Şimdi Ara

Dershanede Sınıf Düştüm Fakat Aileme Söyleyemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7. Sınıftan beri aynı dershanedeyim . Şu an 11. Sınıfım . Daha önce hiç sınıf düşmedim . Şu son sınavda ilk defa sınıf düştüm . Alt sınıflardan kimseyi tanımıyorum . Zaten indirim sınavından birşey kazanamadım . İçimde kötü bir his var . Aileme söylersem kızacaklarını biliyorum . zaten bu gün arkadaşa çattım bun un yznden .

• Evet ölüm fermanını imzaladın nasıl bir yarış atı sınıf düşebilir nasıl!
  • Prochnow kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğini anladım . Şartlar bu hale getiriyor insanı .
  • 7-8-9-10-11 her yıl toplamda 2 bin tl verse dershanne 10 bin tl yapar harçlıklarınıda katarsak 12 bin tl para yapar.. ailen sana 12 bin tl baymış helal olsun valla... sen oku diye sen okulda geride kalma diye okulda 1. 2. 3.cü ol diye para veriyorlar. karne gününde notların 4-5 olsun diye çabalıyolar.. takdir belgesi al diye o kadar parayı sana hibe ediyolar.. senin yaptıklarına bak.. yazıklar olsun sana.. telefonla bilgisayarla anca uğraş.. gel bide ekran kart konusunada takılda tam olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 28 Şubat 2014; 22:06:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

7-8-9-10-11 her yıl toplamda 2 bin tl verse dershanne 10 bin tl yapar harçlıklarınıda katarsak 12 bin tl para yapar.. ailen sana 12 bin tl baymış helal olsun valla... sen oku diye sen okulda geride kalma diye okulda 1. 2. 3.cü ol diye para veriyorlar. karne gününde notların 4-5 olsun diye çabalıyolar.. takdir belgesi al diye o kadar parayı sana hibe ediyolar.. senin yaptıklarına bak.. yazıklar olsun sana.. telefonla bilgisayarla anca uğraş.. gel bide ekran kart konusunada takılda tam olsun.

Arkadaş robot mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında 7 8 ve 11. Sınıflarda ordaydm . diğer yıllar dershaneye gitmedim .Aslında ust sınıfa cıkmak benim icin zor değil bana koyan şey bunun ilk defa olması ve aiileme söyleyemiyor olmam . Bu arada daha hiç teşekkür belgesi almadım

• Bosver alt sinifi ust sinifi sen derslerine bak ygsye basla simdiden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

7-8-9-10-11 her yıl toplamda 2 bin tl verse dershanne 10 bin tl yapar harçlıklarınıda katarsak 12 bin tl para yapar.. ailen sana 12 bin tl baymış helal olsun valla... sen oku diye sen okulda geride kalma diye okulda 1. 2. 3.cü ol diye para veriyorlar. karne gününde notların 4-5 olsun diye çabalıyolar.. takdir belgesi al diye o kadar parayı sana hibe ediyolar.. senin yaptıklarına bak.. yazıklar olsun sana.. telefonla bilgisayarla anca uğraş.. gel bide ekran kart konusunada takılda tam olsun.

Arkadaş robot mu ?

bunun üzerine daha cevap vermeyin.
  • Teşekkür belgesi yoksa Kötü durumdasın
    Söyle gitsin. Bi sonraki sınavda düzelir o. Ben hiç dershaneye gitmedim de ne eksiğim var? Ortalama yine 70+. Dershane boş iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: skullmehnet

quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

Arkadaş robot mu ?

bunun üzerine daha cevap vermeyin.

• of kafana taktigin seyenbak bende 11 im bende zamaninda derse naktim biraz sbs toplam 3y geldi ama baktim hayatimda degisen hic bisey yoktu sokarim sisteme alti ustu bi sinif hayatinda degisen hic bisey olmaz saka maka iyi guldurdun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde bende 11. sınıfım bende ilkdefa sınıf düştüm oda son sınıfa geçen hafta babama söyledim babam "oğlum senden daha düşük sınıf mı var?" dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar senedir neden dershaneye gidiyorsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furcin

Aynı şekilde bende 11. sınıfım bende ilkdefa sınıf düştüm oda son sınıfa geçen hafta babama söyledim babam "oğlum senden daha düşük sınıf mı var?" dedi.

Sövmüş seni haberin yok .

• Cemaat kalemini kırmış haberin yok.
  • GENCLER DÜŞMEMİŞİM LAN Çok sevindim ya :))))) Bu sınavda sınıf düşürülme son saniyede iptal olmuş .
  • Keşke dershanede olsam da sınıf derdinde olsam.Üniversite olunca bir ton yükün oluyor.Dersler çok ağır.Son senem ama salı günü sabah 8'den akşam 9'a kadar dersim var.4 dersten sunum,1 maket ve katalog yapmam gerekiyor.
  • Bizde de son bir sınav daha varmış sınıf çıkma sınavı ondan sonra sınıf değişikliği yokmuş çıkamazsam baya zor olacak bu sene.

• Arkadaşlar sınıf düşmek nasıl oluyor bizde 200 puanın altına düşüyorlar sınıf düşen olmuyor nedense
  • sık sık sınıf düşme/yükselma sınavları olur zaten söyleme. diğerinde yüksel yükselemezsen bu sefer söylersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.