Şimdi Ara

Dershanesiz Çalışma Hakkında Yardım (Sayısal)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben üniversite 2. sınıfta okuyorum ve okuduğum bölümden memnun değilim. Bu yüzden bu sene sınava tekrar hazırlanmaya karar verdim. Okulda sadece sınavlara girip, dershaneye gitmeden kendim hazırlanacağım. Geçen sene öylesine sınava girip mf-3'te 106 bindeydim. Bu sene hedefim mf-3 puan türünde en az 30 bine girebilmek. Bu konuda sizden yardım istiyorum. İnternette ücretsiz hangi konu anlatım videolarını izleyebilirim ve sorularımı da soracak birileri olmadığından bildiğiniz güzel çözümlü soru bankalarını yazarsanız sevinirim.

• YGS-LYS BİYOLOJİ: Youtube'a senin biyolojin yaz çıkan kanala gir. İnternette ücretli ücretsiz tüm videoları karşılaştırsan biyolojiyi en iyi anlatan hocadır kendisi. Şuan konu anlatımlarına devam ediyor.www.facebook.com/groups/seninbiyolojin adlı facebook sayfası var mutlaka orayı takip et. Her cumarteside canlı dersler yapıyor. (DİKKAT: 25 kişilik sınır olduğu için hemen giriş yapman gerekiyor.)

Üstelik hepsi tamamen ücretsiz.

YGS-LYS MATEMATİK: Behzat Rasuli bu konuda 10 numaradır. Ama videdoları ücretli malesef.

Fizik-Kimya için gerçekten iyidir diyebileceğim bir hoca yok malesef. Yarın Mustafa Tekinay'ı denicem, denedikten sonra yazarım.

• çok teşekkürler biyoloji için iyi oldu, başka video önerisi ya da çözümlü soru bankası önerisi olan var mı özellikle matematik ve kimya için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.