Şimdi Ara

derslikler için projeksiyon cihazı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar derslik gibi ortamlarda eğitim amaçlı kullanmak için nasıl bir cihaz önerirsiniz?
    ışık gücü, çözünürlüğü contrastı vs.. ne olmalı,
    lcd cihazların ekranları tozdan etkileniyormuş diye duydum dlp almak daha mı mantıklı bu durumda?
    varsa önerileriniz onlarıda alabilirim fiyatı 1500ytlyi geçmezse iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyilmaz -- 19 Mayıs 2007; 13:16:14 >

• Eskiden olsa 800x600 cozunurlukte 1000-1500 ansi lumenlik herhangi bir makine olur derdim. Fakat 1024x768 cozunurlukteki projektorlerin fiyatlari o kadar dustuki firmalar eskisi gibi 800x600 model cikartmiyorlar. size tavsiyem dell 1800mp, Sanyo PLC-XW55, Sharp XR-10X, Viewsonic PJ458 modellerinden herhangi biri olabilir..
  • 1300 ytl civarı ve altı önerileriniz var mı Benq 611 veya Toshiba TDP-S8 veya Mitsubishi SD205 nasıldır?
    Tavsiyeleriniz önerileriniz ne iyi görüntü kadar ürünün dayanıklılığı ve servis hizmetlerinide düşünerek cevaplarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyilmaz -- 22 Mayıs 2007; 3:47:43 >
  • benq 510 sipariş verdim henuz gelmedi. beğenmezsen iade edip 611 sipraiş verceğim
  • BENq 510 hiç güzel değil bence demo yaptırdık ev de kullanacaksanız rainbow efekti çok yüksek
  • ben derslikte kullanacağım
    O yüzden sinema projeksiyonu kadar net görüntü vermesi çok gerekli değil. Ama gene de görüntüsü çok kötü olmasın sınıfta duracağı için toza karşı dayanıklı olsun lambası çabuk iflas etmesin ve bir sorun çıkarsa servis hizmeti iyi olsun istiyorum.
    limitim de 1300 ytl civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyilmaz -- 22 Mayıs 2007; 12:09:58 >
  • lambsı ucuz olsun kontrası yuksek olsun fiyatı dusuk olsun
    sevisi olsun. ona gore 510 da ev içi kullanılarak eco modda rainbow olmayacağını dusunuyorum.

benim sipraiş henuz gelmedi ama. 510
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DLP de eko mod farketmiyor.
    Evde kullanim icin LCD en iyisi.
  • yani dlp olan benq 510 rainbow olusturacakmı goraceğiz. kargoya verilmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.