Şimdi Ara

Dershane Seçimi-Kocaeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kocaeli-Gölcük'te oturuyorum.Mezunum ve sınava hazırlanacağım.İyi bir dershaneye gitmek istiyorum, hedefim yüksek.Dershane benim açımdan önemli çünkü; kendimi çok zorlayamıyorum.(Biliyorum biraz saçma oldu.)Bu yüzden İzmit'te yani şehir merkezinde Final,Uğur,Fen Bilimleri gibi dershanelere gitmeyi düşünüyorum.

Evimin önünden İzmit'e tek seferde 1,75'e gidebiliyorum.Süre 30 dk'yi bulur.

Gölcük'e gidersem de 1,15-1,25 gibi bir şey ödeyeceğim.10-20 dk arası değişiyor.

Durum böyle böyle.Sizce nasıl bir tercih yapmalıyım.Özellikle Kocaelili arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keçiboynuzu -- 26 Ağustos 2012; 18:25:51 >

• Fem varken A ymış B ymiş ne farkı var feme gidersen karnın acıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ılıksüt

Fem varken A ymış B ymiş ne farkı var feme gidersen karnın acıkmaz

Fem'de var burada ama hiç gitmek istemiyorum.
  • Fem veya Final.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fem
  • Fem'e gitmesem yayınlarını alıp çözsem nasıl olur?
  • Ne femi sacmalama gecen sene sacmalik olduklari ortaya cikti.brnce bireye git föy sistemi mukemmel tum fem yayinlarindan daha kaliteli hazirlaniyor. Yayin olarak bir de sinav dersanesi cok guzel, simdiki aklim olsa ne fem dmemesi cozer ne de fem yayinindan calisirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Final Dergisi Dershaneleri`ne git.Fem`in yayinlarini coz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihgrsy

Final Dergisi Dershaneleri`ne git.Fem`in yayinlarini coz.

Ben de öyle düşünüyorum hocam.

Arkadaşlar ben daha çok İzmit'te bir dershaneye mi gitsem yoksa Gölcük'tekine mi diye sormak istemiştim.Değer mi yani İzmit'e gitmeye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _alpoza_

quote:

Orijinalden alıntı: semihgrsy

Final Dergisi Dershaneleri`ne git.Fem`in yayinlarini coz.

Ben de öyle düşünüyorum hocam.

Arkadaşlar ben daha çok İzmit'te bir dershaneye mi gitsem yoksa Gölcük'tekine mi diye sormak istemiştim.Değer mi yani İzmit'e gitmeye?

Buyuk dershaneler yani Final gibi dersaneler en iyi hocalarini en merkezdeki dershanelere verirler.Izmit` e gitmende fayda var diye dusunuyorum.
  • FEM , şakirtmişsin gibi davran 1 sene bişey olmaz
  • Final
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord44

FEM , şakirtmişsin gibi davran 1 sene bişey olmaz

Güzel fikir.
  • quote:

Körfeze gittim, şakirt gibi davranmadım. Şakirt olduğumu düşünmüyorumda. Bir kez olsun sohbet, yurda vs çağırmadılar. Sen gelmezsin dediler hep. Çokta rahattım. 58 lira ödüyorduk aylık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnomer

quote:

Körfeze gittim, şakirt gibi davranmadım. Şakirt olduğumu düşünmüyorumda. Bir kez olsun sohbet, yurda vs çağırmadılar. Sen gelmezsin dediler hep. Çokta rahattım. 58 lira ödüyorduk aylık.

58 lira mı?Ben ayda internete o kadar para veriyorum.
  • Bugün fiyat aldım hepsinden.Konu hala güncel.
  • Güncel.
  • Ben uğurdayım
  • Karamürselde oturuyorum bende İzmitte gidicegn dershane bence final olmalı.ve gölcüktede dershnaye gitceksn sakın seviyeye gitme :)
  • Ben izmitteki dersaneleri çok iyi takip ediyorum daha yeni mezun oldum sayılır zaten. Fem ve Finale gideceksen %1 lik dilime girmen gerekli. Yani 2000 kişi varsa ilk 20 de olacaksın ki seninle ilgilensinler. Eğer giremeyeceksen sana Kavramı tavsiye ederim, kardeşimi hiç düşünmeden emanet edeceğim oradaki hocalara. Gidecek olursan bana özel mesaj at sana kiminle konuşman gerektiğini, gittiğinde ne diyeceğini söyleyeyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.