Şimdi Ara

DERSHANEYE GİTMEDEN SINAV KAZANMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
4
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11.sınıf öğrencisiyim bu konu hakkındaki endişelerim büyük çünkü ne yapacağımı bilmiyorum dershaneler kapatılıyor özel okula dönüşüyor ama durum yok bizde özel ders desen saati 120 lirayı buldu okuldaki hocaları deseniz çoğu +65 yaş maaşları yarıya düşmesin çocuklarının düğünlerini yapabilmek için sembolik olarak duruyorlar tek çare internetten video ve çözümlü kaynaklar diye düşünüyorum yani aklıma ilk gelen
    Bu konu hakkındaki görüşlerinize gerçekten ihtiyacım var çünkü ne yapacağımı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dershaneye ihtiyacın yok.Çalışırsan yaparsın.
  • Yapabilsen de çok yorucu olur. Çoğu dershane özel okul oldu aynı paraya. Onlara gitmen çok çok daha yararına olacaktır
  • Spock S kullanıcısına yanıt
    8 bin lira para istiyorlar hocam memur maaşıyla zor bizim için

• Okulun açtığı kurslara git işe yarar mı bilmem ama
    Netten video izle, dershanede bir kez daha dinlemişsin gibi oluyor
    Kendine çalışma programı yap düzenli soru çöz, dershane rehberi vermiş gibi
    Belki yeri dolat

• Kendine güveniyorsan gitme. Meslek liseli değilsen (Eksikleri diğerlerine göre çok oluyor) ve eski senelerde düzgün bir öğrenci olduysan (şu an dahi eski konularını hatırlayabiliyorsan) düzenli bir çalışmayla yapabilirsin. Yalnız bunu seneye bırakma. Hazır 11'sin ve 2. dönem başlayalı pek bir şey olmamış, düzenli bir çalışmayla (kendini kasman gerekmiyor şu an) rahatlıkla yapabilirsin.
  • Kazanirsin illa bir universite de her universite hayatta kazandirmaz. 25 yasinda uni mezunu issiz diye tv ye cikmak da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kungfukid kullanıcısına yanıt
    Bizim okul da dahil kurs veren okul yok çevremde ama dershaneler kesin kapanınca açılır illaki sözeller sıkıntı değil de mat ve geo sıkıntı çözemediğim sorular açısından ve tabi doğru kaynak kitap

• nerede yaşıyorsun
  • Bende 11im meslek lisesi okuyorum baya eksik var, çok az normal ders görüyoruz, meslek derslerini daha çok görüyoruz. matematik, biyoloji,fizik,kimya görmüyoruz Ne yapacam bilmiyorum.:S
    Ekleme:Geometride görmüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 22 Şubat 2015; 23:35:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ticaret meslek lisesi mezunuyum, dershaneye gitmeden istedigim bölüm olan sosyal bilgiler ögretmenliğini temelim olmadan kazandım. fazla çalışmamıştım. çok pişmanım marmara ya gitmedigim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 22 Şubat 2015; 23:36:24 >
  • ne yapsam bilemedim kullanıcısına yanıt
    9 10 11 ortalamam 90 civarı yani az çok konulara vakıfım ama insan yinede güvenemiyor kendisine hocam tm öğrencisiyim bu arada şuan ygs de 75-80 net falan yapabiliyorum

• dershane ne la ?
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Aksaray merkez

• quote:

Orijinalden alıntı: HUKUKCUK

9 10 11 ortalamam 90 civarı yani az çok konulara vakıfım ama insan yinede güvenemiyor kendisine hocam tm öğrencisiyim bu arada şuan ygs de 75-80 net falan yapabiliyorum

Takip tmden tut mat geo yapamayışımız bile aynı çozum bulursan mention atarsın

• Konya'da olsan matematik konusunda yardım edebilirdim.120 liraya ders mi olur hocam nasıl bir yer orası.Uygun fiyata arıyorsan üniversitede öğretmenlik okuyan öğrencilerinden ders alın .Hem onlar için hem sizin için iyi olur
  • istersen sana kocluk yapabilirim konu anlatımı konusunda yardımcï olabilirim ,

dediklerimi yapacaksn, bana güveneceksen

pm at !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm attım hocam

• Bu iş için youtubede işinin ehli kişilee hocalar var.Misal şenol hoca

• HUKUKCUK kullanıcısına yanıt
    Gayet iyisin hocam. Sınava 20 gün kalmasına rağmen 40 yapamayanlar var. Bahsettiğim gibi düzenli çalışırsan olmuş bil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.