Şimdi Ara

DERSANEDEKİ HOCAMLA YAŞADIKLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler.Bu olay basıma 2 hafta önce geldi.Her zamanki gibi kitaplarımı toparlamış dersaneye gidiyodum.Yolda giderken dün gece düşündüğüm sey aklıma geldi.Biyoloji hocam neden bu kadar benden nefret ediyordu ? Anlam veremiyordum.Bunu düsünme sebebimde her derste sınıfca zor olarak görülen sorularda beni kaldırması,fotokopi çektirmek gibi getir götür işlerinde beni kullanması,derslerde sürekli beni azarlamasıydı.Neyse gittim girdim içeriye dersane 5 katlıdır bizim.Asansörde bi hamile kadın bide 2 çocuklu kadın vardı.O yüzden asansöre binmedim ve merdivenlerden çıkmaya basladım.Bi anda arkamdan biyoloji hocam beliriverdi.Yine o cirkin,yaşlı ve çelimsiz suratıyla bana yüzü asık bir sekilde "Al bakim şu dosyaları rehberlik hocasına götür" dedi.Benimde suratımdan sinirlendiğim apaçık belliydi.Neyse sabrettim bu seferlik.Cıktım verdim dosyaları.Derse girdik.Ardından girdi biyoloji hocası içeriye herkes ayağı kalktı tabi bende kalktım,sonra "sen oturma sansisalvo" dedi."Neden hocam ya" dedim.O da "sen simdi su cayları götür bakim kantine sonra gel su tahtayı siliver dün sen kirlettin hep tahtayı" dedi.Bende aldım önümdeki defteri "yeter lan artık yeter bıktım senden parasıyla değilmi,okulmu lan burası" dedim.Tabi şok oldu."Ne diyosun sen terbiyesiz velet" diye bağırdı bana.Gidiyoduk müdürün odasına.Oda yukarı kattaydı.Ama biz aşağı kata iniyoduk.Sonra bunun yüzü hafiften asılmaya basladı.Tabi ben 3,5 atıyorum o sırada."Noluyo hocaaam" diye bağırdım.Hoca aslında zebaniymiş ve beni zindana attı.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SansiSalvo -- 15 Eylül 2012; 1:56:53 >

• Sonra kalktın donda bi ıslaklık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bump -- 15 Eylül 2012; 1:55:47 >
  • Sonra kalktın donda bi ıslaklık..
  • temiz sövdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

temiz sövdüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonra kalktın, donda biyoloji kitabı.

EDIT: Hocası yazmadım, ban yemeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 15 Eylül 2012; 2:00:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zindanlar.
  • OKUMAYIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 15 Eylül 2012; 1:59:17 >
  • OKUMAYIN
  • Tabi bugün cuma, okullar tatil oldu.

• OKUMADIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay hoşt ulan

Tabi bugün cuma, okullar tatil oldu.

Hocam daha okullar acılmadıki
  • okursanız uykunuz gelir yatarsınız
  • Zindanlar.
  • ''girdi biyoloji hocası içeriye herkes ayağı kalktı'' dan sonra okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay hoşt ulan

Tabi bugün cuma, okullar tatil oldu.

inceden inceden anlayana
  • SENİ DONANIM HABER SÖVERLERİNE HAVALE EDİYORUM
  • Gece gece bu kadar adamdan kufur yedin, mutlu musun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.