırım
  • Benim yok maddi açıdan bazen sorun olabilse de genel olarak hiçbir sorunum yok. Zaten manevi sorun dediğin şeyi en son 2 yıl önce yaşadım o günden beri hiç yaşamadım.
    Eh öğrenci olduğum için baba parası+kredi zaten maddi sorun çok seyrek ortaya çıkıyo.
  • Kız durumu, maddi sıkıntı fazlasıyla, zor dersler
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Benim kolum kırık.P.Teside sınav var.Ve hiçbişi bilmiyom.Perş. Doğumgünümdü.Sevgilim yok.

Benimde elim kırılmıştı çok kötü bi duygu geçmiş olsun
  • Dersler of of
  • quote:

quote:

Dertsiz insan mı olur
    quote:

Doğru diyosunda bazen insan çok kötü duruma düşüyo.Hani sadece maddi sıkıntı olunca yine dayanıyosunda manevi sıkıntı

Öyle hocam öyle. Maddi olarak aşırı kötü durumda olmadığında insan dayanıyor ama böyle kız mız durumu işin içine girdi mi ortalık karışıyor. Yani maddiyatın bir çözümü var. Aileden istersin, arkadaştan istersin olmadı çalışırsın ama kıza gidip de beni zorla sev diyemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_fertek -- 26 Kasım 2011; 23:17:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Benim kolum kırık.P.Teside sınav var.Ve hiçbişi bilmiyom.Perş. Doğumgünümdü.Sevgilim yok.

Benimde elim kırılmıştı çok kötü bi duygu geçmiş olsun

Sağol kardeşim.Fakat sahip olduklarının değerini anlaman için kaybetmek lazım.Küçükken gözlerimin miyop olduğunu öğrendikten sonra her gece sahip olduğum diğer organlar için Allah'a şükretmiştim.

• Maddi olarak pek sıkıntım olmasada ygs lys süreci bu aralar beni iyice bunalttı kafam baya bozuk dersede kendimi veremiyorum . İnsan denemeden düşük yapıyo diye bi insanın karakteri nasıl belirleniyor onuda görmüş olduk ne diyelim hayırlısı bakalım
  • quote:

quote:

quote:

Dertsiz insan mı olur
    quote:

Öyle hocam öyle. Maddi olarak aşırı kötü durumda olmadığında insan dayanıyor ama böyle kız mız durumu işin içine girdi mi ortalık karışıyor. Yani maddiyatın bir çözümü var. Aileden istersin, arkadaştan istersin olmadı çalışırsın ama kıza gidip de beni zorla sev diyemezsin.

Aynen öyle bide maddiyat yüzünden kıza yaklaşamayınca dahada bi lanet ediyosun parasızlığa

• Okul sınavları,ygs,lys derken stres vb.. gibi dertler var ama Allaha şükür sağlığım yerinde gerisi çokta mühim değil.
  • Valla haklısın herkesin farklı bi sıkıntısı var dışardan çok rahat görünen insanların bile bi sıkıntısı var maddiyat mutluluk vermiyor yani sadece hayatını kolaylaştırıyor bazen onuda zorlaştırıyor ya neyse
  • bu ulkede sıkıntısı olmayan yok millet alışmış artık sıkıntısı olmayınca sıkıntı arıyor koyun olduk koyun sıkıntısız 1 haftamız yok hayatımızda odun gibi yaşayalım elhamdulillah
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.