Şimdi Ara

Dershanede paso kızlarlayım diye sınıf bana düşman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dersanedeyim 2 senelik tanıdık bir kız arkadaşım var( sevgili vs değiliz ama olma yolundayız hani) bizim sınıfta bir kız var bir arkadaş buna aşık hoşlanıyor sanırım bunun hoşlandıgı benim kızın kız arkadaşı haliyle 2-3 kız daha geliyor kantinde oturuyoruz millet düşman gibi bakıyor aslında kıskanılmak güzel duygu ama sınıfın benden hoşlanmadıgını düşünüyorum bu sebebten dolayı. 1.89 boyundayım ortalama 75 kiloyum fizik yerinde tipde var allaha şükürki ama gelin görünki durum bu. Bizim sınıftaki eleman sanıyorki ben onun kız arkadaşına sulanıyorum yada elinden alıcam kız bana yakınlık gösteriyor buda yanlış anlıyor kıza gelme oturma yanımızada diyemem her arada sigaraya benide çagırıyo ortalama 4-5 kız bi erkek ben böylece dikkatler üzerimizde ama bu arkadaş yanlış anlıyor acaba ne yapmalı?

• "1.89 boyundayım ortalama 75 kiloyum fizik yerinde tipde var" tamam. Yatarken üstünü örtersen sorun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 13 Ekim 2011; 18:50:24 >
  • geçmiş olsun ne diyelim
  • 189 kısmından sonrasını okumadım
  • DH boy ortalamasına ulaşamamışsın.
  • Kızlarla oturmadan önce o erkek arkadaşını da çağırsan yanına?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cool story bro ...

seviyosan git seviş ...

gözlerim yaşardı ...
  • Onların ismini defterine yaz.

• 1.89 75 kilo ve fizik yerinde ha?Yürü git kardeşim
  • 1.89 değildir o 1.90 dır git boyunu doğru düzgün öğren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

Onların ismini defterine yaz.

oyuncak mıyım lan ben ? yazmayın isim misim sizi öldürürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Arkadaşlar dersanedeyim 2 senelik tanıdık bir kız arkadaşım var( sevgili vs değiliz ama olma yolundayız hani) bizim sınıfta bir kız var bir arkadaş buna aşık hoşlanıyor sanırım bunun hoşlandıgı benim kızın kız arkadaşı haliyle 2-3 kız daha geliyorkantinde oturuyoruz millet düşman gibi bakıyor aslında kıskanılmak güzel duygu ama sınıfın benden hoşlanmadıgını düşünüyorum bu sebebten dolayı. 1.89 boyundayım ortalama 75 kiloyum fizik yerinde tipde var allaha şükürki ama gelin görünki durum bu. Bizim sınıftaki eleman sanıyorki ben onun kız arkadaşına sulanıyorum yada elinden alıcam kız bana yakınlık gösteriyor buda yanlış anlıyor kıza gelme oturma yanımızada diyemem her arada sigaraya benide çagırıyo ortalama 4-5 kız bi erkek ben böylece dikkatler üzerimizde ama bu arkadaş yanlış anlıyor acaba ne yapmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Kızlarla oturmadan önce o erkek arkadaşını da çağırsan yanına?

Çagırdım sabah " Sen kızlarla oturmana devam et ben bozmim keyfinizi" laf etti ya şeyimde degil ama üzülsün istemem

Bu arada tamam tamam tipsizim kısayım asıl soruna gelirsek sevinirim arkadaşlar
  • la dur şimdi ben kızları karıştırdım. toplam kaç tane kız var sen kaçına yaların diyon?
  • konu dışında konu açıp tipim kötü diyeni görmedik
  • Anlaşıldı dershane de Dil Anlatım dersi yok.
  • Sonra kalktın donda bir ıslaklık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKinG

la dur şimdi ben kızları karıştırdım. toplam kaç tane kız var sen kaçına yaların diyon?

Toplan birlikte oturdugumuz kız sayısı 4-5 bizim elemanın sevgiliside bizim grupta elemanın sevgilisi benim kızın arkadaşı
    alayına yaların.
  • Arkadaşına anlat durumu ? Uygun bir zamanda söyle bence yanlış anlıyorun öyle seziyorum gibi diyebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.