Şimdi Ara

ders seçimleri kredisi hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam öncelikle arkadaşlar ders seçimleri hakkında bir sorun yaşıyorum tecrübesi olanlardan yardımlarını bekliyorum teşekkürler.
    üniversite 2. sınıf 2. dönemde ders seçimlerimi yaparken 6 ders 18 kredi alabiliyorum dönemin tüm derslerini alabiliyorum ama 1. sınıfta bir dersi bıraktım 2.sınıf 1. dönemde verdim bu ders nedeniyle 2. 1 dönemde olan bir zorunlu bölüm dersinin 1. kısmını alamadım. Şimdi ben o dersi verdim. 7 ders alıyordum 2.1 de 4 ders tek hocadan ve 1 tanesinden kaldım. Ders seçimlerinde 2.2 için 6 ders alabilirim ama 5 ders aldım bu sefer 2.1 de kaldığım dersi alamıyorum sistemde gözükmüyor açmadılar sınıfı ve devam dersi olan diğer dersin 2. kısmını da alamıyorum 1 ders 3 kredilik boşluk olmuş oluyor şimdi krediyi doldurmak için başka ders almak istemiyorum bölüm dersleri aşırı önemli danışmana da mesaj attım cevap vermiyorlar ne yapmam gerek öğrenci işlerini bu konulara bakmıyor en azından bizde bakmıyor ne yapmam gerek tavsiyeleriniz var mı?

Özetle 2.2. dönem de 6 ders 18 kredi almam gerek ama 1 dersten kaldığım için 2 kısmı olan dersin 1. kısmını alamdım ilk kaldığım dersi verdim bu sefer başka dersten kaldım şimdi ne o 2 dönemlik dersi nede kaldığım dersi alabiliyorum 1 ders 3 kredilik boşluk var yaz okuluna veya o tarz bir şeye gitmeden nasıl kurtarabilirim? teşekkürler şimdiden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.