Şimdi Ara

Dershane ücretini vermek zorunda mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir dershaneye kayıt oldum. Yaşadığım şehirden başka bir şehre yerleştim. Öğrenciyim ve burdan başka bir yere gitme gibi bir durumum var.

Ben bir dershaneye kayıt oldum. Kayıt olalı 2 hafta falan oldu. Henüz ücreti ödemedim ücret 1900 tl ve 200 liralık taksitlerle ödenecek.

Ama ödemeyi yapmadık daha. Ben en geç 1 ay içinde dershaneyi bıraksam bu 1900 tl nin hepsini ödemek zorunda mıyım ?

Kitapları aldım fakat hiç birini kullanamadım daha..

Bilgisi olan birisi bilgilendirirse sevinirim.

• Ya durumunu anlatırsın hocam dewrshane yetkilisine (müdürüne ) onlar size uygun bir şekilde ayarlarlar durumu bi 100 tL verirsiniz olur biter
  • Senet imzaladıysanız zor ama biraz olsun insaflılarsa ve olaya inanırlarsa olabilir. :)
  • Dedikleri doğru , senet varsa insafa kalmış.Büyük dersaneyse sorun edeceklerini sanmıyorum küçükse işin zor
  • yorumlar için teşekkürler umarım anlayışla karşılarlar. gerçek birer eğitimcilerse..
  •  Dershane ücretini vermek zorunda mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

yorumlar için teşekkürler umarım anlayışla karşılarlar. gerçek birer eğitimcilerse..

Senden biraz fazla alcaklar . 200 tl kesilir galiba girdigin ders saatine göre ama ödememe gibi bir hakkin var benim dershanemde öyle. girdigin derslerin parasini vericeksin yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentcity -- 18 Ekim 2012; 0:20:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışmak zorunda mıyım?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Girdiğin ders saatine ve aldıysan aldığın kitapların parasını ödersin.
  • Genelde sözleşmede bunun gibi sebepler için pek açık bırakmazlar senet de varsa onların insiyatifinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.