Şimdi Ara

Dertler Derya Olmuş Gibi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kartalhaber.com özel haberi...Beşiktaş'ta adını vermek istemeyen bir yönetici Kartalhaber Genel Yayın Yönetmeni Erce Kaftan'a içini döktü...
    Beşiktaş'ta her geçen gün başka bir bomba patlıyor...
    İddiaların sahibi Beşiktaşlı bir yönetici...
    İki ricası var;
    1. İsminin açıklanmaması
    2. Söylediklerinin birebir yayınlanması...

İşte Beşiktaşlı yöneticinin birebir sözleri:
    Beşiktaş yönetimi olarak büyük sıkıntı içindeyiz. 3 ay içinde kendi içimizde de büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Maalesef yönetim içinde bazı üyeler başka hesaplar için görev almışlar. Bunları daha sonra birer birer açıklayacağım.

Yıldızları kovmak büyük yanlış
    Beşiktaşlı taraftarların takımda görmek istediği futbolcuların başında Quaresma ve Fernandes geliyor. İkisi de dünya çapında oyuncular. 2003 yılında şampiyon olduğumuzda o zamanki kadroda Sergen Yalçın, Tümer Metin, Pascal Nouma ve İlhan Mansız gibi yıldız oyuncular vardı. Tribünler onları çok seviyordu ama perde arkasında da çok sorunlu yıldızlardı. Lucescu o dönem teknik direktörlüğünün yanısıra liderlik vasfını gösterip bu futbolcularla inanılmaz bir zafer yaşatmıştı. O sezon hala taraftarın dilinde. Samet Aybaba kolay yolu seçti ve yıldız oyuncularla yollarını ayırdı. Bu çok büyük yanlış.

Ağlaya ağlaya kombine satıyoruz
    Yarın kombineler çıkacak. Taraftara "Feda" diyerek satmaya çalışacağız. Ağlaya ağlaya forma satıyoruz, şimdi de ağlaya ağlaya kombine satacağız. Maalesef Beşiktaş başkanı Fikret Orman içi boş çıktı. Kendisi başkanımız her şeyden önce oturduğu makama saygı duyuyoruz ama ama maalesef bu işi yapamayacağını anladık. Bir kere yönetim olarak kredibiletimiz yok. Galatasaray bizden iki kat kötü durumdaydı ama camianın önde gelenleri bir araya geldi ve kendi kişisel ağırlıklarıyla kulübü düzlüğe çıkardılar.
    Beşiktaş en iyi oyuncusunu, milli yıldızı Egemen'i bonservis bedelsiz rakibine veriyor.
    Ben bugüne kadar sözleşmesi devam edip de Fenerbahçe ve Galatasaray'a bedelsiz verilen bir oyuncu görmedim. Egemen'in gidişini biz yöneticiler bile anlayamadık.
    İşin kötü son birkaç ayda marka değerimiz büyük darbeler aldı.
    Bizim sponsorluklar bulup kulübü ağaya kaldırmamız gerekirken sponsorlar "Marka değeriniz düşüyor biz Beşiktaş'tan ayrılmak istiyoruz" demeye başladı. Quaresma geçen sezon en çok forması satılan isimdi. Şimdi çıkıp "Onu takımda istemiyoruz" diyoruz.
    Quaresma'nın fiyatını biz neden düşürüyoruz ki? Bugün Quaresma her takımın gönlündeki futbolcudan bir tanesi. Ernst de terini son damlasına kadar oynayan bir futbolcu. Madem satacaksın
    piyasa değerini neden dibe düşürüyoruz ki? Kendi kendimizi baltalıyoruz.

Orman kendini Seba zannetmesin!

Fikret Orman kendisini Süleyman Seba'nın varisi olarak görüyor.
    Süleyman Seba döneminde Beşiktaş'ın kadrosunda büyük yıldızlar vardı. Metin-Ali-Feyyaz başlı başına efsaneydi. O istemedn bir yere gidemezlerdi. Seba kadroyu korur ardından da gerekli takviyeler yapardı. Süleyman başkan zor biriydi ama elini sallasa birçok isim hemen Beşiktaş'ın yanında olurdu. Rahmi Koç,, Tuncay Özilhan hatta Mehmet Ali Yılmaz bile onun bir işaretiyle gerekli yardımları yaparlardı. Fikret Orman bugüne kadar ünlü işadamlarını yanına alamadı. Çünkü bu isimler Fikret Orman'ı tanımıyorlar, bilseler bile güvenemiyorlar.

