Şimdi Ara

Dershanede Sadece Mat Dersine Girmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba gençler ve kendini genç hissedenler. Benim sorum başlıkta yazdığı üzere dershaneye yazılmak istiyorum lakin eşit ağırlık olduğumdan dolayı beni zorlayan ders matematik. Diğer derslerde şükür hatrı sayılır derecede yapabiliyorum zaten sözel dersler.

Lakin dershanelere sadece mat dersi deyince direk özel ders yapalım diyorlar sınıf derslerinde sadece mat olmaz diyorlar. Özel ders bana fazla saat alınmadığı sürece külfetli ve gereksiz geliyor çünkü dershanede 1 haftada gördüğün mat ders sayısını özel derste 2 ayda anca görüyorsun sayı olarak. Konuştuğum dershanelere örnek olması açısından ve fikir alışverişi yapmak istediğimden konuyu açtım. Bu şekilde dershaneyle anlaştınız mı hiç? Teşekkürler.

• up
  • ben yaptım yapılır deneme + mat paketi sardır işte benimki biraz farklıydı gerçi ama olsun bence yapılmaması için sebep yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    hocam kurumsal bir dershanede mi yaptırdınız? Fen, uğur vs.? Ne kadar indirim yaptılar normal fiyattan?
  • hayır özel kurstu ayrı kayıt alınıyordu zaten

nasıl hocam anlayamadım ayrı kayıt derken fiyat ne idi peki?
  • Matematik kursları var hocam sadece onlara git 6 kişilik grup falan
    Ya da arayan derviş muradına ermiş demişler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lastnovember L kullanıcısına yanıt
    hocam çoğu matematik kursu ad olarak matematik kursu oluyor. Neredeyse hepsi klasik dershane mantığı. Hiç dershane fiyatından (7-8) daha uygununa öyle bir kurs göremedim, nasıl bulabilirim?
  • calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    matematik kursuydu hocam başka bir binada ise fizik kursları vardı ikisi de aynı kurumun istediğine kayıt yaptırıyordun

ismi “(matematik terimi) + matematik” olacak hocam onlar öyle olutoe benimki öyleydi mesela

Hocam sadece soru çözüm yapsan olmuyor mu?
    Haftada 1-2 saat yeter YouTube deb-i derya zaten.
    Soru çözümlü kitaplar da cabası çözümden anlamadığın soruyu sorsan haftada 1 yeter hatta.
    Ama matematik kursu var Mersin'de sadece matematik veriyor ya da biyoloji var aynı şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    anladım hocam teşekkür ettim.
  • lastnovember L kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum hocam, birkaç ay bekleyip öyle karar vermeyi düşünüyorum. Teşekkürler hocam.
  • Ben böyle yapıyorum, seninle aynı durumdayım. Sadece matematik ve geometri derslerine giriyorum. Diğer derslere girmiyor ve diğer günler gelmiyorum çünkü saçma sapan ödevler verip anlamsız programlar kitliyorlar. Eşit ağırlıkçıların AYT'de çözeceği derslere sayısalcıların AYT'de çözeceği dersler gözüyle bakılıp aynı ağırlık veriliyor. Bu yanlış. Bu yüzden matematik harici girmiyorum gayet de memnunum.

Maddi açıdan herhangi bir sözleşme yok, direkt eşit ağırlık paketi olarak ödeme yapıyoruz fiyatta fark yok. Onu çok ayarlayabilir misin bilemiyorum, zor.
  • Felsefe'ye bile haftada 2 saat veren kurumlar var. Ciddi manada vakit kaybı olduğunu dershaneler kabul edemiyor ve indirim yapmıyorlar. Fiyatta fark olmaması üzücü. Teşekkür ederim.
  • bizim dershanede böyle sadece mat ve geo derslerine giren vardı 2-3 tane. Sanırsam Full dershane parası almışlar ama sadece mata giriyorlarmış.
  • En azından tüm derslere oranla bölmeseler bile indirim yapılması gerek, saçma...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.