Şimdi Ara

Derslerim çok kötü moralim Bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
10.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene taktir almıştım bu sene lise 1 e geçtim derslerim çok düştü kalmaktan korkuyorum H.z Muhammed,in hayatı dersinde bile 45 almışım derslerim çok bozuldu bu sene normalmi sizin dersler nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafana taktığın birşeyler varsa onları halletmeye bak .
  • öyle olması çok normal 8 de 90 95 lisede 40 45
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Arkadaşlar geçen sene taktir almıştım bu sene lise 1 e geçtim derslerim çok düştü kalmaktan korkuyorum H.z Muhammed,in hayatı dersinde bile 45 almışım derslerim çok bozuldu bu sene normalmi sizin dersler nasıl

derslerine adam gibi çalışmak istiyorsan ilk önce forumu bırakıcaksın ciddi diyorum, pc ile işini kesiceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Arkadaşlar geçen sene taktir almıştım bu sene lise 1 e geçtim derslerim çok düştü kalmaktan korkuyorum H.z Muhammed,in hayatı dersinde bile 45 almışım derslerim çok bozuldu bu sene normalmi sizin dersler nasıl

derslerine adam gibi çalışmak istiyorsan ilk önce forumu bırakıcaksın ciddi diyorum, pc ile işini kesiceksin

Bak bu adamı dinle tecrübe konuşuyor. Bilgisayarla gerçekten olmuyor.

• GOGOMEZ kullanıcısına yanıt
    Bu sene pek çalışma isteğim yok geçen sene sbs zamanı şimdi iyi bir lise kazanım seneye rahat ederim diye ders çalıştım ders çalışmayı sevmiyorum bu sene durum vahim

• Lise 1`de bu tür sıkıntılar yaşamanız normaldir ama çalışarak mı böyle notlar alıyorsunuz yoksa çalışmadan mı böyle notlar alıyorsunuz çalıştığınız takdirde böyle notlar alıyorsanız dersi dinlemiyorsunuz veya çalışmıyorsanız bir an önce çalışmalı ve konuları halletmelisiniz.

Üniversiteye hazırlık açısından önemli bir yer tutan sınıfta 9.sınıf konularıdır.Bu arada arkadaşım lise1 geçti bu dönem sizle beraber; Biyoloji,Fizik,Kimya 90+ notları var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PembePanjur kullanıcısına yanıt
    Çalışmıyorum ders çalışınca canım sıkılıyor

• quote:

Çalışmıyorum ders çalışınca canım sıkılıyor

O Zaman yüksek alınmasını bekleyemezsiniz ilköğretim gibi değildir lise çalışırsan geçersin çalışmazsan kalırsın tabii zekalı arkadaşlarımız vardır onlarda dersleri dinleyerek geçerler o ayrı mesele :D
  • Benimde tam tersi . 8.sinif karne ortalamam 49du. Lise 1'de 57, lise 2 67, lise 3 69,05, simdi ise lise 4 oldugu icin takdir falan gelir heralde ama okulda fazla kasmiyoruz genelde ygs calismalari. Dersi derste dinle yeter bence. Ben hayatim boyunca matematik disinda hicbir derse calismadim. He dersinki olmuyor ama derste calisamiyorum o zaman iyi bir kopyaci olacaksin. Bizim okulda hayatin boyunca gorebilecegin en salak olma ihtimali yuksek birisi vardi, cocuk oyle bir kopya cekiyorduki her sinavi en az 70 geliyordu ve bu cocuk sayisaldi.

• bende 10 saat çalışmama rağmen düşük alıyorum matematiğim 32

Not: İnek değilim, sadece ilk iki sınavım kötü geçince bi silkelendim ama nafile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Athelstan -- 16 Kasım 2013; 16:11:08 >
  • Beyler sonradan alışıyorsunuz merak etmeyin.Liseye geçince herkese olan şeyler bunlar.
  • okulun yüksek puanlıysa öğretmen zor sorar (tecrübe ile sabittir helede yüksek puanlı bir anadolu lisesiyse canınıza okurlar)
  • Lisede olur o kadar. Herkesin basina gelir hatta. İlkokulda 90'dan dusuk not gormezdik cogumuz. Hatta lisenin ilk edebiyat sinavinda herkes 60 felan alinca noluyo demistik. Aglayanlae felan vardi.
    Lise aslinda 2. Sinifta baslar. Orda daha cok zorlanirsin. 70'e uzulerek basladigin lise hayatinda 40'a sevindigin gunler gelince kendine gulersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzenim tüm gün bilgisayar başında otururdu, sadece yazılı haftası çalışırdı, hep takdirle geçti.
    çalışmayı bilmiyorsun diyeyim.
  • Yav ilk matematik sınavında,9.sınıfta 55 almıştım,mantıktan hem de
    Lise 4 ortalamam ise 94 tü.Yani olur başta korkma,yine de çalış sen ama,çalışmadan olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

okulun yüksek puanlıysa öğretmen zor sorar (tecrübe ile sabittir helede yüksek puanlı bir anadolu lisesiyse canınıza okurlar)

+1 Malesef durum böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

okulun yüksek puanlıysa öğretmen zor sorar (tecrübe ile sabittir helede yüksek puanlı bir anadolu lisesiyse canınıza okurlar)

+1 Malesef durum böyle

Bide zor soruyorsunuz diyince çocuklar seviyeniz diğer okullardan yüksek o yüzden yapıyorz derlerya ona çok gülerim bide gelir başka okuldan biri bizimki sizinkinde zordu der o anda yazarsın önüne yazılı sorusunu çöz dersin bakışır kağıtla

• quote:

Orijinalden alıntı: Boş Konuşan İnsan

bende 10 saat çalışmama rağmen düşük alıyorum matematiğim 32

Not: İnek değilim, sadece ilk iki sınavım kötü geçince bi silkelendim ama nafile

Matematik çalışırken öncelikle genel bir konu tekrarı yapın ondan sonra her türlü soru bankalarından testler çözmeye çalışın,sözel derslerde ise önemli bilgileri not alarak çalışın ve daha sonra başkasına anlatırmış gibi aldığınız notları tekrarlayın daha akılda kalıcı oluyor böylelikle

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

+kesinlikle dogru.Ders calisirken PC-Telefon-Televizyon bu üçlüden uzak duracaksin.Calisamazsin yoksa,sıkınti olur ben cektim sen çekme,ve hala birakamiyorum...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.