Fernandes kombine satışı sonrası yok!
    Fernandes için çok açık ve net blgi vereceğim. Fernandes'in menajeri Mendes; Fernandes için İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottinhem'la 17 milyon dolara anlaşma sağladı. Beşiktaş yönetimi bu fiyatı beğendi ancak Mendes bu transfer sonrası "Bu para karşılığında alacaklarımı alırım" dedi. Yönetim "Bizim acil paraya ihtiyacımız var. Sana taksitle ödeme yapacağız" cevabını verdi. Fernandes de Tottenham'la la anlaştı. Ancak Fikret Orman şu anda Mendes'le pazarlık yapmak istiyor. Ama gerçek şu ki; Mendes Fikret Orman'ı tanımıyor bile. Orman geçtiğimiz ay kendisiyle görüşmek için İspanya'ya gitti ama Mendes'e ulaşamadı. Mendes görüşmeye yardımcısını gönderdi. Fernandes Tottenham'la anlaştığı için kampta topa bile vurmak istemiyor. Fernandes yüzde 90 ihtimalle gelecek sezon İngiliz kulübünde forma giyecek. Adam kafasında Beşiktaş'ı çoktan bitirmiş. Ancak Fikret başkan kombine satılmadan Fernandes'in gitmesine karşı. Eğer Fernandes'in gelecek sezon olmayacağını açıklarsak kombineler büyük sekteye uğrar.

İnönü'de nasıl maç oynayacağız?
    Taraftarları İnönü Stadı'na çağıracağız. Peki ama nasıl? Stat o kadar bakımsız ki her an çökebilir. Yetkililer statı mühürlediler; ve bizden maçları başka bir yerde oynamamızı istediler. İnanın bana stat çökerse hepimiz altında kalırız. Ben bile maça giderken büyük korkuyla gidiyorum.

Aslında söylenecek çok şey var ama herkes susuyor. Ancak Beşiktaş felakete sürükleniyor. Başkan ihaleyi kime çıkaracak bilemiyoruz. Yönetimde çok yakın zamanda ayrılıklar olursa kimse şaşırmasın. Umarım Beşiktaş bu süreci en az kayıpla kapatır...

Aslında Beşiktaşlı yöneticinin sözleri bu kadarla da bitmiyor.
    Biz onun bu anlattıklarını ağzımız açık dinledik. Beşiktaş'ın ne kadar zor durumda olduğunu daha iyi anladık.

Yorum siz sevgili okuyucularımızın...

• Bu haberi rezalet olarak açacaktım sen açmışsın . Koyacağım başlık gibi "rezalet"

‘Sarı’ldı bırakmadı

50 bin $ maaşla göreve getirilen Gökhan Sarı camiayı karıştırdı.

50 bin $ maaşla göreve getirilen Gökhan Sarı camiayı karıştırdı. İnönü için gelen teklifleri gizleyen CEO, Kartal Yuvası’nı da batma noktasına getirdi. Aldığı tazminat ise hâlâ akıllarda.

BEŞİKTAŞ’IN CEO’su Gökhan Sarı’nın kulübü nasıl zarara uğrattığını VATAN iki gündür belgeleriyle yayınlıyor. Ancak bunların ötesinde bir de Gökhan Sarı’nın Beşiktaş’tan aldığı yüksek rakamlar var. Serdar Bilgili döneminde CEO olan ve 3 yıl için sözleşme yapılan yönetici’nin görevine son verilmesiyle birlikte 500 bin TL tazminat talep etmesi siyah-beyazlıları karıştırmıştı.

BATMA NOKTASINDA!

2004 yılında görevine son verilen Sarı, tazminatı için Kartal’ı mahkemeye verirken siyah-beyazlılar 260 bin TL ödemek zorunda kaldı. Ancak rüyalarda görülebilecek bu rakamı bile yeterli bulmayan Sarı’nın herkese Beşiktaş’tan 500 bin TL almalıydım demesi ise Beşiktaş’ın akil adamlarını çileden çıkarmıştı.

