Şimdi Ara

DERSANEDEKİ YGS DENEMESİNDE OSURDUM BEYLER YARDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
13.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yatagin icinde gulmekten salyam yastiga akti hele o muthis kelimesi babami uyandiricak kadar anirtti beni sende boyle gul emi gecmis olsun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı gördüğümde güldüm, aslında doğal bir durum ama genel olarak algılamada hoş karşılanmıyor.
    geçmiş olsun
  • yemekhanede sessiz gelecekse salıyorum bombayı milleti öğürtüyorum çok zevkli %100 facebook garantili diyecektim kiii çöktü
  • koltuktan düştüm lan....
  • bende konuyu görünce gülmeye başladım ama cidden yaşayan bilir derler ya o an için herkes yerin dibine girmek ister
    geçmiş olsun.

hiç unutmam anlatayim bende.

ortaokul zamanında biz son sınıfız 8 tabii , bizim komşunun ogluda 7.ci sınıfta.
    tabii bunda utanmak filan ne arar ?? bu sınıfın ortasında salmiş. hemde öyle böyle degil. herkes sınıftan kaçmiş müdüre şikayet etmişler cocugu
    sonra sanırım 1 ders filan işlenmemiş galiba koku bir türlü çıkmamiş. artık nasıl sinmişse koku.
    Sonra ne oldu tam hatirlamiyorum müdür yardımcısı filan çagirmişti bu arkadaşı olm yapılır mı böyle bişey filan demiş , ayıp filan böyle sözde kızmış işte
    ceza almadan kurtulmuştu.

zaten ceza alsa ne cezası alacaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: goncerivoo

Başlığı gördüğümde güldüm, aslında doğal bir durum ama genel olarak algılamada hoş karşılanmıyor.
    geçmiş olsun

doğal bi durum mu?

• Güzel csb kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

kardeş hafif hafif bırakcaktın sen hata etmişin hafif hafif bırakınca etrafa gizemli bi koku yayılıyo sahibi bulunmuyo

Konuya kahkata attım, bu yorumu gördüm koptum şuan
  • Resmen rezillik

• csb değilse çok kötü bir durum geçmiş olsun
  • anırdım bildiğin

• ben bile utandım seni düşünemiyorum gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

Hayatımda bu kadar utandığımı cidden hiç hatırlamıyorum.
    her pazartesi olduğu gibi bugün de deneme vardı dersanede. gittim sınıfıma, rahat rahat soruları çözüyordum ki bi anda içimde bi gaz birikiverdi. yani bi anda oldu herşey, hiç bi sorun olmadan türkçe ve matematiği bitirdim fakat fen'e gelince içimde bi gaz birikintisi olduğunu farkettim.
    neyse ben dakikalar boyunca kendimi tutmaya çalıştım, yani heyecandan terliyordum adeta sınavı terkedesim geldi resmen. çok zor bi durum ya yaşayan bilir.. tam ben bununla cebelleşirken bi anda önde oturan kızı öksürük tuttu. kız hayvan gibi öksürüyordu resmen, 1 değil 2 değil 5-6 kere bağıra bağıra öksürdü resmen. ben de fırsatı değerlendirmeliydim tabiki.. kız tam öksürürken aradan salacaktım gazı...
    fakat maalesef işler düşündüğüm gibi gitmedi. ben tam osuruğu sessizce salmaya hazırlanırken kız öksürüğü bıraktı. ağzına peçete falan tuttu, sağlığına kavuştu. ben ise tam o an rahat bi şekilde osurdum. öyle bir ses çıktı ki millet ağzımdan falan komiklik olsun diye yaptım sandı. çevremde oturan 4-5 kişi gözlerimin içine bakıyorlardı, şaka mı yoksa gerçek mi olduğunu anlamak için. ben de malca sırıttım tabi yerin dibine girmiştim resmen.
    sonra bişey olmamış gibi sınava devam ettim, fakat tam düşündüğüm gibi fazla bi süre geçmeden o müthiş koku etrafa yayılmaya başladı.
    yanımdaki kız daha geometriyi bitirmeden optiği hocaya verdi ve "bu acıya daha fazla katlanamam hocam" gibi bir cümle söyledi. herkes de hayvan gibi kahkaha attı. ben ise boynumu eğmiş olanları görmüyormuş gibi davranıyordum.. hayatımın en berbat anlarından biriydi.. şimdi nası davrancam ben bu öğrencilere bilmiyorum.

bence birdaha yap osurmaktan utanmayan birisi izlenimi ver insanlarda ulan ne rahat adam diye düsünücekler senin hakkında hatta osurduktan sonra ohh nidalarıyla inlet orayı ayy pis falan diycekler ama senin bu durumdan utanmadıgını görünce seni bu rahatlıgından dolayı taktir edicekler sonra en az 2-3 kızdan teklif alırsın

• sıra tahtaysa basınç çok oluyo kafif kendini yukarı kaldıracaksın baktın ses çıktı lan kim yaptı gibi sağa sola bak :D
  • yorumlara baktım da, çevrenizdeki kızlara acıdım, tabi varsa
    sizinle aynı ortamda olmalarına acıdım harbiden.

• Asil sen misin?
  • Sanki bir koku geldi
  • Atalarımız sesili güldürür sessiz öldürür demişler ikisi bir arada olmaz CSB
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.