Şimdi Ara

Dershaneye kaydolmakla kötü mü yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

50den fazla tıp çıkartmışlar

öğretmenleri iyiymiş

TG ve bilindik yayinlardan denemeler

Rehberlikci iyiyse rehberlikci

Rekabet ortamı

Kotu yonler

Gerizekalı sınıf şaklabanları

Derslerin bazilarinin vakit kaybi olacagi

Rehberlikci kotuyse rehberlikci

Onceki senelerde kendim evde calistim. Basta guzel basladim sonra coj dagildim. O sinav psikolojisini diri tutmam ve bu sene ilk 15-20kda olmam şart. Bi tavsiye verin. 40 kusur kdan mezuna birakacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam sene başında bi sınav yapıp o sınava göre belirlerler zaten sınıfı üst kurlarda pek şaklaban olacağını sanmıyorum,dershane devamsızlık konusunu sıkıntı etmiyorsa (ki ailem de okeylediği için gittiğim dershane pek sıkıntı etmemişti) vakit kaybı olacağını düşündüğünüz günler gitmeyip evde çalışabilirsiniz
  • hocam sene başında bi sınav yapıp o sınava göre belirlerler zaten sınıfı üst kurlarda pek şaklaban olacağını sanmıyorum,dershane devamsızlık konusunu sıkıntı etmiyorsa (ki ailem de okeylediği için gittiğim dershane pek sıkıntı etmemişti) vakit kaybı olacağını düşündüğünüz günler gitmeyip evde çalışabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dershane mucize yaratmaz tıp kazananlar kendi emeğiyle kazanıyor rehberlikçiler genelde fıs oluyor çok ciddiye almamak en iyisi ama rekabet ve sosyal ortam dershanenin olumlu yönleri bir de soru çözdürüp tartışabileceğin hoca var bu da güzel bir nimet dershane sihir yapmaz yine sen çalışacaksın günün sonunda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam ben de gidiyordum ve pişman olmadım. sınıfta öyle tipler olacak aldirmayin kaynayan ders bile olacak da umursamayin onları. evde tek başına çalışırken bir yandan gerçeklik algısı, sınava topluca hazırlanma hissi kayboluyor bir yandan da bir süre sonra şirazen kayıyor yani deneme düzenini oturtmak, konuları düzenli ilerletmek, netlerim yeterli mi düşünceleri vs. dershane sabah uyanma düzenini bile ayarlar. size hep yararı olacakmış gibi düşünüp birkaç olumsuzluğu görmezden gelin.
    ha zaten ben derece yapmadim ama dershaneden bağımsız bir olay bu yani dershaneye gitmesem muhtemelen daha kötü olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 6 Ağustos 2022; 21:9:35 >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt

Sag olun hocam siz derece yapmistiniz sanki 24k tarzi bir siralamaniz vardi yanlis degilsem

• great student onizuka kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • marcduchamp kullanıcısına yanıt

18 de buralarda pek derece sayilmaz hocam :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up up

• Dostum ben gitmeni öneririm. Konfor alanın yani evin en büyük düşmanın. İyi bir dershane olduğuna eminsen gitmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.