Şimdi Ara

Dershaneler başarı falan artırmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kitapları veriyorlar .

Dersler kuru gürültü.

Fethullahcı bir dersahneyse ders bile bekleme.

Çalışan her türlü çalışıyor.

Verim alan varmı ?

• arkadaşım başka bir konuda da yazdım biraz önce ben sadece son 1 ay yararını gördüm o da beni her gün saat 10 da sınava girmeye alıştırmalarıydı yani hiç stres falan yapmadım (lise sınavı için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 12 Haziran 2010; 13:10:01 >
  • turistik gezi yapmaya gidersen dersaneye ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

arkadaşım başka bir konuda da yazdım biraz önce ben sadece son 1 ay yararını gördüm o da beni her gün saat 10 da sınava girmeye alıştırmalarıydı yani hiç stres falan yapmadım (lise sınavı için)

zaten napıyolarsa son 1 ay yapıyorlar hergün deneme yapmaları gibi.
  • Sen bütün sene yat sabah akşam forumda takıl herkes gunde 5-6 saat çalışsın sen suçu dersaneye at bide fetocu de senin fetocu dediğin dershane en çok ilgileniyor öğrencileri ile diğerleri umursamıyor bile.
  • Kullanırsan yararı olur. Çalışan çalışır diyorsun ama o çalışanların da yapamadığı sorular var sonuçta ve o soruları dershane öğretmenleriyle çözüyorlar. Yapamadığın soruları gidip sorarsan anlamadığın konuları tekrar anlattırırsan yararı tabiki olur yani sonuç olarak kullanman gerekir.
  • dersane demişken ben burda açıya gidiyorum şuana da dersane var herkes deneme çözüyodur ama ben durdayım hemde sadece bugunluk değil 15 gündür falan gitmiyorum deneme falan çözmüyorum ygs de o kadar deneme çözdüm hiç bi halta yaramadı bence bende artık free takılıyorum çözmüyorum bişey ne olucaksa olsun artık lys de bu ne kardesım boyle resmen zulum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmaz mı hiç ben evde hiç çalışmam dershaneye gidince en azından orada öğreniyorum birşeyler çözüyorum soru falan. Okulda anlamadığın dersi bir daha görüyorsun.
  • PARA TUZAĞI MADEM DERSANELER VAR O ZAMAN OKULLARI KALDIRSINLAR KARDEŞİM FETO YU ZENGİN ETTİLER
  • dersane okuldan faydalıdır. Hele başarılı bir öğrenciyseniz çok faydalıdır, şimdi dh de takılcağına otur çalış bakayim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.