Şimdi Ara

Dershane Şart Mı ? [Mezun TM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce dershane şart mı ? Bir dershaneyle görüştüm de dershanesiz olmaz diyorlar. Tanıdık oldukları için bayağı indirim yaptılar ama geçen sene derslerde uyuyordum. Ne diyorsunuz ?

• Dershane elbette öyle der. Eğer iyi bir temelin varsa kesinlikle sadece matematikten özel ders almani öneririm. Tabi genel olarak bir eksiklik varsa, 50 bin altından mezuna kaldıysan mesela, gitmen daha iyi olur gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ickiliydibilmemne

Dershane elbette öyle der. Eğer iyi bir temelin varsa kesinlikle sadece matematikten özel ders almani öneririm. Tabi genel olarak bir eksiklik varsa, 50 bin altından mezuna kaldıysan mesela, gitmen daha iyi olur gibi.

50 Edeb yaptım. Geometri temelim yok. Mat temelim var ama çalışmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

Orijinalden alıntı: ickiliydibilmemne

Dershane elbette öyle der. Eğer iyi bir temelin varsa kesinlikle sadece matematikten özel ders almani öneririm. Tabi genel olarak bir eksiklik varsa, 50 bin altından mezuna kaldıysan mesela, gitmen daha iyi olur gibi.

50 Edeb yaptım. Geometri temelim yok. Mat temelim var ama çalışmadım.

Coğrafyan da iyiyse ve maddi durumun elverirse mat ve geodan ozel ders oneririm. Dershane/ kurs tamamen zaman kaybi.

• Hocam ben de 30kdan mezuna kaliyorum mfyim.Ben de sizin gibi sene icinde hep uyudum dersanede cunku dinleyerek ogrenemiyodum.Mezun senesinde kazanan insanlarin cogu da dersane onermiyo temelde eksik yoksa.

Ben de dersaneye gitmeyi dusunmuyorum sadece yakinlarda bi dersaneyle anlasip deneme sinavlarina giricem o da rekabet ortamindan kopmamak icin.

• Hedef aralığınıza göre değişir.Ben de 40k dan mezuna kalmıştım,dershaneye gitmedim 10k alt üst civarı hedeflemiştim 12k geldi bu sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Archangel_

Hedef aralığınıza göre değişir.Ben de 40k dan mezuna kalmıştım,dershaneye gitmedim 10k alt üst civarı hedeflemiştim 12k geldi bu sene.

Hedef İstanbul Hukuk. Olmadı Marmara Hukuk o da olmadı Kültür Hukuk Tam Burslu. Öyle çok aşırı bir hedefim yok yani hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şart değil.
  • bana da dershane zaman kaybı olarak geliyor, altından kalkamayacagın derslerden özel ders alman daha iyidir bence.
  • O halde dershanesiz yapabilirsiniz tm1 isteyen derece bölümler hariç gayet yapılabilir bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.