Şimdi Ara

Dersmi çalışsam işemi girsem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar . 19 yasinda duz lise mezunuyum. Suan bir okulun kantininde calisiyorum daha öncedende baska işlerde çalistim.
    Okullarin kapanmasina az kaldi haliyle kantin işide bitecek. Önumuzdeki dönem dersaneye universteye hazirlik icin gitmeyi dusunuyorum ancak mat2 ve geometriden hiiiiç anlamam . Türkce-Cografyam iyi sayilir.Tarihim kismen iyiydi bi iki tekrarla hatirlarim saniyorum. Şimdi sorun ben bu tatilde işemi girsem yoksa dersmi calissam ?
    Bir iş buldum bilgisayar montaji tamiri falan . Babama soyledim ilk defa bu tür bir işte calisacagin icin seni harcarlar asgariden az alirsin dedi. Daha once hep gida işlerinde calistim bi iki defada kirtasiyede calismistim ama pc tecrubem var bilgisayar toplar montajlarim sorun degil kendi bilgisayarimida kendim montajlamistim.Eş dost komşular Uydu - cep telefonu - pc sorunlari oldugunda banaa gelir elimden geldigince yardim ederim. Araliklarla kasanin icini acar tum parcalari tek tek söker temizlerim.
    Ben bu yaz ilgi alanim olan teknik islerlemi ugrassam yoksa dersmi çalissam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hedefine bağlı
  • Liseye kadar gelmişsin kesinlikle okuman gerektiğini düşünüyorum ve baban haklı lise mezunu olarak pek bi yere gelemezsin

• Yorumlar okumaya yonelik . Peki ben bu mat2 geometri isini nasil hallederim ? 1 senede olacak işmi ?

• İstersen elbet olur. Ben 3. kez gireceğim sözelden ve yine çalışmadım. Açık yazıp çalışmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Yorumlar okumaya yonelik . Peki ben bu mat2 geometri isini nasil hallederim ? 1 senede olacak işmi ?

2 ayda olacak iş
    Tabii gerçekten istersen.

• 2ayda temelin yoksa hiçbirşey olmaz . Temelin varsa bile 2 ayda toparlaman imkansız ama 1senede toparlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YDT'ye nasıl Çalışmalıyım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

2ayda temelin yoksa hiçbirşey olmaz . Temelin varsa bile 2 ayda toparlaman imkansız ama 1senede toparlarsın.

Temelden kastınız ne olmali ? Neyi cok iyi bilmem lazim mesela temel olarak ?

• Kesinlikle bir dershaneye yazılarak , sistemli bir şekilde çalışır ve yanında da kaliteli bir rehber öğretmenden psikolojik destek alırsan , doktor bile olabilirsin. Hiçbir şey imkansız değil . Bol şans .
  • Benim ilk once erken yatmayi ogrenmem lazim. Her gunum uykusuz. Onceki senelerde sirf uykusuzluktan ders calisamiyordum diyebilirim . Aksamustu evden cikiyorum gece 1 gibi eve geliyorum gelde boyle bir kisiden verimlilik bekle

• 23 yaşına kadar kantindir kırtasiyedir çalış. 23 de d-E tipi ehliyet al. tır şöforu ol. (ciddiyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

23 yaşına kadar kantindir kırtasiyedir çalış. 23 de d-E tipi ehliyet al. tır şöforu ol. (ciddiyim)

B ehliyetim var. Ehliyetsizde 3 yil kullandim tecrubem var acaba şoförluk bulabilirmiyim bu yaşta

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

23 yaşına kadar kantindir kırtasiyedir çalış. 23 de d-E tipi ehliyet al. tır şöforu ol. (ciddiyim)

B ehliyetim var. Ehliyetsizde 3 yil kullandim tecrubem var acaba şoförluk bulabilirmiyim bu yaşta

tır kullanmak için E yada D lazım tam hatırlamıyorum. o ehliyet türleri içinde 23 yaş sınırı olması lazım. ondan 23 e kadar oyalan dedim. SRC falanda alman lazım. adam akıllı araştır zor meslek ama yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazymotherfuka

Kesinlikle bir dershaneye yazılarak , sistemli bir şekilde çalışır ve yanında da kaliteli bir rehber öğretmenden psikolojik destek alırsan , doktor bile olabilirsin. Hiçbir şey imkansız değil . Bol şans .

Çalıştığım okulda kadrolu bir hademe var. 1900 maaş aliyor adam. 3 yılda bir maaşlari artiyor. Adam 10 da geldi okula varmi boyle rahatlik herifin iş yaptigida yok. Baska hademelere yıkıyor işi ve bu adam burda 10 senedir barınıyor. Yukardan dayıları çok... Kimi ogretmenlerden daha fazla maaas aliyor.Boylelerini goruncede insan düşünüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 6 Haziran 2013; 10:58:15 >
  • Bu işler kısa vadeli işler,ne olursan ol her zaman için hedeflerin belirli büyüklükte olmalı!!! Herkes bir şekilde istediği noktaya ulaşır,dikkat et zengin demiyorum çünkü o bir nokta değildir!!! Para sadece senin nasıl bir hayat istediğine göre ihtiyaçtır.Bir insanın hedefi para değil,kültürünün gelişmiş olması,rahat içinde olması(parasal yönde yeterli miktarda),arkadaşlarının kafa dengi olması ve ne istiyorsa onu yapmasıdır!!! Hayat boyu bu tip saçma sapan işlerle kendini bitirme derslerine çalış adan gibi bir üniversiteye gir.Hedefin ODTÜ olsun(yurt dışı olmalı ama bunun için eğer maddi bir destek gelmicekse inek gibi çalışıp burs koruman lazım,en güzeli odtü zaten süper bir üniversitedir ) Böylece sürünmezsin,birde bu işin diplomalı olan işçi olayı var,gidersin seni işçi gibi çalıştırıcak yerlere gitme bir sanatçı olarak yaşa ne yapıyorsan yaratıcı fikirlerinle kendin yarat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.