Şimdi Ara

Dershanede Mezun Sınıfları Nasıl Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel olarak yaş ortalaması nedir arkadaşlar benim lise bu yıl bitti istediğim bölümü kazanamadım. Dershaneye kayıt oldum falan mezun sınıfı olarak. 18 yaşındayım haliyle aklıma şimdi geldi 23-24 yaşında insanlarda olacak mı benimle aynı sınıfta yoksa 18-19 mu olur hepsi var mı bilginiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HzHeisenberg

ben olsam mezun sınıfa gıtmem tembel degılsn

Ne alaka kardeş? Evde hiç olmuyor dershane desteği almak şart e 12.sınıflarda okuyamam ya
  • O kadar yüksek bir ortalama olmaz. Bende gittim en fazla 2 yaş büyük vardı. Dersleriniz sabahtan başlar öğlen biter, yani en azından bizim öyle olmuştu. Bilgisayardan falan uzaklaş gözünü seveyim, bak biz yapamadık adam akıllı çalışmadık pişmanım. Ama benim temel sıkıntım vardı baya eskiye dayanıyor. Daha çok var deyip sallama, sıkı çalış. İnşallah istediğin yer gelir.

Orijinalden alıntı: HzHeisenberg

ben olsam mezun sınıfa gıtmem tembel degılsn

mezun sınıfları tembel mi oluyor anlamadım cümlenizi?

Orijinalden alıntı: adrasa

O kadar yüksek bir ortalama olmaz. Bende gittim en fazla 2 yaş büyük vardı. Dersleriniz sabahtan başlar öğlen biter, yani en azından bizim öyle olmuştu. Bilgisayardan falan uzaklaş gözünü seveyim, bak biz yapamadık adam akıllı çalışmadık pişmanım. Ama benim temel sıkıntım vardı baya eskiye dayanıyor. Daha çok var deyip sallama, sıkı çalış. İnşallah istediğin yer gelir.

Sağolasın abi. İyi bi dershane buldum sanırım akşam 3 e kadar ders var 5 e kadar zorunlu etüt falan. Bende çok çabalıcam zaten bu yaz işe girdim de her işveren birbirinden şerefsiz. İnşallah kazanıcam bu sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 24 Ağustos 2014; 2:02:31 >

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

O kadar yüksek bir ortalama olmaz. Bende gittim en fazla 2 yaş büyük vardı. Dersleriniz sabahtan başlar öğlen biter, yani en azından bizim öyle olmuştu. Bilgisayardan falan uzaklaş gözünü seveyim, bak biz yapamadık adam akıllı çalışmadık pişmanım. Ama benim temel sıkıntım vardı baya eskiye dayanıyor. Daha çok var deyip sallama, sıkı çalış. İnşallah istediğin yer gelir.

Sağolasın abi. İyi bi dershane buldum sanırım akşam 3 e kadar ders var 5 e kadar zorunlu etüt falan. Bende çok çabalıcam zaten bu yaz işe girdim de her işveren birbirinden şerefsiz. İnşallah kazanıcam bu sene.

İnşallah istediğin yeri kazanırsın. İşverenlerin geneli öyledir, sana para veriyorsa sonuna kadar kullanacak seni. Ama sonuçta oda kendine göre haklı. O yüzden çalışıp kendi işinin sahibi olmak lazım. İnşallah seni seneye, şu şu şehir nasıldır üniversite için diye konu açtığında görürüz. Kolay gelsin şimdiden, başarılar.

• Mezun sınıfları tembeldir diye birşey yok dershane butik değilse yada kalabalıksa sene başında bir sınav yaparlar yaptığın nete göre bir sınıfa düşersin. Sınavda 7-8 bininci olup mezuna kalan tonla adam var.Doğal olarak 12'lerden seneye 120-130 netle başlayan 1-2 kişi varken mezunlardan 8-10 tane olur iyi sınıfa düşersen daha iyi olanlarla ders görüyorsun doğal olarak.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.