Şimdi Ara

Dersanede Kız Bana Yavşadı Beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugün dersaneye gittim bi kız var sınıfta işte farkettim biraz kesiyor beni sonra dersteyiz hoca bir şeyler yazdırıyor bu bi ara geride kaldı yanında ben varım işte bana baktı sordu filan (yanında kız arkadaşı olmasına rağmen) sonra ara sıra farkediyorum bu beni kesiyor. Son dersteyiz çıkıcaz işte bu hangi okuldasın diye sordu ben söyledim biraz afalladım tabi sonra ben de "sen" diye sorabildim anca işte öyle gitti baya heyecanlandım ama kız pek iyi değildi yine de heyecanlandım beyler ne yapmalıyım kıza yüz vereyim mi napıyım tecrübeliler yardımcı olsun

• up
  • Pek bağlantın yok galiba kızlarla dostum ben takıl derim hiç olmazsa tecrüben olur ve unutma kız sana ilgi gösterirse ve sen bunu zamanla anlayıp kızları çözebilirsen tüm hayatın boyunca karşı cinsle olan iletişimini etkileyecektir
  • tipsiz olsa bile takıl onla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EM ONU!

• Tecrübe olması açısından devam et.
  • etın ıyısı kotusu olur mu ya
    önce agzın gevrek etı parçalasın sonraları kuzu etının değerını ıyı bılın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız halim nasıl SSLİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazık la çok heyecan yapmışsın. ilk defa mı oluyor birader?
  • kanka haziranın sonuna doğru yaklaşıyoruz ne dersanesi?
  • Tamam beyler yarın biraz muhabbet kurmaya çalışayım bari ama baya zor olacak diye düşünüyorum Başka tavsiyesi olan var mı ?

@Counte_of_MonteKristo

Sınav senemiz bu sene o yüzden tatil yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 20 Haziran 2012; 16:16:21 >
  • boşver bacakları kıllıdır onun
  • ulan bana her gittiğim ortamda bakıp teklif ediyorlar, hiç olmadı arkadaşları aracılığıyla hoşlandığını falan söylüyorlar. konu açsaydım her biri için ohoo.
  •  Dersanede Kız Bana Yavşadı Beyler
  • oglum ne heyecan yapıyorsun ki kız konusmus senle ortada bişey yok
  • Neyinden heyecanlanıyorsun?
    Alt tarafı aptal bi insan işte.
  •  Dersanede Kız Bana Yavşadı Beyler
  • Napayım arkadaşlar fazla bi tecrübem yok bu konularda o yüzden zannedersem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

ulan bana her gittiğim ortamda bakıp teklif ediyorlar, hiç olmadı arkadaşları aracılığıyla hoşlandığını falan söylüyorlar. konu açsaydım her biri için ohoo.

Atma laugh din kardesiyiz

• quote:

ulan bana her gittiğim ortamda bakıp teklif ediyorlar, hiç olmadı arkadaşları aracılığıyla hoşlandığını falan söylüyorlar. konu açsaydım her biri için ohoo.

Şizofren herif yine mi geldin sen
  • quote:

laugh detected .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.