Şimdi Ara

Dershane artık vakit kaybı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dershane benden çok önde ve bir fizkçimiz var o kadar kötü ki hiçbirşey anlamıyoruz.Zaten biyoloji bana lazım değil her hafta var Git gel 1 saatim gidiyor.Bence aşırı bir vakit kaybı aileme söylüyorum ama kaytardığımı sanıyorlar bi ton laf yapıyolar bende sırf çenelerini kapatmak için gidiyorum ne yapmalıyım ?

• aynen. ben gitmiom 1 aydır. cok verimsiz geçiyo dersler. sınıftaki bazı dangalaklar 10 tane renkli kalem almış hala hocanın söylediklerini süslü püslü yazıyorlar defterlerine.sınava kalmış 1 ay. ne salaklar var yav........
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyuldu

aynen. ben gitmiom 1 aydır. cok verimsiz geçiyo dersler. sınıftaki bazı dangalaklar 10 tane renkli kalem almış hala hocanın söylediklerini süslü püslü yazıyorlar defterlerine.sınava kalmış 1 ay. ne salaklar var yav........

• ben kafaya koydummu gitmem aga şuanda gitmiyorum zaten bıraktım. ben doğru bildiğimi yaparım yarın sınavı kazanamayınca kimse bana demez evet biz sana dersaneye git dedik hatalıyız diye. gemisini kurtaran kaptandır.
  • Aynen ben de bıraktım
  • valla ben de cok sıkıldım dershaneden mayıs 15 falan gelsin de bakacaz artık.İntegralin bitmesini bekliyorum.Geometri zaten bitti.Edebiyat ise oku test çöz.Coğrafya da aynı.Daha ne diye boşuna hocayı dinlemeye gideyim ben.
  • dersane herzaman zaman ve para kaybıydı zaten. dersaneye gitmeden evde çalışarak dersaneye gidenlerin %80'inden iyi puan yaptım, yapıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sene başından beri tam gittiğim bi hafta yok
  • quote:

aynen. ben gitmiom 1 aydır. cok verimsiz geçiyo dersler. sınıftaki bazı dangalaklar 10 tane renkli kalem almış hala hocanın söylediklerini süslü püslü yazıyorlar defterlerine.sınava kalmış 1 ay. ne salaklar var yav........

Aynen aynen biyolojideki şekilleri felan çizmeye 1 saat ugrasıyorlar sacmalık tamamen
  • Aynen ben de bugün gitmeyeceğim elimden geldiğince gitmemeye çalışıyorum. 170 soruda max. 50 net yapıyorlar hala rahatlık hala konuşmalar hala renkli kalemler Ve bolca zaman kaybı.
  • Ben 11.sınıf olduğum halde vakit kaybı diyebiliyorum. Aklı olan uğura gitmesin
  • Mezun olarak mayis 15ten sonra birakiyorum ben de. Son 5-6 gun zaten faso fiso oluyor.gazliyorlar en fazla.15 inden sonra her gun 8-9 saat yardirmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.sınıfım iyi ki dersaneye gitmemişim .Seneye de gitmiycem zaten
  • Arada bir buraya bakabilirsin :
    http://www.konuanla.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

quote:

Aynen aynen biyolojideki şekilleri felan çizmeye 1 saat ugrasıyorlar sacmalık tamamen

senin o saçma dediğin şekillerden geliyor hep sorular . bilgiyi zaten soruda veriyor biyolojide şekilleri yorumlayabilmek önemli ezber değil biyiolji tamamen
  • quote:

quote:

Hala defter tutturan dershaneler var mı la?

• quote:

Orijinalden alıntı: x-c9

quote:

quote:

Hala defter tutturan dershaneler var mı la?

var bizim dershane yazdiriyo.surda sinava kalmis bi ay hocalar hala deftere yazdiriyo

• boşa demiyoruz dershaneye gitmeden önce araştırın,şubeden şubeye bile dershaneler fark eder diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

quote:

senin o saçma dediğin şekillerden geliyor hep sorular . bilgiyi zaten soruda veriyor biyolojide şekilleri yorumlayabilmek önemli ezber değil biyiolji tamamen

evet haklısın sana o şekillerin acısını yada kaç birim kare oldugunu felan soruyorlar yada bu sekillerden hangisi daha çok gerçegine benziyor felan dıye.sacmalama bende ciziyorum şekli ama ben 5 dkda çiziyorum onlar 15 dkda çiziyor ben kırmızı ıle cızıyorum onlar 10 kalem ile çetvelle çiziyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

quote:

evet haklısın sana o şekillerin acısını yada kaç birim kare oldugunu felan soruyorlar yada bu sekillerden hangisi daha çok gerçegine benziyor felan dıye.sacmalama bende ciziyorum şekli ama ben 5 dkda çiziyorum onlar 15 dkda çiziyor ben kırmızı ıle cızıyorum onlar 10 kalem ile çetvelle çiziyorlar

asıl salak kim gerçekten merak ettim. sağa sola hakaret etmeden önce bi kafanızı çalıştırın. renkli kalem kullanmak,tutulan notun daha kalıcı olmasını sağlar. bu bilimsel olarak kanıtlandı. aynı renkte yazı yazmak yerine çok renk kullanmak avantajlıdır biraz araştır.

Ayrıca;

LYS biyolojide çoğu zaman şekil sorusu çıkıyor. geçen yıllardada vardı bu. bu senede vardı. en ufaktan bu seneki ygs biyolojide mayoz mitoz sorusu ve hücre zarının akıcı mozaik yapısı sorusu. ikisinide aklımda kalan şekillerle doğru yaptım.

2011 LYS

Dershane artık vakit kaybı

Sonuç olarak. Sizin yazmaya erinip de yazanlara Salak dediğiniz kişiler doğru olanı yapıyor ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.