FİKRET Orman’ın 50 bin dolar aylıkla göreve getirdiği Sarı’nın hem İnönü projesi için gelen teklifleri gizlemesi hem de Kartal Yuvası mağzalarını batma noktasına getirmesi camianın içinden de büyük tepki gördü. Maaşına ve tazminata rağmen sürekli kulübü eleştiren Sarı’nın görevde kalması, camia içinde en büyük tartışma konularından biri.

Erdal Cömert-Vatan

• varan-3

Şok... Toyota sponsorluktan çekiliyor

Beşiktaş yönetiminin küçülme politikası Toyota firmasını çileden çıkardı...

Beşiktaş yönetiminin küçülme politikası Toyota firmasını çileden çıkardı. Beşiktaş yönetiminin Quaresma, Simao, Egemen, Ernst gibi yıldızlarıyla yollarını ayırması Siyah-beyazlı takıma forma reklamı veren ünlü otomobil firmasını zora soktu.

Toyota firmasının yetkililerinin, "Beşiktaş'ın küçülme politikası firmamızın prestijini sarsabilir. Tooyota dünyanının en önemli markalarından biri. Markamızın değerimizi korumak zorundayız. Toyota markasını riske edemeyiz"" diyerek sponsorluktan vazgeçmek için harekete geçtiği öğrenildi.
    Toyota Türkiye'nin yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde anlaşmanın iptali için Beşiktaş yönetiminin kapısını çalacağı belirtildi.
    Toyota Beşiktaş'a forma reklamı karşılığında yıllık 3 milyon dolar ödemeye yapıyordu.

Kartalhaber.com özel haber...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pavel Nedved

Bu haberi rezalet olarak açacaktım sen açmışsın . Koyacağım başlık gibi "rezalet"

Yönetim hiç sağlam gelmiyo Beşiktaş gibi büyük bir kulübü acıtasyonla yönetemezsiniz.Böyle bir şey olabilir mi ya !
    Yönetimin kendi içinde kopuk,Beşiktaşımıza zarar veren,parasını yiyen sahtekarlar hala yönetimde.
    Erkut Şentürk gibi bir oyuncunun gitmesine sebep olan Seyit Ateş beyfendi ne alemlerde.
    Kimse kusura bakmasın ama Beşiktaşı Kalbiyle yöneten çok az yönetici var.

varan-4

Erkut Şentürk'ün Gitmesinin Sebebi Seyit Ateştir.

Erkutun Menajeri.
  • Ne olduğu belirsiz bir site bol keseden sallıyor gelip de ciddi ciddi varan bilmem kaç diye paylaşıyorsunuz. Bu site ta eskilerden Eduard Cisse'yi transfer ettiğimizde Djibril Cisse Beşiktaş'ta başlığını atacak kadar kolpa bir site olarak aklımda kaldı. Belli ki Fikret Orman geldiğinde bunlara bedava bilet dağıtmadı diye ağlama moduna girmişler.

Site ile ilgili ekşisözlükteki yorumları da okuyun bir zahmet:http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kartalhaber.com
  • Güzel güzel, takım iyiye gidiyi.

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • vay maşallah Vurun Kahpeye durumu oldu. Yok mu arap şeyhi veya rus para babası gelsin bu takımı alsın başka türlü kurtulamayacağız herhalde. Ağzımı kapatamıyorum :)
  • Arkadas madem yoneticinin 2 ricasi var buna dikkat ediyosunuz da neden o zaman soylediklerini birebir yayinlamiyorsunuz? Hem birebir yayinlayacaz demis hem de sonunda sozleri bu kadarla da bitmiyor demis... Agzinizdan cikanla kulaginizin duydugu birbirini tutsun yahu!
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Ne olduğu belirsiz bir site bol keseden sallıyor gelip de ciddi ciddi varan bilmem kaç diye paylaşıyorsunuz. Bu site ta eskilerden Eduard Cisse'yi transfer ettiğimizde Djibril Cisse Beşiktaş'ta başlığını atacak kadar kolpa bir site olarak aklımda kaldı. Belli ki Fikret Orman geldiğinde bunlara bedava bilet dağıtmadı diye ağlama moduna girmişler.

