Şimdi Ara

dershanelerin müfredatı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fen bilimleri dershanesindeyim. 1 aylık hızlandırmada sadece ygs mi göreceğiz, 10. sınıftan lys'ye mi başlayacağız, yoksa 12. sınıf konuları mı?

• mat2 dersleri de görülüyor en azından bizim şubede öyleydi. sen hangi şubedesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

mat2 dersleri de görülüyor en azından bizim şubede öyleydi. sen hangi şubedesin ?

mat2 ve ygs mi yani hızlandırma tamamında?
    istanbul beylikdüzü şubesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

quote:

mat2 dersleri de görülüyor en azından bizim şubede öyleydi. sen hangi şubedesin ?

pardon ya ben bu sene mezundum 12.sınıf programını bilmiyorum o yüzden kusura bakma olsun uplamış oldum. bu arada fen bilimleri iyidir yayınları özellikle çok iyi fizik ve geometri çok güzeldi soruları ama mat1 kitabı iyi değildi çok kolay sorular sormuşlardır bu sene ne olur bilemiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

quote:

pardon ya ben bu sene mezundum 12.sınıf programını bilmiyorum o yüzden kusura bakma olsun uplamış oldum. bu arada fen bilimleri iyidir yayınları özellikle çok iyi fizik ve geometri çok güzeldi soruları ama mat1 kitabı iyi değildi çok kolay sorular sormuşlardır bu sene ne olur bilemiyorum

hmm hadi ya, sağol yine de. son 20 gün için bi plan yapmaya çalışıyorum ama cevaplayan çıkmayacak galiba.

• büyük ihtimal ygs işlenir.çoğu dershane bu hizlandirmalarda ygs'de çok ilerlemeyi amaçliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss hakkında
    16 yıl önce açıldı
    KPSS Orta Öğretim Hakkında...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.