Şimdi Ara

dert ve keder üstünüze çökünce...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dertlenince, kederlenince, aşırı duygulanınca, sıkıntı basınca ne yapıyorsunuz ?

Ben hemen cıkar dolaşırım, muzık dınlerım yada uyumaya calısırım

siz ?

• eeeeeeeeeeeeeeeeee Ağlarım :) bazen Namaz kılarım, ama genelde zamana bırakırım...
  • müzik dinlerim vay be filan derim efkarlanırım düşünürüm niye böyle oluyor öyle yaw
    ha bide kendimi yanlız hissederim
  • Müzik dinleyip düşüncelere dalarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 23 Ocak 2012; 3:07:45 >
  • müzik dinle (arabesk rap)
  • Müzik dinlerim, müzikle düşüncelere dalınca çok fena oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Müzik dinlerim, müzikle düşüncelere dalınca çok fena oluyor.

insanın ağlayası geliyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuan acayip dertlendim mesela
    tavsiyeniz varmı arkadaşlar.Bi arkadaşımla 2 ay falan yada 1 ay görüşemeyeceğiz
    tavsiyeleriniz varsa söyleyin hele
  • şuan Hüseyin kağıt dinliyorum
  • benim içime böyle durduk yere sıkıntı bi dert bi keder bi dünyadan bıkmışlık geliyor ayda 1.Sebepsizce geliyor ne yapsam geçmiyor herşeyi denedim illa 5-6 günüm böyle geçiyor sonra kendliğinden geçiyor
  • Bende şu an bayağ bi dertliyim. Boğazımdan su bile geçmiyor. Yurt odamda oturup forum takılıyorum camdan dışarıya bakıyorum ama napsam zaten 10dk sonra sıkılıp bırakıyorum.
  • çok dertliymişiz arkadaşlar
  • vallaha öyle oldu kardeş
  • ah ahh bende çok dertliyim arkadaşlar.çok hemde Allah hepimize şifa versin .
  • Ne yediysem ne içtiysem istifra ederim orjinalinde psikolojik bir rahatsızlık olsa da bilimsel açıklaması var endorfin
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisher38

ah ahh bende çok dertliyim arkadaşlar.çok hemde Allah hepimize şifa versin .

hocam valla nickini okuyunca birilerinin kafasına sıkasım geldi nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: thepunisher38

ah ahh bende çok dertliyim arkadaşlar.çok hemde Allah hepimize şifa versin .

hocam valla nickini okuyunca birilerinin kafasına sıkasım geldi nedense

:)) baba birlikte çıkıp birlerini dövelim.zaten dertli herkes .rahatlamış olruz
  • Değişik bir hayat düşünüyorum. Sonra böyle olmayı sevmediğim halde o değişmiş hayatta da mutlu olmayacağımı düşünüyorum. Çıkma yolu bulamayınca bilgisayarda biraz oyun oynuyorum kafam dağılıyor. Bende yanlış olan bir şey var sanırım, ki en sonunda sokaktaki herkes gibi değilim diye düşünmeye başladım. Ama o yanlış olan şeyin adı ben'ken başkası olmak istemiyorum.

Başarı adına yarışa katılan ve birinci olurken her zaman arkasında kaybedecek bir ikinciyi bırakan birisi, derste sınıfın ineği ile sadece not için iletişim kuran birisi, ilgi alanı ve kazanacağı arkadaşlar için değil sadece ve sadece ilerideki iş imkanları için okuldaki klüplere katılan birisi, sevdiği için değil de, toplum eğer sevgilisi olmazsa ona eksik olacağını söylediği için sevgili sahibi olmaya çalışan birisi, başkası için iş yapmadığı zaman, yapmak istemedim değil çok meşguldüm diyen birisi, içmek doğal bir eğlence anlayışı olarak gösterildiği için, kendini içerek eğlenmek zorunda hisseden birisi, kazandığı paralarla bir evcil hayvan alıp hayvanı eve hapseden ve sadece kendisi mutlu olan ve hayvanın hislerini hiç düşünmeyen birisi, sadece gözlüklülerin sahip olduğu imaj yüzünden göz ameliyatı olmak isteyen birisi, yaz geldiğinde, herkes güneye gittiği için güneye gitmek isteyecek olan birisi, belirli saatlerde çalışacak ve belirli saatlerde eğlenecek ve mutlu bir hayat sürdüğünü sanarak kendini kandıracak birisi, normal insan zayıf ve kaslı olmalıdır mantığı ile spor salonlarına paraları dökecek birisi,yeni bilgisayar oyunları çıktığında reklamlara kanarak sistemini upgrade edecek birisi, erkeğin toplumda sahip olduğu yer yüzünden sıkıntılarını kimseye söyleyemeyecek olan birisi, saçı uzunsa satanist sanılacak birisi, simitçi bıyığı bırakırsa şakirt sanılacak birisi, alışılan bu diye her zaman ilk hamleyi yapması gereken birisi, para getiriyor diye sevmeyeceği bir mesleği yapacak olan birisi, evlenmek normal karşılandığı için evlenecek birisi,çocuğu olduğunda çocuğunun diğerlerinden hiçbir farkı olmamasına rağmen, kendi çocuğu diğer çocuklardan daha kıymetli olacak olan birisi, çocuklarını okula yazdırırken torpil kullanacak olan birisi, onlar ne kadar kötü olurlarsa olsunlar çocukları olduğu için sevmesi gereken birisi, orta yaşa geldiğinde otobüste yer istemek hakkıymış gibi düşünecek birisi, televizyondaki saçma sapan dizileri zevkle seyredecek olan birisi, yaşlandığında ve emekli olduğunda şimdiye kadar hiç denemediği şeyleri sanki denemesi zorunluymuşçasına deneyecek olan birisi, kendisine bakamayacak hale geldiğinde çocuklarına ayak bağı olacak birisi, ve öldüğü zaman bütün hayatını önceden belirlenmiş kurallara bağlı kalarak kukla gibi yaşamış olduğunu bile düşünemeyecek birisi olmak İ-S-T-E-M-İ-Y-O-R-U-M.

Eğer bütün bu düşüncelerimi atarsam kendimi basite indirgemiş olmayacak mıyım? O basite indirgenmiş ben, sonuç olarak ben olacak mıyım. Bunun cevabı kimseden gelmiyor, gelemiyor işte. Saçma düşünüyorsun diyorlar, sen olursun diyorlar. Psikoloğa git, antidepresan al, onlar da seni bir güzel yontsunlar, uyumlu hale gelesin. Yontulduktan sonra sorgulamam ve kendim de kendim olduğuma inanırım değil mi? Sanırım ölüm huzuru da beraberinde getirecek, nitekim en normal yaşantı bile şu anda ikiyüzlüce geliyor.

• Duygusal müzik açarım ağlarım sabahlara kadar.Birazdan uygulayacağım.
    Kalbim hüzünlenince güm güm çarpar.Kulaklarımla duyarım sesini.Dışarı çıkarım.Hele yağmur yağıyorsa daha iyidir.
    Hiçbirşeyden tat almam.Herşey ızdırap gibi gelir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.