Site ile ilgili ekşisözlükteki yorumları da okuyun bir zahmet:http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kartalhaber.com

kardeşim site bol keseden atıyor varsayalım,sen yanlış giden birşeyler olduğunu hissedemiyormusun?

Beşiktaş gibi bir kulüp acıtasyonla yönetilemez.Toyota sponsorluğunu bugün çekmedi ilerleyen dönemlerde eminim bu konuyu gündeme alacaklardır.
    Egemen gibi bir oyuncuyu Bonservissiz gönderirsin rakibini daha da güçlendirirsin.
    Q7 ,Ernst gibi oyuncuları küstürürsün adamların piyasasını düşürerek mi iyi fiyatlara satacaksın tek hedef maliyetlerinden kurtulmak olmamalı bu oyuncular takıma katkı sağlıyor ve taraftar da seviyorsa takımda tutacaksın ki ölüsü bile ilk 11 'de oynar bu adamların.
    Feda tişörtü çıkarırsın isim hakkını almazsın dışarda korsanları çıkar mahkemelik olursun hiçbir şey yapamazsın.

...ve daha niceleri

site umrumda değil,ama yolunda gitmeyen şeyler var!

• ya fernandes 2 gun evvel basin toplantisi duzenledi, simdi millet topa vurmuyor diyor. kime inanalim arkadas ? ben anlamadim gitti...
  • Bunlar kadar sallama haber yapan bir site yok kesinlikle Beşiktaş düşmanı bu site.Allah aşkına sizce Fernandes i satmayı göze alabilirler mi yada satıcak olsalar kesinlikle satmıcaz diye açıklama yaparlar mı.Yakında yalanlama yayınlanır siteden merak etmeyın

We All Nowitzness
  • quote:

Orijinalden alıntı: __VaSsiLi__

kardeşim site bol keseden atıyor varsayalım,sen yanlış giden birşeyler olduğunu hissedemiyormusun?

Beşiktaş gibi bir kulüp acıtasyonla yönetilemez.Toyota sponsorluğunu bugün çekmedi ilerleyen dönemlerde eminim bu konuyu gündeme alacaklardır.
    Egemen gibi bir oyuncuyu Bonservissiz gönderirsin rakibini daha da güçlendirirsin.
    Q7 ,Ernst gibi oyuncuları küstürürsün adamların piyasasını düşürerek mi iyi fiyatlara satacaksın tek hedef maliyetlerinden kurtulmak olmamalı bu oyuncular takıma katkı sağlıyor ve taraftar da seviyorsa takımda tutacaksın ki ölüsü bile ilk 11 'de oynar bu adamların.
    Feda tişörtü çıkarırsın isim hakkını almazsın dışarda korsanları çıkar mahkemelik olursun hiçbir şey yapamazsın.

...ve daha niceleri

Yanlış giden birşey varsa o da bu takımı rezil edenlerin şu anda Federasyon başkanı olarak bu ülke futbolunu mahvetmesidir. Beşiktaş eski yönetim döneminde gırtlağına kadar yanlışlarla doluydu; Fikret Orman bu kadar yanlışın içerisinde tek doğru oldu.

Öncelikle kelime ajitasyon, acıtasyon değil. Yönetim ajitasyon yapmıyor, doğruları söylüyor. Bu klüp batarken Forlan'ı alacağız diyenlere ses çıkarmazken, mertçe ekonomik sıkıntılarımızı anlatan yeni yönetim mi kabahatli? Yönetimin yapmak istediği taraftarı yani klübü için elini cebine atmayan ve hala üzerinde Beko yazan formalarla gezenleri klübe destek olmaya çağırmak.

Egemen bedava gitti çünkü adamın geçen seneden tonla alacağı var ve bu alacağı ödemediğin sürece nasıl oyuncuyu bonservis ile satacaksın? Yahu biraz mantıklı düşünün adam diyor ki "Ya bana paramı ver ya da bonservisimi" parasını veremiyorsun çünkü eski yönetim sağolsun öyle bir sözleşme yapmış ki Beşiktaş'ın maddi sıkıntılarını zerre dikkate almamışlar. Egemen Beşiktaş'tan bonservis ücreti karşılığında gitmezdi.

