Şimdi Ara

dershane mi? okul kursu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene 12. sınıfım bu konu da çoğu kişinin olduğu gibi karazsızım. Sizce ne yapmalıyım. Okul kursu yeterli olur mu ? Yoksa dershaneye gitmeli miyim? Eğer deshaneye gidersem 1-1.30 saatim yolda geçecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: dronz

Arkadaşlar bu sene 12. sınıfım bu konu da çoğu kişinin olduğu gibi karazsızım. Sizce ne yapmalıyım. Okul kursu yeterli olur mu ? Yoksa dershaneye gitmeli miyim? Eğer deshaneye gidersem 1-1.30 saatim yolda geçecek.

temelin iyiyse hiç birine gitme ama gidicem diyorsan dershaneye gitmen daha mantıklı bu işi daha iyi yapar ordaki hocalar yyakında bir yerde dershane yok mu ?
  • Yakında yok.yakındakiler temel liseye dönüştü.
    bahsettiğim içinde pek iyi değil diyorlar.
  • Hocam ben de dershane okul kursu evde çalışma üçlemesi içindeyim şu anda 105 net civarı yapıyorum normal olarak çalışacağımı düşünüyorum da konuları tek başıma halledebilecek miyim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yakında yok.yakındakiler temel liseye dönüştü.
    bahsettiğim içinde pek iyi değil diyorlar.

eğer okulda adam akıllı ders anlatılıyorsa 12 lere evde daha rahat çalışılıyor tek sorun çözemediğiniz sorular olur onun için de çözümlü kitap kullanmanız gerekiyor. Dershanedeki hocalar kötüyse gitmenin bir anlamı yok.
  • Eğer temelin sağlamsa evde çalış derim.Kunduz diye bir uygulama var sorunu gönderiyorsun 60 kuruşa ilk 1000e girmiş eğitmenler cevaplıyor.çok faydasını görüyorum.veya özel ders için inekle.com var.zamanını okulda saçma sapan hocalarla veya dershane için yol ile öldürme bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul kursu için ne dersiniz, öğretmenler fena değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel lise mi, devlet lisesi mi?
    5 yıl önce açıldı
    Cambly mi Kurs mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • temelim iyi ama bir zaman sonra da boşluğa düşer miyim diye düşünüyorum.
  • quote:

Okul kursu için ne dersiniz, öğretmenler fena değil.

Okul kursu nasıl olacak okula yakın bir binada mı okulda mı ya bu olayın bir de bokton bir durumu var ben 3 yıl bir anadolu lisesindeydim son sene temele geçtim neyse ilk 3 yıl olduğum okuldan 3-4 hoca önderliğnde son sene bir kurs açılıyor ama okul binasında değil okulda da zaten orda ders işleniyor diye ders işlemiyor bunları bi araştır bence en iyi cevabı sen verirsin.
  • turhan19 kullanıcısına yanıt
    Şu anda benim netler o kadar yüksek değil ama bence büyük bir kararsızlık içindeyim.
  • Okulda olacak, geçen sene tüm yıl devam etti kurs. Sonunda pişman olmak istemiyorum ve baya kararsızım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.