Şimdi Ara

DERSHANEYE GİDİYORUM AMA GİTMEYENE DE YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Büyük çapta açmış olduğum 3. konuya hoşgeldiniz.
    Bakın amacım şu ki forumda dershaneye gitmeyen ben de dahil bir çok arkadaş var.Kimisi gerçekten maddi durum sıkıntısı çekiyor kimisi ise faydası olmayacağını düşünüyor ama her türüne saygım var.Şöyle bir fikrim var ki forumda envayi çeşit dershaneye giden arkadaş bulunuyor.Şayet giden arkadaşlar dershanelerinin yapmış olduğu denemelerin matematik ve fen kısımlarını fotoğraflayıp buraya koyarlarsa giden gitmeyen herkesin faydalanacağını düşünüyorum.

Bakın şu nokta çok önemli yani bu ne işe yarayacak meselesi
    1-Öncelikle amaç girdiğiniz denemelere bizlerin de girmesi değil yani sizlerden temiz sayfalar beklemiyoruz.Sorunun okunması yeterli olacaktır.Amaç sadece farklı soru görmektir hatta şıklar bile işaretli olsun dedim ya amaç sadece farklı soru çeşitlerini görmek (dershanelerde hazırlanan sorular özenle yazıldığı için)
    2-Neden sadece matematik ve fen?Çünkü türkçede veya sosyalde şık işaretlenmişse genel manada soru bitmiştir fakat mat ile fende durum farklıdır soru okunsun bu yeterlidir çünkü amaç işaretli olan şıkka nasıl gidildiğini hangi yoldan geçildiğini bilmektir.
    3-Gelin tanış olalım,gelin zincirleri kıralım,gelim bu foruma kardeşlik duygusunu,takım çalışması duygusunu aşılayalım
    Bir zamanlar yusuf adlı bir arkadaş vardı yeditepe çeviribilim söyle diyordu.İnsanlığa maddi olarak yardım edemem fakat bu hayatta arkamda bir şeyler bırakmak isterim ki o da birilerine sahip olduğum ingilizce bilgisini aktarabilmek ve daha bir çok insan azimliyazar veya sınavıyerim blogspot adreslerine bakın insanlık için fayda sağlansın istediler
    4-Artık kıralım zincirleri,bendimizi çiğneyip aşalım enginlere sığmayıp taşalım üşenmeyelim en fazla 16 sayfa bakın 32 sayfalık denemenin sadece yarısı 16 fotoğraf her sayfa 1 fotoğraf olacak belki her girdiğiniz denemede 15 dakikanız gidecek hem belki koca sene sadece 15 dakikanız gidecek mesela fem ygs 1 i siz ekleyince ygs 2 geldiği zaman bir arkadaş çıkıp yav geçen sefer birisi yaptı bu işi bu kezde ben yapayım diyecek.Lütfen bu işi beleşçilik olarak görmeyelim,lütfen bu işi rekabete oyuncak etmeyelim
    İSTEDİĞİNİZ REKABETSE YİNE OLSUN AMA TATLI REKABET OLSUN ...

BURAYA KADAR OKUDUYSANIZ TEŞEKKÜR EDİYORUM SAĞOLUN VAROLUN VE LÜTFEN BİR YORUM YAPIN, HOŞÇAKALIN

• Bende dersaneye gitmiyorum ama sınav dersanesinin deneme sınavlarına kabul edildim . 2 hafta bi süre var başlamasına girdikçe kitapçıkların resimlerini paylaşırım zaman denemelerinede kayıt oldum ama forumdaki herkes giriyodur ona yinede istenirse ilerde onuda paylaşabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroKinTR -- 8 Eylül 2013; 9:32:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: majestic38

Bende dersaneye gitmiyorum ama sınav dersanesinin deneme sınavlarına kabul edildim . 2 hafta bi süre var başlamasına girdikçe kitapçıkların resimlerini paylaşırım zaman denemelerinede kayıt oldum ama forumdaki herkes giriyodur ona yinede istenirse ilerde onuda paylaşabilirim

KARDEŞİM O ZAMAN SINAVLARI SENDEN BEKLİYORUZ BEN DE bir ya da iki dershaneye kayıt olacağım ve onların denemelerini paylaşmaya çalışacağım.Şimdiden teşekkürler
  • kardes ben sayisalim elimden geldigince yardim ederim secici sorulari yollarim

• Bu tarz şeylerin yayınlanması yasal olarak suç biliyorsun değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çelik.

Bu tarz şeylerin yayınlanması yasal olarak suç biliyorsun değil mi?

bana bunun yasal olarak suç olduğunu ispatlar mısın yani şöyle düşün sadece deneme sorularının bir kısmı kesiliyor veya soru soru kesiliyor ve bir forumda yayınlanıyor

o zaman sen bu forumda fotoğrafla çekilen tüm soruların suç teşkil ettiğini söylemiş olursun ki dh bir suç örgütü sıfatı taşımalıdır

çünkü burada sorulan sorular da ya denemeden ya da farklı yayınların soru bankalarından kesiliyor eğer amaç ticari olsa denemenin tamamını isterim yok amaç soru çalmak olsa zaten parça parça millet yapamadıklarını sormuyormu

hem madem suç teşkil ediyor sence denemenin üzerinde belirtilmesi gerekmiyor mu?
    bak bu resim 2012 fem denemesinin resmi şimdi senin mesajı görünce inceledim ama suç teşkil ettiğine dair tek bir harf bile yok peki sence madem suç üzerinde belirtilmesi gerekmiyor mu hem gerekmiyorsa ösym neden belirtiyor o zaman?
     DERSHANEYE GİDİYORUM AMA GİTMEYENE DE YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM... DERSHANEYE GİDİYORUM AMA GİTMEYENE DE YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM... DERSHANEYE GİDİYORUM AMA GİTMEYENE DE YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM...
    dikkat et fem a.ş ye aittir diyor fakat dağıtılması ile ilgili bir beyanda bulunmuyor

peki bir de ösym nin yazısına bak neden sadece her hakkı ösym ye aittir demekle yetinmiyor ve devamını getiriyor
    2013 ygs kitapçığı ilk sayfa

Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir kısmının Merkezimizin yazılı izni olmadan kopya edilmesi,
    fotoğrafının çekilmesi, herhangi bir yolla çoğaltılması, yayımlanması ya da kullanılması yasaktır. Bu yasağa uymayanlar gerekli cezai sorumluluğu ve
    testlerin hazırlanmasındaki mali külfeti peşinen kabullenmiş sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİYOZİN V -- 8 Eylül 2013; 11:24:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çelik.

Bu tarz şeylerin yayınlanması yasal olarak suç biliyorsun değil mi?

Adamlar zaten dagıtılsın paylaşılsın da dersanemizin adı yükselsin diye ugraşıyor sen neyin kafasındasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.