Şimdi Ara

Dershanede sınıfımda ki kıza aşık oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam bu konu hakkında düşündüklerinizi,söyliceklerinizi biliyorum..Bize ne ? Ne istiyorsun bizden ? Çöpçatan sitesi mi burası ? falan..Sizden istediğim yarın son ders 1 hafta tatil yarın tanışmam lazım bu kızla.Yol söyleyin nası tanışıcam fikir verin dershane ortamındayız.

• Seviyorsan git konuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Seviyorsan git konuş.

bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Seviyorsan git konuş.

Klişelerden uzak kalalım lütfen.
  • aynı sınıftasın işte git uç iste tanış.
  • Tavsiyesi kilavuzu yok bu isin.Gidersin tanisirsin muhabbet kurarsin
  • Ukala ol ulasılmaz ol ona kucumser bak 1 aya köpeğin bıle olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kievli

Tavsiyesi kilavuzu yok bu isin.Gidersin tanisirsin muhabbet kurarsin

Teşekkürler.Bi de erken mi acaba diye düşünüyorum.Koskoca 1 sene aynı dershanede olcaz
  • biyerlere gidelimmi de cafeye falan götür sonra benimle çıkarmısın falan de olduki cesaretini topluyamadın hiç bişi yapamıon sana aşığım benimle çıkarmısın de hiç bir şey kaybetmessin aks halde kazanacaklarını kaybedersin.
  • mesaj kalsın
  • Konumu çalmışsın. Ortak arkadaş varsa ortam konusabilirsin ben öyle yapacağım.
  • Klişe değil en etkili yöntemdir o, konuşamıyorsan daha gelip çok konu açarasın buraya.
  • Kızın piercing'i ne biliyim bilekliği değişik bir şeyi var mı?
    Yada aynı otobüse mi biniyorsunuz?yada aynı yol mu?
  • göz teması kur kızla eğer senin ona bakmandan rahatsız duymadıysa konuş o zaman

dipnot:bu sözleri hiç kız arkadaşı olmayan birinden duydunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kız Hastası

biyerlere gidelimmi de cafeye falan götür sonra benimle çıkarmısın falan de olduki cesaretini topluyamadın hiç bişi yapamıon sana aşığım benimle çıkarmısın de hiç bir şey kaybetmessin aks halde kazanacaklarını kaybedersin.

Senin yaş kaç? Bu nası bi tavsiyedir moruk ya.Aşığız diyoz çakmak için çıkmıcaz kızla
  • cidden diyorum git tanış ismini sor falan arkadaş olabiliriz belki tarzı cümleler kur işte ne bileyim.pazartesi bende bizim dershanenin yanında bi dershane var ordan çıkan bi kız gördüm bugün kesiştik bayağa o kızla tanışıcam bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: VodkaFaresi

Kızın piercing'i ne biliyim bilekliği değişik bir şeyi var mı?
    Yada aynı otobüse mi biniyorsunuz?yada aynı yol mu?

Gözlemlediğim kadarıyla koluna taktığı incik boncuk gibi şeyler işte.Dershaneden başka bi yerde görmedim kendisini
  • İlk 4 cümlenin sonuna kadar katılıyorum
  • Hocam anladığim kadarıyla daha yeni gördün bu yüzden ilkokullular gibi ilk günden damsız olmanormal bir sekilde yanına git. İsmini sor sonra hangi okul okuduğunu felan derken bos zamanlarında ne yaptığını sor.sonrq nazikç telefon no'yu al. Eğer kîz vermezse no'sunu kendimi 15 gün banlayırım. Ama rahat olcaksın birde tipin yerindeyse oldu bu iş ararsın akşama ne de olsa 1. Hafta tayil var sinemaya gidelimmi istersen de be tür filmler izlersin vb. Filmi sen söyle. Araştır vizyonda ne var. Gelcektir %60. Yada biraz ağırdan al. Ama sen fast modu seçtin. Eğer kendine güvenin yoksa o kızı gözlerinin önünde tipsiz gençlerin sarktını görürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

İlk 4 cümlenin sonuna kadar katılıyorum

Sana da teşekkürler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.