NTVSpor Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğar Quaresma'nın Beşiktaş'a bir yıllık maliyetinin 5 milyon euroya yakın olduğunu söyledi. . Ölüsü-dirisi laflarını bir kenara bırakın. Yönetim Quaresma'nın yarısı kadar para alan ama ondan kat be kat daha fayda sağlayan Egemen'e bile parasını veremiyor, Quaresma'nın mı peşinden koşalım? Ölüsü iş yapar dediğiniz Quaresma'yı kovarak göndermemize rağmen hala takım bulamadı. Bu dünyada bu adamdan medet uman bir tek bizim taraftar var cidden şaşıyorum.

Ernst ise 33 yaşında ve 1 yıllık maliyeti 2.5 milyon euro. Rüştü 39 yaşında 1.5 milyon euro yıllık ücret alıyordu. Son kullanma tarihi geçmiş oyunculara servet ödeme devri artık sona erdi.

İşin acı tarafı; 8 sene Demirören rezaletine ses çıkarmayanlar 2-3 ayda bu yönetimi bitirdiler, ayıptır günahtır.

• Varan 8500

Kolpa sitelerin kolpa haberleri.

Bunlar ötmeye başladıysa birilerinin kuyruğuna basılmış demektir. Ortalığı karıştırma çabasında iseler bazı işler yolunda gidiyor demektir.

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

...ve daha niceleri

Yanlış giden birşey varsa o da bu takımı rezil edenlerin şu anda Federasyon başkanı olarak bu ülke futbolunu mahvetmesidir. Beşiktaş eski yönetim döneminde gırtlağına kadar yanlışlarla doluydu; Fikret Orman bu kadar yanlışın içerisinde tek doğru oldu.

Öncelikle kelime ajitasyon, acıtasyon değil. Yönetim ajitasyon yapmıyor, doğruları söylüyor. Bu klüp batarken Forlan'ı alacağız diyenlere ses çıkarmazken, mertçe ekonomik sıkıntılarımızı anlatan yeni yönetim mi kabahatli? Yönetimin yapmak istediği taraftarı yani klübü için elini cebine atmayan ve hala üzerinde Beko yazan formalarla gezenleri klübe destek olmaya çağırmak.

Egemen bedava gitti çünkü adamın geçen seneden tonla alacağı var ve bu alacağı ödemediğin sürece nasıl oyuncuyu bonservis ile satacaksın? Yahu biraz mantıklı düşünün adam diyor ki "Ya bana paramı ver ya da bonservisimi" parasını veremiyorsun çünkü eski yönetim sağolsun öyle bir sözleşme yapmış ki Beşiktaş'ın maddi sıkıntılarını zerre dikkate almamışlar. Egemen Beşiktaş'tan bonservis ücreti karşılığında gitmezdi.

NTVSpor Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğar Quaresma'nın Beşiktaş'a bir yıllık maliyetinin 5 milyon euroya yakın olduğunu söyledi. . Ölüsü-dirisi laflarını bir kenara bırakın. Yönetim Quaresma'nın yarısı kadar para alan ama ondan kat be kat daha fayda sağlayan Egemen'e bile parasını veremiyor, Quaresma'nın mı peşinden koşalım? Ölüsü iş yapar dediğiniz Quaresma'yı kovarak göndermemize rağmen hala takım bulamadı. Bu dünyada bu adamdan medet uman bir tek bizim taraftar var cidden şaşıyorum.

Ernst ise 33 yaşında ve 1 yıllık maliyeti 2.5 milyon euro. Rüştü 39 yaşında 1.5 milyon euro yıllık ücret alıyordu. Son kullanma tarihi geçmiş oyunculara servet ödeme devri artık sona erdi.

İşin acı tarafı; 8 sene Demirören rezaletine ses çıkarmayanlar 2-3 ayda bu yönetimi bitirdiler, ayıptır günahtır.

Burada bir şeyleri yazıyosam siz değerli Beşiktaşlı arkadaşlarımla tartışmak fikir beyanında bulunmak içindir.

Şüphesiz hepimiz Beşiktaşın iyiliğini isteriz fakat ara sıra bazı şeyleri irdelememizde gerekir.

Egemenin sözleşme yükümlülükleri Y.D zamanında yapıldığı doğrudur fakat Beşiktaş bu oyuncuyu elinde tutabilirdi.

Ernst'in geçen yıllarını arattığı doğrudur maliyeti fazla da olabilir fakat sözleşmesinde indirim talep edildi de Ernst kabul mu etmedi?

Q7 konusu tamamiyle bir zaafiyettir bana göre.Oyuncuyu ne kulübe,ne futbola küstürmemelisin.Daha fazla faydalı olmasını sağla iyi bir fiyata sat.

İşi sadece maliyete vururak düşünürsek beyler Beşiktaşa yazık etmiş oluruz.

Ayrıca F.Ormanı severim,fakat eleştiri olmadan da başarı olmaz.

• Egemen'i teorik olarak bonservissiz verdiğimiz görülse de işin öyle olmadığını 6 yaşındaki çocuk bile biliyor..Bütün söyleşinin kurmaca olduğunu düşünüyorum. Ya da bunu söyleyenin bir yönetici olmadığını düşünüyorum.

Fikret Orman sözlerinin arkasında durur ve bu söyleşiyi mahkemeye taşırsa her şey aydınlığa çıkar.

Burada bir şeyleri yazıyosam siz değerli Beşiktaşlı arkadaşlarımla tartışmak fikir beyanında bulunmak içindir.

Şüphesiz hepimiz Beşiktaşın iyiliğini isteriz fakat ara sıra bazı şeyleri irdelememizde gerekir.

Egemenin sözleşme yükümlülükleri Y.D zamanında yapıldığı doğrudur fakat Beşiktaş bu oyuncuyu elinde tutabilirdi.

Ernst'in geçen yıllarını arattığı doğrudur maliyeti fazla da olabilir fakat sözleşmesinde indirim talep edildi de Ernst kabul mu etmedi?

Q7 konusu tamamiyle bir zaafiyettir bana göre.Oyuncuyu ne kulübe,ne futbola küstürmemelisin.Daha fazla faydalı olmasını sağla iyi bir fiyata sat.

İşi sadece maliyete vururak düşünürsek beyler Beşiktaşa yazık etmiş oluruz.

Ayrıca F.Ormanı severim,fakat eleştiri olmadan da başarı olmaz.

Hocam Egemen gibi bir oyuncuyu paran yoksa elinde tutamazsın. Egemen profesyoneldir ve Beşiktaş'ın kendisine ücretini ödeyemeyeceğini bildiğinden önce Fenerbahçe'den teminat aldı sonra da onlara güvenerek sözleşmeyi feshetti. Yapacak birşey yok başka oyuncu olsa neyse de Egemen kariyeri boyunca kim daha iyi maddi imkanlar sunduysa hep ona gitmiştir.

Ernst indirimi kabul etmedi, Beşiktaş muhabirlerinin dedikleri bu yönde.

Quaresma konusu çok konuşuldu tekrar tekrar bahsetmeye gerek yok. Yıllık maliyeti 5 milyon euroya yakın olan bir futbolcu ama maliyeti oranında iş yapmıyor. Quaresma'yı şu an için satmak bile lükstür, çünkü adamı bedavaya bile göndersen 1 yılda 5 milyon euro cebinde kalır. Yönetim de bunun farkında.

Fikret Orman eleştirilebilir ama klübü bu hale getiren Demirören, Beşiktaş bu durumdayken Kasımpaşa'yı finanse eden (sözde) Beşiktaşlı zenginler, Beşiktaş'ın adını şikeye bulaştıran Adalı dururken Fikret Orman'ı eleştirmek biraz insafsızca davranmaktır. Beşiktaş bu durumdayken ve herkes sorumluluk almaktan kaçarken bir kişi elini taşın altına sokuyorsa o eli öpeceksin. Fikret Orman gelecekte başarısız bile olsa benim gözümde gerçek Beşiktaşlıdır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.